Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

3 hodiny po refreshi a stále nic

Zdravím, karta cslink irdeto tři týdny nepoužitá(přijímač byl na reklamaci). Dnes se vrátil a nejdou kodované programy. Volal jsem na cslink a než jsem se dovolal a řešil s technikem tak zatím několik programů naběhlo.Udělal refresh aby to bylo rychlejší, jenže to přestalo hrát úplně. Tvrdil, že do cca 1,5 hodiny to musí naběhnout. Nestalo se. Znovu jsem se nedovolal tak jsem volal prodejci. Ten provedl další refresh, nicméně je to přes tři hodiny a stále ani ťuk. Přeplé na čt1 12525V
Může mi prosím někdo poradit jestli je to normální?

bado
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 3 hodiny po refreshi a stále nic

To napadne kazdyho jako prvni. Je jasny, ze se musi overit jestli je tam kontakt. On neni blbej. To jsem zvladal i ja jako abonent DIGI bez cizi pomoci. Tam teda ty zapisy chodi perfektne, ale obcas je potreba ten restart.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

hele vorti, posli mu refres :) prece skvelej prijimac, si rikal odpoledne :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

vortimond

Hele tenhle přijímač nemá s novým firmwarem 007 žádný problém s načítáním Skylink ICE a Irdeto! Chodí jak hodinky. Zápisy po poslání jsou načteny do 30 s! Takže žádné odsuzování.Už mi jich běhá dost, abych to mohl říci!
Ono je rozdíl poslat pouhý Refresh služeb, či celou reautorizační SO f.tabulku! U Skylinku ji lze poslat a není tady problém!Skylink si ale dost užil s implementací Irdeta za rok a půl!
to bado:
Cs link s tím teprve začíná a proto to takto vypadá!
Bombarduj CS link, neboť to od nich, někdy doost dlouho trvá! A pokud máš v Homecastu 007 verzi, půjč si od někoho Irdeto kartu od Skylinku,a hned uvidíš,zda je vadný Homecast nebo ti jen CS link stále neposlal celou konfigurační SO f.tabulku!
;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Situace je i přes všechny možné a nemožné pokusy a zaříkávání stále stejná takže za chvíli vyrážím k prodejci. :(((

bado

@ᗷᘎᗷᒐᗩڶᔕ
no teď už si to nemyslím. já jsem ho nikdy neměl. to jsem si jenom myslel

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

takže

slavná refleš "opět" pomohla. :laughing: Bublajs ti napíše -sprav si ten křáp.F ascinuje mě že ti nepomohla xkrátá refleš tak nevím co pořád řešíš a brečíš. :laughing: :-/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@bado

len krátka reakcia na tvoj príspevok: "mnoho lidí je s tím celkem spokojených".
1/ nie nadarmo sa hovorí "lidi si zvyknou i na šibenici". Je totiž mnoho ľudí, ktorí si myslia, že prijímač musí 2x denne zamrznúť a TV nejde hneď keď sa trocha zamračí, "veď je to satelit a ten posr... SkyLink (aj keď máš ty CSlink) má neustále problémy - len si to prečítajte na parabole, každý druhý príspevok je o tom ako im to stále nefunguje."
TOTO NIE JE PRAVDA, normálny prijímač nemá problémy, pri daždi nevypadáva.

2/ 90% ľudí sa hanbí priznať aj pred sebou, že kúpili šit, z toho 50% to ešte obhajuje formulkou "dobrý pomer výkon/cena" alebo "za tie peniaze hodne muziky".
Čo je to dobrý pomer výkon/cena? Buď to funguje alebo to mrzne/nechodia zápisy a pod. a potom sa o funkčnosti nedá hovoriť.

3/ u normálneho prijímača u SkyLink sú zápisy na karte a programy dekodované do niekoľko sekúnd. Prakticky po kliknutí na WEB stránke ´"refresh" sa objaví obraz takmer okamžite. (osobne odskúšané) Takže nejaké "nechte to přes noc" a pod. celkom nechápem.

Držím palce aby si to vyreklamoval.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@dagy ja neviem

zdravim, mne sa uz stalo na mojom TechniSate ze pri 14hodin pozerania nastal reset CI modulov, ktore boli uz horuce asi ako uhliky... :sly:

krikri
Registrace: 3/2010

zápisy přijdou

na přijímač u mě /sky-18 zápisů/za max.54min a u cs do 30 min.Takže tedy ? kde je chyba?A od cslinku jsem slavnou refleš nepotřeboval pročpak asi?A zápisy přijdou /do hodiny/i když jsem na třítýdení dovolené-tak v čem je problém?Ve většině případů je to křápem koupenám za "levný peníz" někde mezi rohlíky v lidlu.Viz jak to píše "dagy2"

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

@petr33

nazdar! Letos v červenci jsme byli 14dní mimo republiku.Sat byl kompletně OFF(včetně přívodu el.energie-kvůli bouřce...) po příjezdu naběhl za 15 sec.Schválně jsem to ze zvědavosti měřil... :laughing: Příjimač Humax IRHD 5100s a Skylink...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jamess96

Samozřejmě jsem myslel kompletní zápisy,jinak to jde prakticky po zapnutí a dělám to jako ty -vše off.A znova se ptám -v čem to teda je? ;) A je dosti na vině provider protože kdyby!!?? byl co kčemu a určitě ví že má problémy tak už!! dávno zavedl refleš pro zákazníky na svých webových stránkách tak jak to má Sky.On je zavedl ? jenom pro někoho.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

RE: refresh cslink irdeto

Včera tu kartu aktivuješ a dneska chceš refresh? Tak to je mazec :D

Pitomec
Registrace: 9/2011

petr33

Máte to nějaké pomotané ne?!
Bado má problém na CS linku s IRDETO kartou a vy tu nadáváte na Skylink :lookaround: :O
To chce si občas přečíst celou diskusi :laughing:

Delta1

refresh cslink irdeto

vôbec nie je vtipné ja som tu kartu dostal pred 15 dňami predajca mi tvrďíl že mi tu kartu zaregistroval a to prd včera som zisťíl že nieje vôbec regnutá to je vsio

SSprtka
Registrace: 11/2007

Téma: refresh cslink irdeto

Vlakno ohl refreshu je o stranku nizsie zo vcera,toto je zbytocne. Rv

Rosta1
Registrace: 3/2011

Kolik těch karet máš?4.9 si úpěnlivě chtěl refleš na dvě karty a bylo to úplně něčím jiným a teď zase??!! :lookaround: Napiš prosím :(( zde alespoň dva!! důvody proč porřebuješ refleš, a je to zajímavé že něco chceš?? opět !! o výkendu :laughing: :laughing: To nemá obdoby ať žije tatarstán-sprav si ten křáp -to by ti napsal někdo jiný.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Delta1

Kde nadávám?na sky?Nejsem si vědom-ty čti pořádně vo co gou!

slávista
Registrace: 11/2010

petr33 načo mám toľko kariet po tom ťa je prd tie dve čo som pýtal boli na predaj nie pre mňa zo 4.9 a ja za to nemôžem že mám voľno len cez week a táto irdeto karta to pokašlal predajca nie ja kartu musí regnuť pri predaňí a nakoniec som zisťíl že nieje vôbec regnutá

SSprtka
Registrace: 11/2007

oprav si ten krap a neprovokuj

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

slávista

A to jako používáte k jedné osobě dva nicky?
Pokud vím, tak se to zde nemá a já se vyjadřoval k petr33 :lookaround:

Delta1

SSprtka

toto téma je založené méně jak 24h a je stejné jako ob tému-takže neumíš číst a je to banán, Jsem zvědav jestli admin dodrží slovo.

fitipaldi
Registrace: 4/2011

Delta1

ono se tady toho nemá dělat a dělá :) viz další refleš .

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

To máte pravdu! Ale pro správnost:

Jenže já mám CSLINK, snažil jsem se ověřit jestli je v tom nějaký rozdíl, někde píšou že ne, na prodejně přímo řekli, že s tím nemají žádnou zkušenost. Těžko řict, já nevím v čem se liší nebo je jiné Irdeto pro SKY, nebo CS link. Prostě už to tak je a budiž to odstrašujícím příkladem pro ostatní zájemce.
Ale co jsem četl nějaké diskuse a informace tak spousta lidí je s ním spokojená,tak vážně nevím.

Delta1

SSprtka

petr33 načo mám toľko kariet po tom ťa je prd tie dve čo som pýtal boli na predaj nie pre mňa zo 4.9 a ja za to nemôžem že mám voľno len cez week a táto irdeto karta to pokašlal predajca nie ja kartu musí regnuť pri predaňí a nakoniec som zisťíl že nieje vôbec regnutá

A proč by to měl dělat prodejce(tedy pokud jste neskočil na tu slavnou akci výměna-tam samozřejmě ANO)? To je přeci věc jen dohody, zda Vám novou kartu na Vaše přání zaregistruje,či si to uděláte sám!
1. Po prvním vložení karta jede v global free režimu minimálně 14 dní!
2 před registrací je potřeba mít zapnutý SAT na nějakém programu daného providera!!!
3. Zaregistrovat na Internetu a čekat na reautorizaci karty!
U Skylinku(global vydrží 20 dní) do jedné minuty zápisy, u CS linku na CRW také, ale u Irdeto karet jak kdy! Viz problém u bado ve vedlejším vlákně!
To je důležité si uvědomit!
;)

Delta1

Tak jsem se právě vratil od prodejce. Prodejce-chlapi na prodejně velice ochotní, nicméně pomoct nedokázali. Homecast je v tomto nevinně na jiné kartě přišly zápisy obratem.Moje karta i na Technisatu a v dalším mrtvola. Refresh byl proveden několikrát. Další zajímavý poznatek. Mne to hlásí E19-4 předplatné tohoto kanálu vypršelo.Údajně pokud nejsou zápisy tak je hláška jiná. Přiklání se k variantě umrtvené karty po zásahu technika CSlinku. Problém, že firma této velikosti přes víkend nepracuje tak musím čekat na pracovní den a řešit s nimi.Pokud se nedohodnu,mám kartu dovézt a oni to s nimi pořeší.

Ohledně toho slavného homecast hs3200 ciir, všechny které prodali byli na reklamaci údajně špatný sw, od té doby prý jdou.Výměna za jiný přijímač není možná,jsou jen zaměstnanci.
Takže slavný CSlink by měl víc peněz investovat do technické podpory, případně dát větší pravomoce svým prodejcům,než utrácet za přiblblé reklamy. Hlavně ty hlášky na jejich telefonu jsou akorát k na----ní

bado
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra