Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Rychlost fleš

Vážení,pro manželčino nahrávání z aligátora potřebuji fleš,zůstane nastálo v zadním usb,ale potřebuji znát minim.rychlost zápisu v HD,jen u málokterých je tato položka uváděna-jak to poznám,4-8G stačí/promazavání/, děkuji za rady !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

spyko

Rozhodne minimalne 8GB menej nie!Ak budes nahravat nieco v HD a bude to dlhsi program 4GB nebudu stacit a budes to musiet doma vysvetlovat!Ak povies predavacovi ze na co to potrebujes tak ti urcite poradi ohladne rychlosi ale mozes si aj sam odtestovat rychlost na PC napr. tymto softom:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/crystaldiskmark/

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE: Rychlost fleš

nie som si celkom isty, ci sa vobec tuto informaciu niekde dozvies:

1. rychlost zapisu nie je ani tak limitovana boxom, ale skor USB (a vyrobca garantuje len max. rychlost, podla normy 1,2,3)

2. a keby si tuto informaciu aj mal, tak je v zasade jedno, akou rychlostou dokaze box zapisovat na USB, v dnesnej dobe uz bude v boxe min. USB 2 - max. 480 Mbit/s (60 MB/s), co pohodlne staci aj pre HD, pokial by nestacilo, tak by sa mal box vediet s tym vysporiadat (cache)

sgi320
Registrace: 6/2008

ale aspon neoficialne vysledky (neviem, ci pomoze):

http://www.cucaj.sk/index.php?topic=70317.0

sgi320

http://usbspeed.nirsoft.net/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Na netu u pár kousků je udáván zápis a čtení např.20/20,doma mám EDGE 28/18-ta se využívá sice jinak,ale zkusil jsem ji-v pohodě,pokud mi tohle stačí tak pro jiné účely koupím větší a tuhle tam vrazím /8g/ !

spyko

sorry za ten odkaz. to asi nebudou zrovna nejlepší stránky. ale našel jsem:
http://usbflashspeed.com/

to vypadá na reálný údaje. a ten Kingston DataTraveler Ultimate se prodává i u nás

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

tady je i benchmark ze stejnýho programu jako na tý stránce cucaj.sk
všechny co jsou tam uvedený překonává. takže určitě to bude luxusní USB fleš

www.cravingtech.com/kingston-datatraveler-ultimate-3-0-generation-2-review.html

vortimond

@vorti: USB 3 je zbytocne pchat do drive-u, ktory je v norme USB 2, ale nech sa paci ;)

@spyko: pokojne to tam vraz :D (nemoze to nefungovat)

sgi320

je to možná nejrychlejší USB fleš na planetě Zemi. a ta cena 900 Kč / 16GB není tak hrozná. je to zbytečný, ale proč ne

vortimond

Klasická flash do USB 2.0 nebude nikdy žádnej zázrak, protože rychlost je limitována rozhraním a seriovým přenosem, testuje se to jednoduše m.j. programem HD Tach a jen pro představu, rychlost těch lepších je cca poloviční proti klasickému HDD s IDE rozhraním.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

doporučuji

zapomenout na flešku,bezproblému výhodnější i cenově menší HDD 250Gb už pod litr,fleška nemá ráda promazávání a pak nahrávání mezi staré soubory,pokud flešku,ale nechápu proč,tak před nahrávkou formátovat komplet R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Používam Patriot X porter XT Boost. Úplna spokojnosť.

................................................................

Jozef191
Registrace: 10/2007

Mam dve kingston data trvel(4 a 8 GB,jedna stara niekolko rokov) a co som skusal tak hd obe zvladaju.

Kasr
Registrace: 8/2008

Tak jak píše Kasr.
Mám taky dvě Kingston, jedna stará a HD taky zvádají.
Nejlépe zkusit tu co máš doma a když nepojede tak si pak koupit jakoukoliv s rychlým zápisem...
Ta druhá Kingston má rychlý zápis a zvládá nahrávat 2x HD najednou.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Děkuji všem za pomoc,nápad s HDD jsem taky nezavrhnul,válí se mi tu 2 roky starý 200G samsung,koupím kisňu a uvidíme,zatím tam nechám tu 8G edge !!! :)))

spyko

Mně se osvědčil USB Flash disk Patriot XT BOOST 32 GB (pogumovaný) (Záruka 10 let !)
Funguje O.K. i při nahrávání HD programu. Je rychlý, přenos z něj do PC také velmi rychlý.

Používám bez problémů i tento : Patriot XT MAGNUM 64GB
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400820122AOMJ1

Na hrátky s firmware a settingy jsem si koupil tuhle superrychlou minižabku :
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20120ALNUJ
trochu jsem jí zbrousil (zkosil) hrany, aby šla lépe zasunovat, pracuje se s ní bezvadně...

Zde jsou nějaké testy USB Flash disků :
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=940&t=1058102&start=255

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

usb fleska...teda na nahravanie nic moc...sd programy mi nahra aj dva paralelne..s hd je to horsie...nahrava ale kde tu sekne..mam patriot Xtreme 16 Gb...slabsie hd stiha ale nejake nemecke s vysokym datovym tokom ani nie.dal som externy disk..320 Gb..a bez problemov..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive

Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive
tento je naj mam ho doma je po p.ci rychly R^

http://www.testfreaks.com/blog/review/patriot-64gb-xporter-magnum-usb-flash-drive/

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Tak jsem si zde taky vybralnovou a to KINGSTON DataTraveler R500, 16GB za pětikilo.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Hood jí doma na HDTach a když Ti křivka neolízne 30, tak jí vrať.

Morous

Morous

a já měl za to,že se olizuje křivka třicítky,ono je to jinak,člověk se pořád učí R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

JJ pravdu díš

Morous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra