Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Problém Technisat Technistar S1 s Pilot ON

Před dvěma dny mi přišla na Technisat Technistar S1 aktualizace software. Po úspěšném nainstalování se však objevil problém při přepínání programů DVB-S2 se signálem Pilot ON (Skylink má takové frekvence dvě). Když např. přepnu z ČT1 na Travel Channel HD CE, přístroj mi hlásí "Žádný signál".
Zkusil jsem příslušné programy smazat a znovu prohledat a uložit a tyto programy normálně fungují, dokud zase nepřepnu např. na Prima TV a zpátky na Travel Channel HD CE.
Obracím se tedy na majitele Technisat Technistar S1, zda také po aktualizaci softwaru nezaznamenali stejný problém.
Jedná se o software 2.46.x.9

maulwurf
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém Technisat Technistar S1 s Pilot ON

nevim jak presne u tohoto prijimace, ale me u noveho Isio S1 to delalo taky a vyresilo se to tim, ze jsem dal misto 12110 jsem nastavil 12105 a hotovo. Uz zadny napis "zadny signal. O 5Mhz jsdem posunul i bulhary a taky v poho

zzz
Registrace: 1/2006

RE: Problém Technisat Technistar S1 s Pilot ON

Jak píše zzz. Tzv. podladit transpordéry a to 12109 na 12105 a 12207 na 12203. Nebo je možné je i přeladit o 4 výše. Je to jedno.
Tato chyba nastává od firmware 1911 a 1911b, zřejmě cosi v TechniStaru S1 sjednotili s přístrojem ISIO.
Takovéto podladění má však nedostatek v tom, že nesprávně funguje ISIPRO. Pokud by nefunkčnost ISIPRO vadila, existuje řešení. Blíže o problematice na tvfreaku. Uživatel Dagy2 to tam má dobře zpracované.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Vyřešeno!

Díky za radu zzz. Udělal jsem přesně to, jak jsi to napsal, a problém je vyřešen. Ještě jednou mockrát díky!

maulwurf
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra