![]() |
|
Al Jazeera Sport - zápis na kartuChtěl bych se zeptat, jak dlouho přijde cca zápis na kartu na předplacenou kartu Al Jazeera Sport po uplynutí 9 - denního proma. Mám modul Irdeto Violet.Karta přestala po 9 dnech jít, prý musí přijít zápis na kartu. Máte stím někdo zkušenost? |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Al Jazeera Sport - zápis na kartuDaj si sharing cez net a UNO problema,maká to nádherne aj bez karty R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
Téma: Al Jazeera Sport - zápis na kartu (# 58)Loni jsem měl kartu Al Jazeera Sport a zápisy se na kartě objevily v podstatě okamžitě po aktivaci. Kontaktuj svého prodejce,zřejmě nemáš kartu aktivovanou. Se zápisy jsem neměl celý rok absolutně žádné problémy.Bohužel,obrazová kvalita nebyla na úrovni. Byl jsem dost zklamán. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
pro csmana - Al Jazeera Sport - zápis na kartuMěl jsi modul Irdeto Violet nebo univer. čtečku Irdeto.hlásí mě to Irdeto Message - E19 service is currently scrambled press OK or exit to quit 9 dní jelo promo pak tma. |
patera
![]() |
|
pateraPošli mi na mail polulinzavinaccentrum.cz číslo té karty a nech to zatím zapnuté na JSC+2. Zkusím ti to přes jednoho arab. obchodníka ověřit. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
pro paterajá jsem měl verzi Viacess a chodila mi ve čtečce Vantage. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
pro polulinaMám to tam zaplé -můžeš zkusit zavolat díky mocčíslo karty máš v emailu |
patera
![]() |
|
RE: Al Jazeera Sport - zápis na kartuInfo máš v mailu. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
![]() |