Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

upc

dobry vecer chcem opytat direct medim karta je cryptoworks alebo ice? ako to rozoznam je tam nejake cislo? dakujem za odpoved

openkaa
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: upc

Zatial Cryptoworks ;)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

openkaa

dej pokoj tohle chytám na drát od komína,ale musí být TITAN,jinak zapláčaš./mě vůbec nevadí jestli Cryptowoks,nebo N3, hlavní je si s tím umět poradit,a to zde málo kdo umí. :8) :8) :8)i když dragon selže"""""

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Taky mě to zajímá, tátovi chci dát Openbox X810 a nevím, jestli tam tak karta pojede.
Máte už někdo nějaký zkušenosti ?

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

pro Jimmy

Jasnacka ze ide UPC karta cryptoworks v Openboxe 810

Radko3003
Registrace: 12/2009

Většinou to jsou již ICE karty, které mají aktivován pouze mod Cryptoworks 0D96, původní CW karty 0D02 jsou ztahovány postupně z oběhu. R^ :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

0D97 má být :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Čau,dnes mi prišla nová karta upc,je to ice karta,išla aktivovať iba v module cryptoworks,irdeto modul ju síce spoznal,ale zápisy nenabehli.

pato 1
Registrace: 5/2007

Nespokojenost s UPC

Svůj příspěvek bych rozdělil na dvě části
1: poskytování internetu = maximální spokojenost
2. poskytování digitální televize = velká nespokojenost. Jsem dlouholetým klientem UPC a platím si kolekci Standard. Dokud jsem měl malou TV, neměl jsem výhrady. Jakmile jsem se vybavil velkou 50 palcovou televizí a HD sat. receiverem, začala velká nespokojenost. Porovnal jsem si kvalitu obrazu HD programů a SD programů, které poskytují Skylink, CSlink ,DIGI TV a kabelová UPC. Zjistil jsem, že špičkový obraz má jen Skylink a CSLink - ten má však malou nabídku programů. První rozčilení nastalo, když jsem chtěl vyměnit zastarlý set top box za novější s HDMI výstupem. Bylo mi řečeno, že si musím platit ještě k tomu rekordér, který mi není k ničemu. Sám nahrávám z HD sat. receiveru v HD kvalitě na HDD, takže k čemu bych si nahrávací zařízení kupoval, navíc vlastním špičkové combo. Navíc ten jejich recordér ani neumožňuje vypalovat, tak k čemu je? Navíc HDMi výstup je obyčejný standard, za který chce ještě UPC zvlášť platit? Po dlouhém tápání jsem nakonec zjistil, že si sice nahrávací nařízení nemusím kupovat když mám DVBC, ale zase ode mě chtěli, abych si koupil modul s kartou. Vlastním špičkový CA modul Diablo v. 2.3, takže jsem chtěl koupit jen kartu. Na to mi odpověděli, že si musím koupit celý komplet i s kartou, zvlášť, že to neprodávají. To mi opět rozčílilo, nač si kupovat něco, co je použitelné jen pro UPC. Nicméně mi to nedalo a prohlédl si na vlastní televizi HD obrazy a porovnal je s HD obrazy , které poskytuje Skylin a CS link. Jednoznačně jsou konkurenti lepší. UPC zaostaává v ostrosti, barevném prokreslení. Pouze oproti Digi TV má UPC jen lehce lepší obrazy. Takže je na předposledním místě. Porovnám-li programovou nabídku v kategorii Standartd, tak UPC zaostává za Skylinkem o míli. Skylink má v HD kvalitě i Travel chanel, Spektrum , NG, NG vild, MTV HD...., poskytuje erotické programy, UPC jen za příplatek, SKY link má také komplet Viasat programů včetně Viasat nature, který ač v SD má špičkový obraz, rovněž cenově je to nesrovnatelné. Balíček Combi od Skylinku stojí při ročním předplatném cca 340 CZK - má kvalitnější programy s lepším obrazem. Slevové Standard stojí 302 + 99 za receiver nebo 1300 za modul a kartu. Navíc Skylink mohu kdykoli bez sankcí přešit odběr, UPC mi za to napaří více než tisícikorunovou pokutu. Takže suma sumárum, rozhodl jsem se po mnohaletém odběru od UPC, ukončit u nich smlouvu a přejít ke konkurenci.

Kolinec
Registrace: 9/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra