![]() |
|
Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA s bonusSkylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA s bonusem,to zas bude problémů a přijímačů ve sběrném dvoře,kdo chce kam....... R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...Pokud váš přijímač s kartou korektně nespolupracuje, doporučujeme poradit se s odborníkem v nejbližší prodejně satelitní techniky. :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...A co jsi vlastně chtěl sdělit? Mám se smát nebo plakat?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...Chcel tym povedat, ze tu budu v priebehu tyzdna tak tri vlakna denne:1. Opati sa skylink vymena ? 2. Pojde mi v ........ primaci ? 3. Preco mi nefunguje v unicitacke , alebo ...... module ? |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA..Plakat? Plakat bude velké procento zákazníků, kteří si vymění kartu a neporadí se s odborníkem v nejbližší prodejně sat. techniky. Bud je problém ve spolupráci příjmač - karta, nebo v kartě samotné (nechodí zápisy v orig. CW čtečkách a modulech). |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...též nechápem prečo pepermit smeje se stále🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...čo je na to smiešne nevím :-/🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...Bude veselo a co?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...No konečně. Jinak taky nevím co je na tom k smíchu. Ten kdo si předem vše řádně zjistí příp. upraví tak nemůže mít i se staršími mašinkami problém. R^Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...Zase jen ICE? Proč ne ICE nebo IR? Přebytek ICE karet?VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...nuz k smichu je minimalne opatovna akcia s datumom od - do, ktora len potvrdzuje, ze sa s vymenou nie je kde ponahlat a podobna mozno este vyhodnejsia akcia tu bude niekolkokratAk sa teda riesi nejaka vymena s bonusom, datum s koncom kludne mozu stiahnut, aj tak na to skoro nikto z tych, co si kartu zatial nemenili neskoci Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
kartu si vymenim,ale az vtedy keď bude k tomu skutočny dovod. Zatial nie je nič čo by mi na CW karte chýbalo. Funguje skvele. Skylink zatial nezaradil nič take, čo by mi nešlo na CW karte a nutne by som to potreboval. To oni sa potrebuju čo najskor zbaviť Cryptoworksu, preto stále skusaju rozne finty na zakaznikov. Az sa na Skylinku objavý komplet ponuka slovenských a českých "pseudo" HD stanic, a tie nebude možne prijmat na CW karte, potom možno začnem uvažovat o kupe karty IRDETO. Nie o výmene, tú radost im neurobím. Ak skylink zvolí cestu postupného vypinania staníc z balika MULTI pre CW karty, končim so skylinkom uplne a idem hladat ine možnosti. ferrda |
ferrda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...dal som zlý nadpis tomu mojmu prispevku. malo tam byt kartu si kúpim novú, lebo menit určite nebudem |
ferrda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
ferrdaale budú ti chýbat nové FTA programy ktoré už skylink na CRY dávat nebudú🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
ferdaaha :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...Co se vlastně stane se starou kartou ? Respektive co je myšleno větou z webu skylinku: 5. Původní karta CryptoWorks bude nejpozději do 24 hodin po registraci deaktivována. , tedy jak probíhá deaktivace, smažou se jen zápisy, nebo něco jiného ?Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
broncekked spraviš vymenu sa presunú programy včetne platenýchna novú potom na modrej ty vypnú všetký programy už nepôjde nič na nej 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...proste ti zhasne...a bude tma..potom ju mozes vymenit za cslink irdeto kartu :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenAž zhasne, tak už je pozdě ji měnit. To mu radíš fakt pěkně.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Chodi ICE jiz v Technisatech se cteckou CRW?Zdar synci a robky,nevite chodi uz ICE v MF4-CC ,pripadne, v tech malych digitech S2 SIM?Diky. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...MF4-CC už chodí a to v obou verzích (je starší a novější HW), mám vyzkoušeno na obou verzích. Samozřejmě po nahrání nového FW. Nevím jestli už je možná aktualizace přes OTA, já jsem prováděl z PC přes sériový kabel.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...A podle stránek Omka by měla být přes OTA možnost stáhnout i novou verzi FW pro DigitSim S2.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...MF4 i přes OTA, vyzkoušeno. Ty tabatěrky na simku jsem nezkoušel.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Co se stane se starou kartou Cryptoworks?Skylink píše : Původní karta CryptoWorks bude nejpozději do 24 hodin po registraci deaktivována.Takže jsem v polovině května !!! zaregistroval vyměněnou kartu ICE a z mého profilu skutečně do 24 hodin stará karta zmizela. Ale to je všechno, protože jsem jí vložil do starého receiveru a v ložnici s tím, že než jí deaktivují, tak se budu koukat hezky z poslele. Teď je polovina září a koukám na ní stále, základní nabídka bez problému stále běží ! Tak asi toto se pravděpodobně stane i vám. |
Miglanc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
MiglancNo jde o to, že základní nabídka měla na CW kartě poměrně dlouho platné zápisy. Až ti vyprší, tak ti to také zhasne, nové už nepřijdou.A proč ti to jde? Vypadá to, že "smazání" CW karty přijde brzo po registraci karty výměna a to nejdříve na placené programy a až později na neplacené. Když je nějakou dobu karta mimo přístroj, tak na ni už žádné zápisy nechodí, ani mazací. Zbytečně by to zabíralo místo v systému posílání oprávnění. No a asi proto ta základní nabídka zatím jde. Mám doma také CW katru, na kterou jsem využil akci Výměna (někdy v polovině června, od té doby nebla v přístroji), tak se podívám, jak to s ní vlastně je. Ale je to jen moje domněnka, kdyžtak mě opravte. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...KúpiťSkylink Standard HD Irdeto Špeciálna cena: 56,00 € ako kartu výmena Balík Štandard neobmedzene+balík MULTI, HD PLUS,HBO,Cinemax na 2 mesiace zadarmo. http://www.ipbox.sk/dekodovacie-karty/skylink-karta/skylink-standard-hd-irdeto.html R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |