![]() |
|
Panasonic TX -L42E30EObjevila se nabídka ke stažení nového SW což jsem potvrdil a stáhnul do TV.Od té doby však přestalo fungovat nahrávání na USB disk což před tím šlo.Napíše jsen zkontrolujte nastavení a připojení.Instalovaný SW je nyní 1.317 a je údajně nejnovější.Je nějaká možnost návratu k původnímu SW nebo jak to vyřešit? Díky. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX -L42E30EPozri si stranku vyrobcu ci poskytuje na stiahnutie aj starsie verzie softu.Ak ano nahraj to cez usb,aspon vacsina novsich tv to zvlada. Skus zistit na stranke vyrobcu co je noveho v tom novom fw,slusna firma to uvadza.Pripadne sa obrat priamo na nich mailom.Toto by ovsem malo byt vsetko popisane v takej malej knizke s nazvom "navod na pouzitie" aleb o"user manual"... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE:Panasonic TX -L42E30Evyskušaj: Menu-Ďalšie nastavenie-Systemové menu-Pôvodné nastavenie |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
pduricaTo vrati predchadzajuci soft alebo resetne do tov. nastavenia?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic TX -L42E30EDal jsem tovární nastavení novou instalaci,nic se nezměnilo.Je paradoxní že v návodu se píše že nový SW nemusí zajistit všechny funkce. |
Displej
![]() |
|
RE:liquereto neviem, ale nemôže tým nič pokaziť |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX -L42E30ENeviem ako panas,ale pozrel by som ich stranku ci ponukaju stiahnut starsie softy a prehnal by som to cez usb,to urcite v navode je.Ak neponukaju jedine zohnat na fore ktore sa venuje panakom alebo mozno sa ozve tu niekto .......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic TX -L42E30E@liguere - tak ve 100 strank.CD návodu jsem na nic nepřišel jen to že novou verzi SW je možno odmítnout na což jsem přišel až bylo pozdě.Obrátil jsem se na technickou podporu firmy tak uvidíme co s tím. |
Displej
![]() |
|
RE: Panasonic TX -L42E30EKed to je tak ako pises tak to je super reklama pre panasonic "boha" medzi telkami.No nic skus pobehat v menu mal by si najst niekde aktualizaciu fw,pokial aj toto neschovali do servisneho menu co by bolo cudne.A da sa stiahnut starsi soft alebo cakas na odpoved ?Daj vediet ako si dopadol.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic TX -L42E30EVážení kolegové musím se omluvit za planý poplach.Tv umožňuje nahrávání na DVD rekorder nebo na USB HD disk.Oba způsoby mají pro spuštění na DO samostatná tlačítka.Takže nový SW nic nepopletl ale spíš moje stařecká hlava.Jinak je to skvělý stroj nadupaný tolika funkcemi že jeho ovládání je dost náročné.Vše funguje naprosto OK. |
Displej
![]() |
|
Displejchtěl jsem ti poslat odkaz na call centrum,jsi jeden z mála který přizná "barvu" R^ ;) jiní se ani neuráčejí odpovědět.OK? R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX -L42E30ENo tak aspon sa to vyriesilo,osobne by som ale aj tak skusil najst ako sa aktualizuje soft pripadne vracia starsia verzia.Nahodou sa ti stane ze novy nebude vyhovovat a zide sa ti to...... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |