Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nemám signál pro Eurosport HD na Skylinku

Všechny programy na ASkylinku mi fungují i balíček Multi. Teď jsem si předplatil Kombi kvůli Eurosportu a ten nefunguje. Měřák nemám. Satelit, Ariva 200, mi u Eurosportu ukazuje 10 - 32%. U neplacených programů a Multi balíčku mi to ukazuje 71%. Vím že by to chtělo měřák, ale ten nemám. Mám parabolu 60 ch a jedno čidlo, ne monoblok. Mám ve sklepě parabolu 80 cm, pomůže výměna? Smůla je že mi parabolu trochu stíní sousedův dům, ale jinam ji nemám možnost dát. Nebo máte jiný nápad? Předem dík.

kaska
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nemám signál pro Eurosport HD na Skylinku

Idú oba tsk sd ,aj hd

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Dej tam to 80tku a bude to v pohodě R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Přečti si přehled na parabole.cz parametry pro naladění a tam najdeš pruěr parably 80 cm

krakatit
Registrace: 8/2011

Na 60cm talir to slape i s malou rezervou.
Menit parabolu neni nutne pokud to neni stejny kram jako prijimac.

J a
Registrace: 7/2005

Ja som mal tu istú kombináciu parabola 60 a STB a obraz kockoval, po výmene stb za Dm 800 HD klon, všetky programy hrajú úplne v pohode už rok a pol. Z toho mi vyšlo, že tá nešťastná Ariva ma asi aj mizerný tuner (ešte že sa mi pokazila, celkom štastie pre mňa R^ ), parabolu som meniť nechcel z estetických dôvodov)...asi na 60 a s Arivou ti to stabilne nepôjde.... :(

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010

šedesátka

dle regionu,jede OK,reklamuj nastavení paraboly u toho p.i.t.o.m.c.e.,co ti to špatně nastavil R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Mam doma 60ku satelitu a nic se mi neseká takže bych to viděl na to co píše pierrepetr ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra