![]() |
|
Refresh karty CSLinkProsím o refreš karty CSLink 04295641749777. Vidím, že toto téma je tady trochu nenáviděné, ale opravdu jsem zkusil vše a po opětovné zakoupení (v srpnu nebylo nic prodlužováno) balíčku mi nejdou AXN programy - vše ostatní bez problémů. Psal jsem i na CSLink, ale dostal jsem typizovanou zprávu, kterou asi posílají okamžitě a ta je trochu mimo mísu. Děkuji |
TomKoho
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
Tomik535nejsem spasitel a ani nechci jím být ,ale pokud nechci pomoct tak nereaguji ,ale ani to nekomentuji |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkMožná jsi něco nepochopil, i tohle byla pomoc. A když ne primárně pro něho, určitě pro někoho dalšího.Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 14.09.2011, 23:12.28
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkAdmine nezlob se na mě, ale zkus mi vysvětlit, na co ty potřebuješ vědět typ přijimače a SW toho člověka a další blbiny, který tady plácáš, když ten člověk prosil jasně o refresh karty, protože ji sám ze známých důvodů nedokáže provést.???? Pit má v tomto případě pravdu.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLink@Morous, budeš mi ty refreše posílat donekonečna, když budu mít kartu např. ve čtečce Ferdy 7318 nebo v Showboxu s blokerem?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkProsimtě vzpamatuj se a nech si ty bláboly pro doma, jestli nějaký doma máš....I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLink@Pit178, moc děkuji, pomohlo. |
TomKoho
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkNaco mate tolke (nevhodné slovo)ngy okolo toho, poziadal o refres v spravne pomenovanom vlakne, neporusil ziadne pravidlo tak naco toto vsetko? Bud mu pomozte alebo drzte huby.A teraz na mna kludne vylette ako Clinton na Lewinsku. Viete kde Vas momentalne mam. ;) Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE:TomKohoTo je zaujimavé,že Ti to pomohlo až teraz.Ale vážne od kedy Ti to ide?Lebo určite Ti refresh poslal dávno aj niekto iný a nie jeden.Tak ako?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
Morous"když ten člověk prosil jasně o refresh karty"ano,protože má chybu jinde a tímto jen záplatuje na chvíli,to není pomoc,i když to tak v tuto chvíli vypadá,zápisů chodí tisíce a všem bez rozdílu,pouze záleží,jak se s nimi šroty na straně zákazníků poperou,jako ,když bude feťák chtít další dávku,aby mohl zase chvíli fungovat,lepší je ho vyléčit,aby ji nepotřeboval už nikdy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLink@Warder, :-) to je dobře, že se nebojíš, jen se snažíme budoucím žadatelům o všemocnou refresh vysvětlit, že opravdu nemusí být vždy všemocná..P.S. myslím, že Lewinská pro tu slávu určitě ráda.. :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkByl jsem chvíli pryč, zdálo se mi, kromě "chytrých" doporučení zde pomoc nenajdu - testnul jsem to až po tom, co jsem uviděl příspěvek od Pita. V případě, že tam poslal refresh ještě někdo jiný, samozřejmě děkuji i jemu (nebo jim).K záplatování "na chvíli" - karta jede 2 roky ve stejném "šrotu" a toto byl první problém. Další SKYLink karta má možnost refreše přes web - tuto možnost jsem ani jednou nebyl nucen využít. Je mi trochu líto úrovně některých odpovědí, ale pochopil jsem, že mnozí si tímto způsobem léčí komplexy, nebo dokazují svoji důležitost. Ještě jednou moc děkuji všem, co se mi snažili pomoci. |
TomKoho
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkJe to jen starost o to, aby se z této diskuse nestalo fórum o refreších. Můžeš to samozřejmě nazývat jak chceš.Pokud je to tak jak popisuješ, čest světlé výjimce a právě proto tohle téma není zakázáno absolutně. Jen omezeno kvůli přehlednosti. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkCo to je refreš,toto ještě neznám,může mně to někdo kvalifikovaný vysvětlit?? :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
tomik535co podle tebe je blábol pro zablokování vlákna ,podle mě třeba už takový vlákna jako jsou nové kanály na skylink to je tragedie nemohou si počkat az klisnik dá odpověd na vaši otázku jako je barrandov HD ale cslink ho nedá :lookaround: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkNj,také problémy v minulosti neboli.robím v tejto oblasti od začiatku.Prišlo to zo zavedením Irdeta,tak v Skylinku a potom aj v CS-linku.preto všetko bolo roky OK.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
TomKohomyslel jsem si že jsi chytřejší/registrace/protože bys napsal vše tak jak se má od začátku,či si o tom o čem je řeč přečetl zde něco a je tady toho dost!nehledě za tu dobu bych já za tu dobu dokázal providerovi zavolat minimálně 60át krát.ALE PROTI GUSTU ŽÁDNÝ DIŠPUTÁT.Někdo je takový někdo onaký. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinkJiný by napsal "nemám/š/ střep. :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Refresh karty CSLinktazatel to ma rozbity. on ma hledat reseni a ne refres. co resite ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Co je to refreshžadný smajlík RE: Refresh karty CSLinkCo to je refreš,toto ještě neznám,může mně to někdo kvalifikovaný vysvětlit?? :lookaround: Registrován: 09/2006, Autor: uživatel zzaner Refresh je opětovní záslání EMM instrukcí, které mohou být zaslány oproti standardnímu posílání EMM isntrukcí zaslány jednotlivě a nebo blokově a třeba 10x za sebou |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
uživatel FireDík za odpověď,ale přijmač,pokud má vypnutý blokr ,by toto měl bezproblémově umět,nebo se mýlím?? :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
to zzanerzáleží jaký máš přijímač, jsou přístroje které mají se zápisem EMM instrukcí problémy, často se setkávám třeba s problémém u Fergusonů |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |