![]() |
|
PAY TVPředplatil jsem si na CSLink Mých6.Jako bonus jsem dostal na 3 měsíce balíček Film a navíc promo PAY TV na 6 měsíců.Bohužel nevím co to vlastně je to promo PAY TV a jaké jsou to programy.Mohl by mně to někdo vysvětlit? Děkuji |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
CS LINK/PAY-TV PromoZdravím,Tři měsíce balíčku FILM a promo pay-tv na šest měsíců znamená, že budete mít celou nabídku placených programů zdarma po dobu uvedených měsíců! Zaplatil jste pouze balíček MÝCH 6 (kanály dle vlastního výberu). Balíček FILM na tři měsíce zdarma! Promo PAY-TV (placená nabídka) na šest měsíců zdarma! www.cslink.cz |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: PAY TVNa jak dlouho jsi objednal balíček MÝCH 6?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Cslink/pay tv na 6 gratisTo se mi nějak nezdá,to v té pay promo jsou i filmboxy.??HmV mailu jsem jen dostal nějaké nabídky v hodnotě 200,- Kč, Jako na svíčkovou v Tescu apod. ;P ;P |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
RE: PAY TVkym neponuknu aspon bravcove kare tak nic z cslinku nepredplacam :-/skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: PAY TVMých6 jsem objednal na 6 měsíců. |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: PAY TVJak sleduji tuto diskuzi, předplatitelé by se našli i za bifteček... R^ :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
![]() |