![]() |
|
Refresh karty CSLinkProsím o refreš karty CSLink 04295641749777. Vidím, že toto téma je tady trochu nenáviděné, ale opravdu jsem zkusil vše a po opětovné zakoupení (v srpnu nebylo nic prodlužováno) balíčku mi nejdou AXN programy - vše ostatní bez problémů. Psal jsem i na CSLink, ale dostal jsem typizovanou zprávu, kterou asi posílají okamžitě a ta je trochu mimo mísu. Děkuji |
TomKoho
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkNalaď si přijímačVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkNevím, jestli tím myslíte, že si mám naladit kanály na "dávno nové" frekvenci, což bych bral jako jízlivou poznámku, či jestli mám mít přijímač momentálně naladěn na ČT1 - což mám. Díky |
TomKoho
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkTak jinak - jaká oprávnění jsou na kartě a co je uvedeno na webu CS Linku?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkA co jsi provedl pro to než žádáš o refleš-provedl jsi všechny úkony zde xkrát popisované?a jestli nevíš jaké tak si zde zalistuj a proveď je a potom žádej o refleš, pochybuji že to uděláš dnes tak zavolej providera zítra -je tam od 8:oo,ten ti to spraví, jinak prodejce či servisman,a nehledě že ti nejdou AXNka ty jsou tak zničehonic důležité,Tynepočkají na providera?P.S. tys zatím pronápravu neudělal nic a myslíš si ze tospraví "slavná refleš"?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkÚkony xkrát popisované jsem provedl, ale asi máte pravdu. Budu jí muset reklamovat u prodejce. Odmítá ukazovat oprávnění u PAY TV, nehledě na to, že kromě AXN mi teď začala dekódovat komplet vše, co CSLink nabízí. Hrůza !!! |
TomKoho
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkNEzapnul jsi náhodou bloker v menu karty?? Pak nepříjde zápis na kartu! |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
takžeopět zbytečná žádost o zázračnou refleš.Proč?? se neprovedou ty úkony které se mají provést a napsat zde!! co jsem vše udělal než chci všeléčitelskou refleš?Tatarstán slabý odvar :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkNe , to určitě ne, ani žádný bloker v menu karty nevidím. Do srpna byl placen balíček - vše fungovalo jak bylo "zaplaceno". Pak byla měsíc karta mimo bez zaplacení a teď se stala "vyjímečnou". Karty Skylink (stará i teď ICE) fungovali a fungují tak jak mají. |
TomKoho
![]() |
|
tak už sakranapiš co si vše udělal!Udělal si restart přístroje a modulu například? Akorát tady můžeš pindat že si něco provedl ale asi si neprovedl nic. Rv :O |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkTo Petr33: máš pravdu, zapomněl jsem vyjmenovat běžné úkony vyndal - zandal, vypnul - zapnul, nechal přes noc .... atd., ale po tom, co jsem před hodinou zjistil by se mohlo stát, že po všeléčitelské refreši by se z karty "vyjímečné" mohla stát karta "obyčejná"?! |
TomKoho
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkzbytečná připomínka :laughing: to je bez komentáře Rv bublajs by napsal -oprav si ten křáp.A ve finále bude špatný SW :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Nova SD?Ahoj. Já na své kartě CS-link nemohu už takovej dobrej měsíc rozjet NOVU SD. tak čučím na NOVU HD. je to divný takovou dobu šla. Mám příjmač Arivu 200. Na jejich stránkách jsem podle čísla zkontroloval kartu a vše by mělo jet. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Děkuji :lookaround:Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB
|
lipagamb
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkDíky za odpovědi. Ze začátku mě sice vadilo, že když jsem si koupil 2 bonbóny, dostal jsem jenom jeden, ale to jsem netušil, že místo toho druhého mi dali celou bonboniéru. kromě toho konkrétního co jsem chtěl. (to bude asi tím špatným SW). |
TomKoho
![]() |
|
Zkontrolujsi frekvence: 11895 V 27500 5/6,12070 H 27500 3/4,jinak to najdeš zde-čs stanice !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkA ve finále ani nevíme, co má za přijímač, popř. sw. Ta nová AXNka má asi naladěna správně. To je vše co jsem se od něho dozvěděl. Jo a ještě vypnul, zapnul, vysunul, zasunul a přes noc. No aspoň něco ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkSkyStar USB 2 HD CI, modul Technisat CW/Conax s poslední aktualizací, program DVBViewer Pro 4.8.1, čisté, bez jakýchkoliv sw emulací, blokerů a dalších "vylepšení". visty 64. |
TomKoho
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkmas ho tam |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkKde? :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkto je opravdu vtipné,tolik keců a přitom to nezabere ani minutu,nato že jsi admin se chováš jako dítě.Mne ten refresh nevadí. |
pit178
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkpresne tak preco nepomoct ked mozem???pit178 R^ |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkVálku s blbcem fakt nelze vyhrát. Nicméně je třeba dát občas pozor, aby se příliš nepřemnožili.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkpřesně tak přece to nic nestojí a ponižování lidí kteří si neví rady je zbytečné,od toho je také tak trochu tohle forum néé |
pit178
![]() |
|
Morouspokud nechci tak nereaguji ,pokud chci tak pomůžu |
pit178
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLink@Pit, mě přece taky ne, když není 4x na jedné stránce. Jen se snažím poukázat na to, co by mohl napřed sdělit, než o něho požádá. Navíc, nikdo ti nebrání být tím spasitelem. Jen abys tu slávu časem unesl a měl čas i na něco jiného.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkAno, tak by to mělo být. Ale nepřizpůsobivým to těžko nevysvětlíš.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |