![]() |
|
CS link nová kartaPoradí mi nějaký odborník jaký si koupit satelitní box k nové kartě CS link (irdeto)? Nechci nic extra jen aby to umělo tu kartu přečíst a nejspíš co nejlevněji.Díky. |
rohatce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 78 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
rohatcePředpokládám, že je to prodejce z Aukra, tak to bude určitě OK :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
kanonMěl jsem na mysli nové Irdeto co používá Skylink - CSlink... ;) :)))Bulsat používá starou prolomenou verzi :8) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
DM500 za 1500je napodobnenina a ne origos! A este z Aukra, boh ta ochran pred reklamacoiu.Inac smiem sa spytat ake stanice pozeras - chces pozerat? - ak zaklad, ok, ale dnes mas SD stanice v Mpeg4 a potom rozdiel medzi 1500 a 2000 Kc... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Diway 7000HDNevíte někdo zda mi bude v tomto HD fungovat karta cslink IRDETO ? Dík za radu |
Zorka
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
pro drobečekměl jsem kvalitní přístroj za 8000 Kč po 14 dnech jsem ho vrátil 3 krát byl opravář. Koupil jsem před rokem Arivu 200HDšlape jak hodinky,vyměnil jsem kartu skylink ice výměna karta jede bez problémů. Před 2měsíci jsem koupil dotovaný přijimač Amiko 7800 i s kartou od CS linku jede bez problému. Tak nevykřikuj že to jsou šroty my víme že máš mašiny za 15 000 Kč někdo na to nemá i ty šroty jedou dobře. :))) |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: CS link nová kartaJosefe, tys to pomotal všechno dohromady, mašiny za patnáct určitě nemám, ale taktéž nejlevnější šrot typu ariva...zlatá střední cesta kolem cca pěti, AZbox už to dávno není... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
Fungující boxyAmiko SSD 550 a Optica s Irdeto kartami vždy nefungují bez problémů jak tu někdo psal je to asi jen otázkou firmwaru a nastavení, takže pokud má někdo chuť a znalosti se v tom hrabat tak proč ne. Pokud by za mnou někdo přišel a chtěl doporučit dobrý box za rozumné peníze, ve kterém se nebude muset hrabat a který bude bez problémů fungovat tak bych mu doporučil Optibox Zebra OHS 3720 CIR. Měl jsem v ruce těch Irdeto přístrojů víc, kromě té Zebry, Arivu 200HD, Amiko 550/7800/7900/8000, Topfield SBI 2050, Technisat Technibox SIR a pár dalších. HD Amika, Technisat, Topfield v tom stavu v jakém jsem je dostal do ruky fungovali bez problémů byli celkem nové takže předpokládám, že tam byl nový soft. Nejlíp MĚ z toho vyšla ta Zebra(spracování, rychlost odezvy, načítání aktivačních dat, přehlednost menu atd.) Ariva 200HD byla starší nevím jaký tam byl soft, ale nedoporučil bych ji ani nejhoršímu nepříteli, odezva tragická, provádění zápisů tragické, s některými moduly navíc vůbec nekomunikovala, z mého pohledu je Ariva 200HD na pikatchu. Neříkám, že přehrání SW by to nevyřešilo, takže když už by ji měl doma tak bych o tom asi přemýšlel, ale jinak Rv Mimo to, tu byl nedávno publikován článek od Skylinku ve kterém varuje před tím že kodování se mění a to že s Irdeto kartou funguje box ted neznamená že s ní bude fungovat za půl roku, zase by to třeba vyřešilo přehrání sw, ale někdo se v tom nechce každou chvíli hrabat ... |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |