![]() |
|
UPC freeSATCaute, moze mi nikto napisat , kto ma tuto kartu ci na nej bezia vsetky ceske a madarske programy pokial je karta aktivovana na Slovensku? D. |
koscak
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 460 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATjasně,běží.I Mďaři.Musíš mít svůj satelit.Na toom jejich máš jen ten region,který si zvolíš. |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATIde všetko pokial maš setobox upc zvoliš menu id balík 08209 Maďarsko, 08210 CZ 08211 SK 08212 RO. R^ |
DJ1981
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATaž na to, že ta rumunská nabídka používá Conax. takže musíš mít kartu ConaxVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATKeď máš svoj satelit a kartu registrovanú na seba, tak ti ide aj region CZ, HU. Mne to ide všetko bez problémov. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
FilmboxDa sa samostatne aktitovat bali Filmox (Filmox Family + Fimbox Extra 1)? |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATSamostatne sa nedá pokial máš pokial máš aktivovaný balík Free sat medium tak sa da do objednať |
DJ1981
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATIde aj RTL klub a TV2? |
koscak
![]() |
|
RE: UPC freeSATIdehttp://www.tpplus.sk/?p=productsMore&iProduct=27&sName=freeSAT-Medium-samostatna-karta |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATDufam ze si piseme o tom istom. Mam na mysli sluzbu za 20Eur rozne. Viem ze na kartach s mesacnym predplatnym idu vsetky regiony. |
koscak
![]() |
|
@koscak neotom istomu nas na SVK predplatena karta NIE JE! Tu mozes kupit len v CZ. U nas mozes dostat kartu zvlast bez prijimaca len na zakladny zmluvy. Aj ta Light je na zakl. zmluvy s tym ze za 20 juro admin poplatok a 20 juro rocny poplatok mas 21 (z toho 10 FTA) stanic. Na RTL klub a pod. madarske musis mat Medium ergo mesacne predplatne 9 juro (pri 12 mes. viazanosti). Niektore dalsie madarske ako Viasat3, AXN, Cool a neviem z hlavy, su v Plus dalsich 5 - 4 juro mesacne podla toho kolko viazanosti.Takze NIC sa nezmenilo. JuuPiiCii je to co bolo.. kaka! |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
CZ kartaeste dodam ze ak kupis predplatenu kartu v CZK, madarske stanice pokial mas svoj prijimac prijimas,AZ na HD ako napr. M1-HD, Duna-HD atp. tie su v baliku Direct HD teda FeeSat neviem co, ktore na predplatenke neide ofigo aktivovat. HD balik ide len k Medium tusim tiez 4 juro k 9 zakladu... K |
krikri
![]() |
|
mala opravaaby som juupiicii nekrivdil, aj na Lighte je RTL-Klub,ale to tam pridali par dni dozadu! sk.upcdirect.com/zoznam-programov/#promo_tab3-content |
krikri
![]() |
|
RE: UPC freeSATNo neviem ,ale ja som sa bol informovať na tú freesat kartu a myslím že jediný rozdiel medzi ňou a kartou za 9 euro je len to že ku karte za 9 sa dajú ešte priplatiť balíčky,ale na kartu za 20 euro nie.Z karty freesat light sa dá bez problémov prejsť na kartu za 9 eur.(naopak sa nedá.)Programová ponuka je tá istá ako pri karte za 9. V letáku píšu VIAC ako 21 programov.Mimochodom sú tam tie isté programy ako sú grátis na Skylinku. GM Wizard HD,Openbox 820,par.toroid.T55,LNB-28,5-23,5-19,2-13,9,5E,1-4W diseqc S168-8/1
karty Skylink/UPC
|
beny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATkonkurenčný boj, freesat karta je obyčajná karta UPC / ako za 9-11 Euro / Iba má novú potlač. Je to viac menej iba služba, lebo aj stará karta UPC za 9-11 Euro sa dá predať ako Freesat karta. UPC chce mať aj menej solventných divákov. Lebo 90% predaných Skylink a Cslink kariet nemá aktivovaný žiadny balík programov. Stačí iba základ. Veď prečo by sa mal ktosi pozerať na čosi iné ako je Markíza a Joj + ich variácie??? Je to smutné ale pravdivé. Ľudia nemajú čas pozerať TV ...nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
@beny logika@beny ak by Light za 20+20 co je akoby 3,33 mesacne pre 1. rok ponukala to iste ako Medium za 9/11mes. co by to malo za logiku?!Myslim ze v juupc az taki idiyoti nie su... Co mna ale uz najviac zo vsetkeho najsamviac zaraza na vsetkom je ze doteraz som na nich neznasal to "chcete HD stanice za 4E, tak prosim pri pokladni zaplatte 15 a podpiste ty 2-3 papiere" :))) Tak oni teraz urobia Kakampan, letacik na prvej strane BEZ mesacnych poplatkov* (hviezdicka), otvoris dvojstranku a co polozka to 9mesacne, 4mesacne, 5mesacne!! Jaj jedna polozka je 0mesacne * - a dopisane ponize "prve tri mesiace pak 4 mesacne". Doteraz ked to bol de8ilizmus od nich ten pristup, tak odteraz je to idiyotizmus (ked spravne tusim ze na stupnici natvrdlosti je idiyo horsie debo :laughing: ) Cesi tam maju aspon 1polozku bez poplatkov. Ja som presvedceny ze takyto pristup k zakaznikom len pokazi uz aj tak asi nie najlepsie renome. Chytia par Light brainov ze dik za 40 to co konkurencia za 50, ale tak bude kazdy chciet podpisat kristushovieco s tym ze budes chciet 1 vec priaktivovat a je to mesacne 9++ FeeSat!! :bomb: hawk K |
krikri
![]() |
|
RE: UPC freeSATMám od 5. září 2 karty fresat upc za 500,- Kč. V prodejně mi dali staré už použité karty UPC. Jede na nich stále celé Medium /dříve Rodina/ bez problémů. Ještě nepřišla žádná složenka k placení. Jsou aktivované do 28.10.2011. Takže jsem spokojený. Jen tak dál freesat upc !!!! |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: UPC freeSATpepiinoUPC chce mať aj menej solventných divákov. - Co to meleš? Copak si Skylink nebo CSlink uctuje rocni poplate? Takze (nevhodné slovo) to nepritahne Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE:@krikriTy hľadáš logiku ? Prosím ťa kde žiješ.Mám Skylink kartu-za 64 euro mám 20 programov grátis.Keď chcem mať až 34 programov,musím si doplatiť Multi za 11,80 na mesiac.Mám aj kartu Medium UPC a tam mám za 9 euro 90 programov (celé multi+ šport.kanály+hud.kanály asi 20 maďarských kanálov.)Tam je kde logika? UPC asi prišla na to že za 20 eur na rok si získa dosť zákazníkov. Na juhu má plno ľudí Digi,pretože sú tam SK-CZ-HU programy za 10 euro na mesiac.UPC ti to dá to isté za 20 euro na rok.Myslíš že nezíska zákazníkov? GM Wizard HD,Openbox 820,par.toroid.T55,LNB-28,5-23,5-19,2-13,9,5E,1-4W diseqc S168-8/1
karty Skylink/UPC
|
beny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
@beny ciastocnesorry uz som toto starsie prehliadol...no takto ja nehovorim ze teraz -konecne!- niektore veci u jupiicii nezlacnili a su aj lacnejsie ako u konkurencie. mne vadia 2veci -ten pristup ze FReesat a aj na tu 20+20 kartu ("zaklad") musis podpisat zmluvu. potom ze nic mesacne len potom co okrem 20rocne je nic mesacne?!? uznas ze u nas (SVK) fitka borova. co sa tyka madarskych (ja praveze som z juhu a tiez hovorim aj mad. takze zalezi mi na tejto problematike), tak ta karta ma len m1,2, Duna, a RTL-K po novom. u nad dole ludia pytaju TV2, Cool, Viasat, dalej AXN (z Plus), este 4Story, FEM3 a najnovsie Life Network. Jaj a mas to vsetko SD. Uz keby chces aj m1-HD musis priplatit za HD balik. Keby je predplatena karta u nas a nie len zaklad, tak by som nefrflal. mne by sa lubilo keby mozes kupit predplatenku hoci aj Medium s tym ze co je v HD zo zakladu ako napr. CT, m1 by slo, aleby sisu mohol za HD balik doplatit. nechcem 1-2rocnu zmluvu s viazanostou, nechcem ich prijimac ani na HD... A kampan nech je "zlacnili sme" a nie tie kakacky na zavadzanie... K |
krikri
![]() |
|
@krikrived tu freesat kartu mozes kedykolvek vypovedat, akurat sa ti nevrati rocny alebo aktivacny poplatok. a k lightu za 5juro mesacne box? ved to je uplne za facku.beny R^ |
paraman
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
![]() |