Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ReFRESH

mohu jen pogratulovat parabole k vyřešení problému,děkujeme R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

ReFRESH

ked budem potrebovat reautorizaciu karty poziadam si tu o nu a nikto mi v tom nebude branit a rozkazovat! neviem naco si zalozil toto tema.asi provokacia.

Rosta1
Registrace: 3/2011

RE: ReFRESH

@Rosta1, nikdo ti samozřejmě požádat někoho o refresch nezakázal(což snad většina pochopila). Jestli je tobě na upřesnění pravidla č.8 o spamování něco nejasného, rád ti dovysvětlím.
Jinak téma je opravdu zbytečné, největším poděkováním je spokojenost většiny diskutujících.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Rosta1

Ale upřesním to co napsal Tomik535-v pracovní době je od toho provider!A být tebou tak sklidním hormony a chovám se slušně!Tady není žádná pastva, akorát žasnu co si dokážeš dovolit"a nikto mi v tom nebude branit a rozkazovat!To je fakt síla! Rv Nikdo tětady nedrží. :lookaround: :-/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

kluci bezte radsi na pivo a udelejte tam par refresu :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

no a pak bude Restart mozku :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

ano téma

je zbytečné,jen jsem se neudržel,když jsem pročítal stránky a nic,prostě řešení se našlo a nedalo mi to ,než poděkovat,omluva všem,komu tento příspěvek vadí víc ,než zbytečné refreše R^ :laughing: R^

pierrepetr

neni zbytecny, uz zacinam mit abstak z toho jak mi nekdo vysvetluje ze refres fakt funguje a obzivi to i mrtvolu :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

pierrepetr

ne je to dobře napsané protože se ti sebevrazi už konečně zamyslí než požádají o všemocnou "refleš"co vše??vyřeší -od vypnutí a zapnutí přijímače či vyndání a zandání karty či restart, a taky že můžou dostat odměnu. :laughing: :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

je zajímavé

,že najednou nikdo refresh nepotřebuje,asi to parabola opravuje telepaticky R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra