![]() |
|
už jsem měl návrhhttps://www.parabola.cz/forum/topic-60687/R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@pierrepetrNáměty pošlete na e-mail a zbytečně nezakládejte vlákna, která nemusí ostatní čtenáře zajímat.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
redakcenámět jsem dal 03.04.2011, 00:27.37,jistě to redakce,nebo špioni četli,nic se nedělo,nic se neřešilo a to jsem dával i jiné náměty,jako přišpendlit refresh jako první,nebo udělat refresh jako záložku,aby v hlavní diskuzi vůbec nefigurovala,těch možností je dost,věřím,že se s tím poperete,hezkou noc přátelé R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhmně se ten jeho návrh líbí. a jestli tam někdo ten email napíše, tak skutečně udělá něco pro vlast :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondne pro vlast,ale pro neználky problematiky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
redakceMně se ten návrh od pierrepetr taky líbí.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhjá třeba o tom vím úplný h*vno. vůbec o satelitech nevím prakticky nic. ale k tomu zdárnýmu řešení úplně stačí určitá snaha řešit si svoje vlastní problémy doma. třeba někam vyrazit do nejbližší prodejny a domluvit se s prodavačem, že když mám problémy v nějaký UNI čtečce, tak si u něj koupím modul. a kdyby to náhodou nechodilo ani v něm tak mi prodá jinejVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondano,ale jak těm neználkům toto chceš sdělit?budeš platit reklamu?,musíš jim to napsat hned,jak kliknou na parabola.cz a to neumíš ty ani já R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhhlavní problém je v tom, že oni si myslí, že tohle je starost providera (aby jim to doma všechno správně fungovalo)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhNejjednodušší by bylo udělat tady na Parabole rovnou formulář na refresh u všech problematických providerů, jen by si hoši zadali číslo a klikli :))) |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhSouhlasím s tím, že ty refreshe akorát zasírají fórum a že to sem nepatří. Kde jsi koupil, tak tam si to nech refreshovat. Banoval bych "Refresháky" bez milosti. Mám 8 nových karet, ještě se mě nestalo, že bych musel něco refreshovat. Kdyby se to i stalo, tak na stránkách SkyLinku je k tomu tlačítko. Je to jen dobře, že se s tím už konečně začne něco dělat. :fuming:DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
základní desaterosen dát-co všechno by ti slavní reflešisti by měli udělat než požádají o refleš.protože z 95ˇ% jí nepotřebují viz dva zdárné případy v ne.-hlavně jim někde přišpendlit že v pracovní době je od toho provider.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
Desatero?Třeba takto?1. V jednoho poskytovatele vě(nevhodné slovo) budeš. 2. Nevezmeš jméno jeho nadarmo.¨ 3. Pomni, abys den platební světil. 4. Cti přijímač svůj i televizi svou. 5. Nebudeš emulovat. 6. Nebudeš sdílet. 7. Nepokradeš. 8. Neuděláš špatnou reklamu providerovi svému. 9. Nepožádáš karty bližního svého. 10. Nepožádáš o refresh karty své. :laughing: |
mik9
![]() |
|
redakceco takhle dávat ovoce těm kteří v pracovní době nezavolají providera-úřaduje od 8:00 do 18:00? Alespoň provider možná pozná že má někde chybu.A on tam od toho přece je!Ale hlavně ať si dotyčný /jestli na to stačí/provede ty nejzákladnější úkony proč mu to nejde.Pak se ozvat ale ne stylem "mě to nejde co mám dělat"?Pak ať se nedivý za reakce když ani nedokáže napsat co má doma zač. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
mik9Třeba takhle-skontrolovat kartu-použít zde vyhledávače/rad jak na to či na opravu je zde dost/-restart střepu-není potřeba nový SW-nevíš si rady-provider/8:00-18:00/-prodejce-technik.ATDO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Pozn.Algoritmus na nevhodná slova by mě tedy zajímal, když dokáže zmršit i slovo v.ě.ř.i.t.i. :bigeyes: |
mik9
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhA co tak zamysliet sa nad tym naco vlastne forum sluzi? Je to na diskutovanie, na otazky, na informacie a podobne! Vymyslat rozne hluposti je detinske. Taketo pravidla nik neznaky citat nebude, o 2 dni ich ani nenajde! Sme ludia a forum by malo byt urcitym sposobom slobodne. Ked sem niekto napise nejaku otazku, nezalezi na tom ci je blba alebo nie, ma na to pravo. Naco ich banovat? Kto nechce nemusi citat ani reagovat, ale robit tu nejake nove pravidla, filtracie alebo cenzuru, to si nechajte na casy ak sa vratia komunisti!!! Myslim ze uz sme trochu chytrejsi ako sme boli pred 20-timi rokmi, nehrajme sa tu na to, ze amateri tu nemaju co robit. Ak chcete odborne forum, ktore nie je pre amaterov, urobte si platenu sekciu, kde nik kto nema vazny zaujem o odbornu diskusiu ani nevlezie, lebo si rozmysli ci da prachy zato aby mu niekto urobil refresh, alebo zavola providerovbi na neplatenu linku! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhto není o odbornosti to je od lenosti!Tebe baví číst od tému 3-4 stejné dotazy na jednu a tu samou věc?To nestačí to napsat do té předcházející? Tak se založí nové téma. Tak to je či svědčí o čem?Pak jsou zde nějaká pravidla-článek 8!O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhto by ti dotyční i když jsou laici by proto měli alespoň udělat to nezákladnější/myslím si že jsou svéprávní/a ne hned to sem fláknout.A ani to neudělají.A kolikrát je zde dotaz a dotyčný ani pak o odpovědi nemá zájem. Jednoduše se neozve. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhBilisk ma pravdu,je to forum a kazdy moze precitat iba to co chce.Bany by som daval skor za nevhodne nazvy-vtedy mozem zbytocne citat aj to,co ma nezaujima.Aj mna obcas nazlosti,ze je tu vela prispevkov refresh cslink,ale jednoducho si toho nevsimam. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhJasne,ked je niekto blby a vsade kam pride zaparkuje auto na dve miesta lebo nevie parkovat tak ma na to pravo lebo je demokracia.To ze kvoli takymto ludom je vsade malo miesta na parkovanie lebo on ma pravo nevediet parkovat to je normalne.Tak to spejeme do pekneho bordelu.....uzite si ho.Tam kde nie su mantinely nic nefunguje to je anarchia a ta najviac vyhovuje tupcom a vychcalkom,preto su take odozvy na vsetko co vedia k akemu takemu poriadku,,,nova doba!!! :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhja uz sem tech navrhu vymyslel vicero, vzdy to bylo bez odezvy.na jednom konkurencnim foru se zadosti o refres nemilostrdne mazou, pokud je tazatel natvrdel tak dostane ban. tam je tech moderatoru ale preci jen trochu vic. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: už jsem měl návrhPár odpovědí na toto téma.1. Psát emaily případných "milostivců" do jednoho k tomu určenému tématu je vzhledem ke specifickému charakteru zdejších výpisů neúčinné, za chvíli se ztratí v nedohlednu a samozřejmě za chvíli vyskočí nová houba.. 2. @Slávista, nechtěj po nás kontrolovat, zda při založení tématu ještě pracuje provider, nebo zda se mu lze vůbec dovolat.. 3. @Bilysk, nikoho nebaví zbytečně přidávat či vymýšlet další pravidla, zákazy, omezení nebo cenzuru. Hlavním důvodem je snaha o zachování přehlednosti diskuse pro ty co toto prokazatelně nejčastější téma dávno vůbec nezajímá a stále je musejí "přeskakovat". Ať už z důvodu, že tázajícímu refreší pomoci nemohou nebo tento problém nikdy neměli, příp. znají postup nápravy. Tato "kosmetická" úprava jen upřesňuje pravidlo o opakovaném zakládání témat na přesný časový úsek 24h. Nějaké počítání témat vzhledem ke dvojímu výpisu by pro tazatele mohlo být zbytečně komplikovanější, zdlouhavější či méně jasné. 4.@petr33, souhlas, právě toto pravidlo se tím pro jistotu upřesnilo. Navíc se připravuje nějaká "první pomoc" při tomto problému, tedy postup při jeho řešení a souhrnem základních informací o čtečkách, zápisech, kartách, global free apod. Hezký den Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535´Dík za doufám"konečné řešení" ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
@Tomik535"Navíc se připravuje nějaká "první pomoc" při tomto problému, tedy postup při jeho řešení a souhrnem základních informací o čtečkách, zápisech, kartách, global free apod."Kdo to bude dělat? Zvláště tu zápisovou, karetní a global free část? Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@AlešKontakt máš, tak se zeptej přímo u zdroje. Z toho co jsem zatím viděl se ale obávám, že to bude pojato víceméně obecněji a pro širší veřejnost, než tak jak to "studuješ" ty ;) Odhaduji, že tvá případná pomoc je určitě vítána.(nebo vítaná, zrovna si to neumím zdůvodnit) Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 06.09.2011, 11:12.22
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |