![]() |
|
Baví vás to tady?Vy, kteří na rozdíl ode mně, pánsionisty, pracujete a máte starosti s obživou, odpusťte, přesto mě serete přednostně. Pravděpodobně se rouhám a strkám nos tam, kde se nevyznám a stýskám si na věci, na které skuhrat nejsem práv. Vzpomínám jen na Parabolu dob čackých a chytrých sporů, účastníků od jaivana přes vortimonda po antonína, nejenom odborných ale i všeobecných, které byly tak vyhrocené a přesto férové, že se snad dávaly i bany,(není tam double n?). A možná stály i za diskuze, a ty se vedly, a mě sralo a zárovň bavilo, že se i kvákalo o správnosti názorů blbů, zda dát jaivanovi nebo vortimondovi či antonínovi banána. Jsem starej chlap, je to věc vkusu, baví vás kecy o kartách a to jen o některých, baví vás to? Já se tady naštstí učil z příspěvků úplně jinýho charakteru a jsem rád, že jsem si tý doby užil. Jak mám teď rád příspěvky technika TKR! A znovu se vrátím k všeobecnosti, nejen adminové za to nemůžou. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
tomKdyž já mám rád kopce a ty jsou moc daleko na tři dni i s návratem. Už v pátek musim být doma, protože v sobotu už mám dvoják na 20hod v kuse.Chtěl bych na Praděd, ale to chce tak týden v kuse. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
knawito už stačí, nemyslíš?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE:Jo,to byly zlatý časy, nemáte key na Digy TV? To byly nervy... :zombie: Po tom se Vám stýská?Mě ani ne!!! :8)Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?ne, to se jednalo o klíče na D+, Premiere a TPS. to byly nejoblíbenější platformy v tý době. UPC bylo drahý, DIGI neexistovalo a na 23.5E nebyly prakticky skoro žádný placený programy v češtině.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?tady to beru jako bomboniéru,žeru jen ,co mě chutná R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?@vortimond: no to je dost, ty šablo hrdzavá, kde jsi? Jen jem si si postesk, že tu melete o kartách, že je hery z vás nejmilejší a to jsem to schytal od spravdlivýho. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |