![]() |
|
Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA s bonusSkylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA s bonusem,to zas bude problémů a přijímačů ve sběrném dvoře,kdo chce kam....... R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
nastavenie regionuneviete ako je to s nastavenim regionu pri vymene karty? zadava sa znovu pri registracii ako pri novej karte? teda ked mam region CZ mozem vymenit kartu u slovenskeho predajcu a bez problemov nastavit CZ region alebo sa to deje automaticky podla povodnej karty?vdaka za info. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 505 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...Nic nenastavuješ, vše jako na původní kartě. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA......asi vyměním,ale zajímalo by mě ,jestli by šlo těch 600 kč třeba použít na nějakej další HD program (jako Nova HD)který možná přidají a budou ho opět zase chtít doplatit.....Akce je časově omezena. Pro její využití je potřeba registrovat novou kartu Výměna v období od 1. 10. 2011 do 30. 11. 2011. Karty registrované mimo toto období bonus pro objednání placených balíčků nezískají. Přidělený bonus je možno využít pro předplacení volitelných balíčků Skylinku nejpozději 15. 1. 2012. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
Chodi ICE jiz v Technisatech se cteckou CRW?Ano, po ugrade fw na nejnovější verzi chodí i karta ICE v mém letitém přijímači Digit MF4-S CC. |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
CucerakBonus lze použít úplně na cokoliv. Máš to prostě v kreditu a když uděláš nějakou "objednávku" tak se ti příslušná částka jen z toho kreditu odečte. Když bude objednávka dražší, tak jen doplatíš zbytek.Já jsem třeba 600 Kč využil na prodloužení platnosti karty Next. Po e-mailové dohodě na Skylinku jsem do kreditu poslal ještě 280 Kč a pak mi to ručně prodloužili o další rok. Mám tedy Next kartu zaplacenou až do dubna 2013. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...Jsem příjemně překvapen, že se zatím nevynořil nikdo, komu by vadilo, jak ho svými akcemi Skylink k té výměně nutí a že vlastně není zdarma.. :)Jinak tady další výhoda k zamyšlení: https://www.parabola.cz/forum/topic-65181/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...tomik535skylink nikoho k nicomu nenuti. Vacsina tych co si kartu chceli menit, ju uz vymenenu ma a my ostatni pockame na nutenu vymenu gratis :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Skylink obnovuje akci Karta Skylink VÝMĚNA...I ty, Brute? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |