Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

záhada karta irdeto cslink

Mám problém s kartou cslink, zákazník si na chatu objednal přes net komplet amiko ssd-550 s výše uvedenou kartou, kartu ihned po obdržení přes net zaregistroval, já jsem mu dnes tento komplet nainstaloval. S mou kartou jel bez problému, na jeho kartu i po opakovaných flash stále hláška kodováno a no access irdeto. V CA nastaveních se jako irdeto zahlásí. Kartu jsem si zapůjčil domů na další zkoušení, po vložení do Topfield TF6000CR s posledním 1.00.86 hláška "Je nám líto, ale karta byla odmítnuta", CAM modul IRDETO také nic, u dalších několika nelicencovaných irdeto přijímaču karta načtena včetně ser. čísla a , ale bez zápisů oprávnění. Lze tuto kartu ještě nějako zpojízdnit, a nebo rovnou doporučit zákazníkovi at vše reklamuje? Chtěl jsem volat na zákaznické centrum CSLINK, ale jsou tam bohužel jen do 18:00 hod. :fuming:

bore67
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: záhada karta irdeto cslink

ja som testoval tuto irdeto kartu, v link boxe nabehla za 5 sek. v opticum 4060cx bez problemov. vantage 7100 nic. v tom TF 6000CR skusat ani nemusis.

satan
Registrace: 1/2006

karta irdeto ...

Dnes jsem taky dostal poštou" výměnou za skylink" novou kartu "cslink" irdeto a v mém přijímači GI S 980 se softem 1.2.07 na který šlo zatím bez problému všechno nerozkoduje ani základní české programy.Ani po vložení karty do modolu T-REX přijímač ačkoliv kartu rozpozná ,umí si přečíst číslo karty ,program nerozkoduje.Možná pomůže jiný softver,zatím nevím jaký ale pokud máte někdo tu novou kartu a znáte řešení poraďte.Posledním řešením by byl nový modul IRDETO ale budu se taky snažit dovolat na infolinku.Pokud ale znáte někdo softver atento přijímač který umí IRDETO tak poraďte .Zatím díky.

tereza
Registrace: 5/2010

Aligátor

kartu přehraje,ale při příchodu nových zápisů se sekne,velmi pomalé načtení kodovaných kanálů,a mnoho jiných problémů,čtení zápisu je šílenství hausnumer,kterému vůbec nerozumím !!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: záhada karta irdeto cslink

Amiko 550 cte irdeto bez problemu. Zatim nikdy jsem zadny problem nemusel resit. Melo by to chodit.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Prečitajte si.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=344058#p344058

PS: Toť ale celé ,pretože je vtom Finta a niektoré STB vo FW neobsahujú niektoré položky ,pochopíte až prečítaťe. ;)

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra