![]() |
|
mimo misu d-link 930lnazdarekprosim vas potrebuji aby mi sel alarm a chodili mi zpravy na mail ale nevim co tam mam vyplnit.Potreboval bych poradit. SMTP Server Address SMTP Server Port (Default is 25) Sender E-mail Address Receiver E-mail Address User Name Password diky moc za ochotu |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lTak sis přeci nenechal poradit :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lnechal dovnitr dam d-link a ven vivotek ukecali ste me. protoze to by asi moc dlouho nevydrzelo jak vidim ty plasty.diky |
gambus
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lnevis jaky ma port seznam? po3.seznam.cz mi to neberediky |
gambus
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lTak to je spravny přístup ale stejně bych už žádnou bez nočního vidění nechtěl co mi ji v 5:30 ukradli.(Edimax IC-3030Wn)Ale s tím emailem asi budeš muset kontaktovat poskytovatele připojení k netu já doma provozuju momentálně TP-Link TL-SC3171G A tam jsem si stím dost lámal hlavu a pak nakonec pomohlo až email od poskytovatele a hle už to valilo ale je zajímavé že zase třeba u toho Edimaxu mi to vzalo na stejné lince email od seznamu tp-link nikoliv d-link neznám nemám skušenost ale jinak k zákazníkovy nejradši dávam kamery od vivotek ty jsou blbuvzdorný mi přijdou. ;) Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lpop3.seznam.cz je správně pokud ti to nejde asi ti to poskytovatel netu blokujeDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lposkytovate netu mam o2 |
gambus
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lnechapu proc to nejde |
gambus
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930ljá taky tak to vypadá že budeš muset použít ten email od o2 taky jsem žádný přihlašovací udaje samosebou nedostal takže jsem zavolal na O2 prokázal se že jsem maitel linky pak mi zdělily muj email nick pass přeji pevné nervy. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lsuper diky |
gambus
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930ltakze oni mi sdeli email a jmeno a pas aby mi to chodilo na muj mail na seznam treba? |
gambus
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lDobre som pochopil ze ty ako uzivatel pripojenia nevies aky mas u poskytovatela email a uzivatelsy login a heslo?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lno dostaneš novej email a tam si nastavíš přeposílaní na mobil i na seznam třeba to už je na tobě. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lreknu vam ze mam asi 12mistne uzivatelske jmeno a 15mistne heslo |
gambus
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930ljá snad dvaceti je to záhul vím o čem píšeš :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lpise to ale Invalid username/password |
gambus
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lto je vono taky jsem to na poprvé nedal malé velké skoušel sem ruzně a najednou sem se přihlásil :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lchci se zeptat jeste kdyz normalne prolizim internet vse jede ale jakmile chci prehrat nake video tak se v pulce sekne a nacita. mam net od o2. muzete mi poradit cim to muze byt?nestahuji nic nedelam jen chci prehrat videa |
gambus
![]() |
|
videono vsak ti to normalne bufferuje nie?!neviem ci myslis veci z Youtube alebo ine flash videa ale mozes pre flash videa nastavit velkosta buffera z nejakych 10kB na aj 10MB - takze ono to najprv nataha 10MB a potom zacne prehravat a pocas nahrava dalsie. Mala cache - docasna pamat staci len ked mas rychly internet (po optike a pod. - neviem co u vas je O2 ale tak tipujem 2Mbps) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
krikriprosim te a kde to v mozile nastavim. at uz mam pokoj a muzu se divat v klidu. diky vsem |
gambus
![]() |
|
flashno na flashovskom video das prave tl mysi - vlastnosti a tam sa to da nastavit Globalne pre vsetky videa alebo zvlast pre kazdu domenu - stranku.nutne pre uplatnenie opatovne aktivovat flash plugin/instancie prehravaca - takze ked to zmenis, okno (vsetky okna inet prehliadaca ak je ich otvorenych viac okien s flashom, vsetky, idealne cely inet browser) |
krikri
![]() |
|
smtpa co sa tyka posielania SMTP mailov na vonkajsi SMTP server -takze Ty mas ucet tam na tom Seznam, ak sa tam snazis menom/heslom dostat a poslat email, ze? (Ak ano,) Co sa tyka prijimania/pozerania e-mailov, mas nastaveny nejaky e-mail klient v PC - MS Outlook Express ci MS (Office) Outlook ako POP3/IMAP mail klient - takze emaily zo Seznamu pozeras v aplikacii, alebo tam chodis len cez web-mail - ze webmail.seznam.cz (nejak - ja Seznam konkretne nepoznam, a nechce sa mi to googlit)... Ak mas emaily aj cez email klient, tak tam si zadaval aky SMTP server na akom porte pouzit pre odosielanie emailov. Ak ma SMTP server potrebu autentifikacie pre odosielanie, musis zadat meno-heslo aj pre odosielanie (to co mas pre prijimanie) . po3 si myslim bude pop3 server pre prijimanie emailu. pre odosielanie bude smtp.seznam.cz - mozno... ALE kamera, ako sme sa aj minule bavily, je vo vnutornej sieti, ma privatnu IP napr. 192.168.1.23. Teraz Ty jej nastavis ze nieco ma poslat na 234.234.234.234:25 co je akoze SMTP server smtp.seznam.cz v internete. Aky ma kamera default gateway?! - je to Tvoj dsl-router?! Vie Tvoj router ze ked dostane od kamery packet pre cudziu-vonkajsiu siet co s nou robit?? Skratka ak nebudes mat siet dobre nastavenu, nemozes cakat ze email sa odosle von... K |
krikri
![]() |
|
RE: mimo misu d-link 930lOdesílat musíš přes SMTP "poskytovatele" !!!! :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |