![]() |
|
Jaký je Homecast HS 3200 IR?Kamarád, kterému jsem kdysi dělal satelit s Mascomem (SD) by si chtěl pořídit něco v HD, protože koupil HD (nebo HD ready, nevím) televizi. A viděl akci CSlinku s tímto přístrojem a jejich IR kartou k vyměnění za Skylink kartu. Tak se mě na to ptal. Bohužel mu nedokáži odpovědět, co je to za přístroj. Nerad bych mu to doporučil a aby pak nějak nebyl nespokojenej. Nepotřebuje nic složitého, rozhoduje u něj z větší části cena.Má někdo s tímto přístrojem zkušenosti? Dík za opdovědi. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?Zde je již několik příspěvků o tomto přístroji.Jako každý Homecast je snadno ovladalný. Má i své mouchy. Mam dva a jsem s nimi spokojem - za tu cenu. Jediná nevýhoda - aktualizace SW pouze přes satelit (OTA). Přes USB jde zálohovat pouze nastastavení programů. (případně u dovozce umějí SW nahrát jinak). |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?mezi těma licenčníma irdeto řijímačema patří mezi absolutní špičku. to nemusíš mít obavy :)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?Hmm no o te spicce bych pochyboval, ale je to mozna tim, ze mi ty stroje prochazi rukama. Takovy Humax, Zebra nebo Gosat jsou spolehlive. Na homecast uz bylo vydano tolik opravnych firmwaru, mne proste zklamal. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?Jo, všechny tyhle sra*ky jsou spolehlivé kromě toho Homecastu. Optibox Zebra je zázrak techniky. Čti zde:www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=28604 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?Zebra neni zazrak techniky ale hodne slusne provedeny irdeto prijimac, ktery narozdil od nekterych i funguje. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?no to je vidět podle toho odkazu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?No, nevidim tam nic, co by pro dane urceni prijimace bylo extreme vadne. Navic jsem ho mel rozdelany a je to nadstandard na dnesni dobu. To ze nema RJ45 na ethernet fakt nepovazuju u toho pristroje za vaznou vadu. To, co delat ma tak dela, narozdil od toho Homecastu. |
J a
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?Zebra je v podstate Gosat, presna jak rika J a, ze dela to co delat ma, narozdil od Homecasta, ale kazdy je strujcem sveho osudu ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?no super. a preferoval bys spíš Optibox Zebra nebo Humax?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?Já mám sice HS3200CIIR, a nadšený zatím nejsem. Samé restarty,mrznutí,všemožné hlášky. Dnes se mi zrovna vrátil z reklamace a pro změnu zase nechcou přijít zápisy na kartu a to už byl 2x refresh. Chtěl jsem si obnovit programy co jsem měl zalohované na flešce,protože mi nahráli jiny setting a nejde to. Tak nevím nevím nevím. Ale obrazově hraje super. |
bado
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?záhada. to vypadá jako nejhorší přijímač všech dob. pro mě překvapení. omlouvám se.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?Pokud bych potreboval kvalitni prijimac na Skylink/CSlink a nic jineho, pak bych dal Humax. Pokud bych potreboval jeste pouzit modul (napr. na druhou kartu naseho operatora nebo UPC), dal bych Zebru |
J a
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?Gosat 7050 pohoda,žádné potíže. |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Jaký je Homecast HS 3200 IR?No IR je chudý a hřející se odnož 3200 CIIR, který je vlažný a má lepší výbavu.Za restarty může testovaná nová funkce- automatického dohrávání nových kanálů, která se testuje cca 2 měsíce (zlobí na starým firmwaru 4-5-6) 001 verze to neměla a přístroje chodí OK s nejnovější 007 opět OK. :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Dík všem za příspěvky.Zkusím ho navnadit na ten Gosat 7050. Nebo Zebru. Rozhodně mu rozmluvím toho Homecasta.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
to Janapsal: Pokud bych potreboval kvalitni prijimac na Skylink/CSlink a nic jineho, pak bych dal Humax.No jenže ten Humax stále nemá setting a zlobí v něm moduly! Pak je to o tom, že stále ladíš, ladím ,ladíme, bez settingu už to dnes prostě nejde a nový firmware stále nikde! :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@Delta1To mas pravdu, ale komu jsem ho dal, ten je spokojeny. Zadne reklamace, pekny obraz, velmi slusny DO.Ladění me s.e.r.e taky, zrovna dneska budu chystat dva. Moduly vim a proto davam Zebru. Za je taky OK. A protoze s Impesatem mam dobre zkusenosti ohledne servisu, coz o Homecastu rozhodne neplati, je jasne, ze Humax u me vitezi. Moduly resi posledni FW, setting je spis otrava pro montera nez zakaznika. Pri (ne)reseni reklaamci musi vyrazne zohlednit i tento faktor. |
J a
![]() |
|
![]() |