Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cs-link Film Promo

Poprosím o radu, mám mať Film Promo do 29.9, od soboty mi nejde HBO a HBO2, Cinemax ide. Kontrola karty na stránke CS Link ukazuje aktívny balík Film Promo. Písal som dva maily, odpoveď žiadna. Ostatné programy idú v poriadku, prosím o radu ako ďalej, reštartovať prístroj, alebo bude treba refresh? Prístroj mám DreamBox 800HD Se. Ďakujem za rady.

satoshi
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

refresh cs link

bublajs máš tady zákazníka

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE: Cs-link Film Promo

No, vzhledem k tomu stroji nebude doufám problém se podívat, jaké máš oprávnění na kartě, že? Nebo se pletu??

polulin
Registrace: 10/2007

Asi bude, už som pomačkal všetky knoflíky na DO, ale k tej informácii sa neviem dostať. Ale v zákazníckej sekcii ukazuje aktívny Film Promo, a všetky ostatné programy idú v pohode.

satoshi

vydrž

do rána,když to počkalo do teď,ráno si brnkni svému dodavateli programů,platíš jim,tak ať ti to zprovozní R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

To je to

první co musíš udělat-tvrdý restert !!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Promo nabídka Film

Pěkný den,mám stejný problém již několik dní nejde promo nabídka Film.Provedl jsem vypnutí přístroje ,vyjmutí karty,znovu zproveznění a stejně nic.Dnes jsem jim napsal,tak až mi odepíšou,či zavolají dám Vám vědět.Asi více lidí má stejný problém.

mmmedaaa
Registrace: 1/2011

Tak kontrola karty na stránkách CSLINK je pouze kontrola jestli o tobě jako zákazníkovi tvůj poskytovatel (CSLINK) ví.
Skutečné zápisy musíš přečíst s přístupové karty, kterou jsi vložil do satelitního přijímače.

Nevím co máš za kartu? Jestli je to cryptoworks nebo irdeto. Cryptoworks jde na Dreamboxu rozchodit; o irdeto kartě se zatím píše že v UNI-čtečkách nefunguje.

Na cryptoworks musíš na Dreamboxu rozchodit čtečku karet a nějaký emulátor.

Jednodušší možnost je, že máš v přijímači CI-slot a do něj vložíš modul pro příslušnou kartu (modul cryptoworks nebo modul irdeto.

Nevím jak moc zkušeností máš s Dreamboxem, ale snad ti můj popis nějak pomůže.

colombo
Registrace: 1/2006

Promo nabídka Film

Tak zde je odpoveď od CS linku :
Dobrý den,
zasíláme odpověď na vaší e-mailovou zprávu ze dne 13.9.2011. Na vašich kartách jsou programy v pořádku, aktivní až na balíček: Film(HBO,HBO2,Cinemax). Tato programová nabídka fungovala na vaší kartě cca 14dní, kdy karta nebyla registrována. Předpokládám, že karty jste vyměnil za karty konkurenční společnosti a tak máte aktivní předplatné zdarma v hodnotě: 3480Kč balíček Total na 1rok. V příloze Vám zasílám stručný ceník našich placených programů.

Ovšem na obálce karty je 1 měsíc Film zdarma.Takže prodejce mi hned kartu zaregistroval,že prý musí..,tím se to vysvětlilo proto mi šla promo nabídka krátkou dobu.A pravděpodobně ta nálepka na obálce karty se netýkala akce Výměna.Možná se jedná o stejný problém tazatele,který založil vlákno.Já si pochopitelně v žádném případě nestěžuji,stejně jako hlavního operátora používám Skylink.CS link mám vlastně na doplnění programů.

mmmedaaa
Registrace: 1/2011

Mne sa to podarilo po telefonáte do CS Linku, poslali mi zápisy, musel som vytiahnuť kartu, reštartovať box. Tak už to ide. Ďakujem za rady.

satoshi

satoshi

no vííídíš,že to jede,CS LINK -OK R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra