![]() |
|
flash na philips 6010Dobrý den prosím Vás nemáte někdo ke stažení CS flash na Philips 6010 na kartu cs link(gital). Moc děkuji |
sword
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Vždyť jsem Ti jí dal na Ulozto.czI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
re MorousMorousi díky už jsem z toho (nevhodné slovo) to jsem zas na sebe ušil bič. Snad se to konečně povede.Děkuji a omlouvám se |
sword
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Jen pro Tvoje info: ten satelit Philips DSX6010 je v provedení Flash 4MB nebo 2 MB. Taky se tady povalují nějaký turecký.Nejběžnější používá pro Flash 2 MB, grafika má 128kB, FlashList 128kB, a normální EpromSetings 32kB. To co jsem Ti poslal je funkční, nedávno jsem to zkoušel pro kamoše, nemohl uchodit bílou kartu Skylink CW ICE.Jinak na tuhle flash hodily léta všechny emulace i Skylink No jestli máš problem, stáhni si z gsmobil Flasher, to je progam pro nahrání jenom Flashe. Tam je důležitý dát 2x erase. Jinak postup nahrávání pomocí Multiloaderu je takový: Při vypnutém přijimači propojíš satelit kabelem s PC. Potom spustíš program, objeví se hláška: vraž kabel do sítě /polsky/ Zastrčíš kabel do sítě a v programu Ti najede zelený bar, vypíšou se hlášky o obsazení paměti a můžeš začít.Taky mrkni, co svítí na displeji. Při nahrávání pomocí DSXEditu nebo Flasheru je to podobný, jenom na displeji satelitu svítí jiný hlášky. Nezoufej, kdaž tak to s Tebou někdo doladí po Skype. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
tak nahránoTak jsem ten flash nahrál a je mě divné,že při zapnutí satelitu se ukáže LOAD nemám to teda napojeno na parabolu.To zkusím až u majitele. A na programu ČT 24 musím mít u tohoto přístroje kartu? |
sword
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Pro první restart ano, protože ta karta to zároveň přepne do správnýho modu. Potom už ne.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: flash na philips 6010zle si to nahral ked ti piše load |
tofi30
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
pro tofihoNaprostý souhlas |
sword
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Program musíš ukončit a teprve odpojit satelit od počítače. A sledovat hlášky v Multiloaderu.Ale mám dojem, že když jsem tam dával asi před 3 roky tuhle Flash, že to Multiloaderem blblo a musel jsem pouřít DSXFlash. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Pokud použiješ Flasher, nezapomeň zaškrtnout vlevo dole Auto Adress and write Size a smazat Chip. Ostatní settinfgs, grafika, softcam / nahraješ Multiloaderem. Jestli DSXEdit Flash nemáš, tak Ti ho můžu poslat i s grafikouI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
To:swordNazapomen, ze musis nastavit jakou mas velikost pameti v prijimaci!!! 2 Mb ceske a 4 Mb polske!!! Jinak ti nic nenahraje!!!damba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB
|
damba
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Ne děkuji DSXE edit mám jen moc nevím jak s tím multiloaderem:-) |
sword
![]() |
|
To:swordNapis svou adresu na Skype! Poradim ti krok za krokem! Caudamba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB
|
damba
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Toho si považuj, že se Ti nabídl sám Damba. Je jeden z nejlepších u nás, taky jsem se učil před léty z jeho příspěvků na Netu. Neváhej a spoj se s nímI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Sice jsem dlouho nepoužíval ,ale snad to bude fungovat:petrol948 |
sword
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Jo a ta Flash co jsem dal na Ulozto funguje jak na EMU, tak na Skylink je to jedna z nejlepších.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Morousi víš jak mě to mrzí,že Vás otravuju,kdybych to tomu starému panovi neslíbyl tak jsem se dávno na to vykašlal,ale je v důchodu tak se snaží ušetřit každou korunu |
sword
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Hele, neomlouvej se, protože nás to baví. Rád poradím slušnýmu člověku, ale nesnáším některý mladý vejrostky, který Ti na laickou otázku dají mírně řečeno neslušnou odpověď, přitom vůbec nevědí, s kým mají tu čest, že se jedná o člověka, který je třeba špička v jiném oboru, ale holt neví co je to bit a byte. Nedávno tu někteří celkem neomaleně hanili jednoho lékaře, kterej se vrátil z mise z Afriky a dovolil si požádat o refresh.....Exceloval tu hroznej p.c.u.s, a promitiv, nick nebudu uvádět, takovýho bych pověsil za vrata hospody, aby na něj chodili cigáni víš co....I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Morousi měl jsi pravdu Damba je opravdu jednička, až žasnu jak to řešil s klidem a měl se mnou trpělivost,sice si asi říkal proboha kdo se do těch satelitů montuje:-). A já mu tímto také moc děkuji. Ještě jednou Vám všem děkuji a mám vyřídit poděkování od souseda:-) |
sword
![]() |
|
RE: flash na philips 6010Damba Dambovič je největší odborník přes sat a nejlepší člověk,kterého znám |
carleone
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
VsemJenom me neprechvalte!!! Budu se cervenat i v mem veku! Ale jinak diky. Kdyz mohu, tak rozumnym lidem pomohu!damba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB
|
damba
![]() |
|
![]() |