![]() |
|
HD DVB-S s PVR - uz zase...Ja vim ze je to trapne, ale - shanim prijimac a nevim co vybrat. Totiz - pro sebe bych vedel, ale ma to byt pro rodice......takze neco co by bylo spolehlive, s intuitivnim ovladanim. Podminka je aby to byl HD prijimac se spolehlivym PVR (nejspis na externi disk), a aby nahravka byla odkodovana - zpracovatelna v PC. Ja vim ze to je blbost, ale reknete mame na "a ze nam z toho udelas DVD?" ne... Prijem bude jen z 23,5 Skylink nebo CSlink, nezajima jakekoliv sdileni, sit atd. - myslite ze by vyhovel treba HD-BOX FS-9105 ??? Nebo jit timhle smerem je uplny nesmysl a radej neco uplne jineho? (nejaky Technisat ???) Prijimacu je tuna, ale u vetsiny mam docela obavu co se tyce jak ovladani tak spolehlivosti. Byt to pro mne, tak to prekousnu, pohraju si s tim, ale tady potrebuju neco co jim jednou nastavim, naucim je "tady si vyber co chces nahrat, tady si prepinej programy" a vic se o to nebudu muset starat... - predem diky za pochopeni a relevantni reakce |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
re:Právě pro takové zákazníky by měly být tzv.Skylink ready přístroje.Bouhužel po jejich osobním seznámení mě sedl jen ten Humax.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: HD DVB-S s PVR - uz zase...Opensat9900hdpvrAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: HD DVB-S s PVR - uz zase...o tom opensatu jsem nikde nejak moc nenasel...? Ten FS-9105 - je nejaky nazor na nej? A zmineny Humax - predpokladam ze jde o IRHD 5100S - jak je to u nej s nahravkami? Jsou odkodovanwe - zpracovatelne? |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: HD DVB-S s PVR - uz zase...HDbox ano, doporucujem osobna skusenostpozor na problem externeho disku: - aby si ho nezabudli rodicia zapnut, raz ked je externy, tak ma aj samostatny vypinac ... - aby dokazal pocuvat pokyny (uspanie, zobudenie sa) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HD DVB-S s PVR - uz zase...Moji rodicia maju LinkBox a kartu Irdeto,vsetko slape o.kf :))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: HD DVB-S s PVR - uz zase...jo já nějakej čas používal HD-BOX FS-9100 a je docela použitelnej i bez připojení k síti, když si na to člověk zvykne, tak je docela snadno ovladatelnej, takže stačí nahrát plugin na čtení karty, případně nějaký font na větší písmo lidi se slabším zrakem a jede to. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Medialink Black Pantherje přesně ,co požaduješ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
![]() |