Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?

Jaký dvoutunerový SAT si pořídit k TV Panasonc TX-P50G30E? SAT přijímač s vestavěným nebo externím hardiskem ? Jakou značku? Provozuji Skylink. Děkuji za vaše názory.Jirka.

Jirka250
Registrace: 9/2011
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?

Dreambox 8000 SE....... R^ Pokud není důležitá cena,tak jedině toto. :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

https://www.parabola.cz/clanky/3462/dreambox-dm-8000-hd-pvr-4-tunerovy-hdtv-pvr-prijimac-1/

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

HD BOX
www.hd-box.cz

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Co třeba Technisat DIGIT ISIO S1 ?

Různé Technisaty vlastním už spoustu let a naprostá spokojenost. Momentálně používám hlavně DigiCorder HD S2X. Ale i více jak 6 let starý DIGIT MF4-S CC slouží k plné spokojenosti a bez jediné závady. Když pominu design, který je u většiny ostatních přijímačů dost "pouťový" (zkuste si položit např. ten výše uvedený Dreambox vedle nějaké hi-fi receiveru), tak musím pochválit spolehlivost. Žádné samovolné restarty, sekaní, resety a pod neřeším. Další obrovskou výhodou je jejich verze EPG (SFI), kdy se automaticky v noci aktualizuje seznam na 7 dní u všech nastavených programů !!! Přijímač zapnu a mám ihned kompletní přehled (to u většiny jiných značek neplatí). Následné programování záznamů na HDD je pak hračka i pro technicky neznalé. Dále musím pochválit jednoduché, ale velice dobře přehledné a hlavně čitelné OSD menu (a to i na menší úhlopříčce TV).

mvavrusa
Registrace: 7/2009

mvarusa

Jestli ono to údajné sekání dreamboxů není pazourama...můžu tu napsat stejně jako Ty o Technisatech,že dreamy vlastním dlouho a o žádných restartech nevím teda :-/ Pobav mě ještě něčím... :8)

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47
Registrace: 12/2005

mvarusa

Ted jsem si to přečetl ještě jednou...koukám,prodejce co?To víš takový nakonfigurovaný dreambox...ale to jsi asi v životě neviděl :)))

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47

Omyl pane kolego, já se živím prodejem stavebních materiálů a sat přijímače a PC mám především pro zábavu. Pobavil jsi ale Ty a to tím "takový nakonfigurovaný dreambox ...". To je právě zásadní rozdíl u Technisatu. Koupím ho v krámu, zapojím kabely, naladím stanice a jen si užívám špičkového obrazu a zvuku. Nemusím trávit hodiny laborování s nastavením, hledáním nové verze fw, který řeší to či ono, nenahání mě manželka, že se jí nenahrál 12978. díl jejího oblíbeného seriálu a pod.

mvavrusa

mvavrusa

Když se živíš stavebním materiálem, tak v tom pokračuj. Technisat je značka, kterou vychvalují v Omku a ostatní tataři z časopisů Stereo&Video a jim podobní.
Technisat a Topfield jsou podělané značky, které se chlubí pouze tím, že na nich nejde rozjet žádná nástavba, žádná přidaná hodnota. A ohánět se špičkovým obrazem je hodně slaboduché.
Technisat udělal poslední konkurence schopný přijímač v éře DIGIT CCI2, pak už mu odjel vlak na druhý konec ameriky...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

mvarusa

Ale to samé uděláš u nově koupeného Dreamboxu...Také zapojíš a jedeš.On totiž v sobě už má z výroby firmware,stejně jako Tvůj Technisat....A píšeš,že to máš pro zábavu?Právě proto bych experimentoval...také proto jsem kdysi z dreamy začal...měl jsem také předtím "obyč"přístroje.A garantuji Ti,že dream dokáže úplně přehledně ovládat jak malé dítě tak starý pán...vlastní zkušenost...A ještě k nahrávání...mě se vše nahrává...a dost vychytávek to má...ale nebudu někomu skálopevně přesvědčenému něco vyvracet...jen dotaz...dream jsi někdy měl?

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47

No já nevím, jakou přidanou hodnotu myslíš ? Podívej se na http://www.technisat.cz/index6ac3.html?nav=Sat_DVB_S_,cs,64-1298892913271 a napiš, co tam schází ? Už teď se mi díky TV Panasonic s Viera Connect a Technisatu hodně věcí dubluje. Fotky a videa z NAS si pustím jak přes satelit, tak jen přes TV. MP3 a rádio si pustim buď přes Onkyo TX-NR 708
nebo díky NAS Synology přes Logitech Squeezebox Duet.

mvavrusa

mvavrusa

OK...z mé strany je to vše,já mám své a Ty také...reagoval jsem jen proto,že jsi se navezl do dreamů a tím vlastně do linuxových strojů všeobecně...At žije Technisat :)

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47

Já pánové nevím, kde žijete, ale naprostá většina uživatelů hledá uživatelsky jednoduchý a spolehlivý přístroj. To, že si do přijímače XYZ může doinstalovat kde co, to jim nic neříká a může jim to jen zkomplikovat jeho užívání. Ač jsem technicky slušně zdatný a úprava skriptů mi nečiní potíže, tak pro "obyčejné" uživatele můžu doporučit bezproblémový a uživatelsky příjemný Technisat. A to i proto, že se prodejem a instalací sat neživým a nemusím tedy tady jako většina propagovat tu "svoji" značku. Já chápu, že prodat přístroj a pak kasírovat za upgrade a vylepšení je zajímavé, ale ne pro nás uživatele. To je vše.

mvavrusa

mvavrusa

Já za nic nekasíruji...no nic,původní dotaz byl na 2tuner s PVR pokud si pamatuji...at si vybere co chce,já se jen "chytil"toho vychvalování Technisatu na úkor dreamboxů...Tohle a jiné fora podobného zaměření jsou víceméně plné sat.fanoušků,kteří se myslím nebojí experimentovat...píšeš...upgrade..ale oni přeci upgrade existují i pro značky jako je Technisat...to pak uživatelům nečiní problém?Také nemusí nikoho volat?Ne..opravdu nemusím nikoho přesvědčovat a ani nechci...vím své...

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47

třeba i takovej Clarke-Tech ET9000 není vůbec špatnej :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Přístroj, který nemá bloker, šarika a emu je v podstatě k ničemu...to je vše ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

to drobeček

chápu, stále u nás platí, že kdo nekrade, okrádá rodinu ....

mvavrusa

mvavrusa

chápeš správně, stačí se podívat na politiky :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

A co teprve, když na ně koukáš v HD, to je k po...tí :dead:

mvavrusa

Topfield a Technisat

Mám Topfield 7710 a jsen maximálně spokojený.Tvrdit o značce Topfield a Technisat,že jsou podělané značky může akorát omezenec.Tyto dvě značky jsou prezentovány nejen u nás ale hlavně v zahraničí často jako výrobky roku a to právem.Budoucnost je Plug and Play,nikoho už dnes nezajímá různé nastavování a úpravy,to je pro hračičky.StereoVideo je výborný časopis a s jeho recenzemi jsem se nikdy nespálil,takže nevím proč by měli být tataři.

moki
Registrace: 10/2009

mvavrusa

chápu, výkřik zoufalce ;) :)))

drobeček

moki

značky jsou prezentovány hlavně jak si kdo zaplatí ;) :)))

drobeček

@ moki

myslím, že kdybys věcem které v S&V recenzují trochu rozuměl, viděl bys za tím především busines a změnil bys názor

lance
Registrace: 10/2008

poděkování

Děkuji všem za příspěvky.Platím za vše jak se má.Každý den se snažím udělat někomu radost,která přináší i radost mně.
Ještě jednou děkuji.Jirka.

Jirka250
Registrace: 9/2011

to Jirka 250

S tím naprosto souhlasím. Když zaplatím já za nějakou službu, nebo výrobek jinému, je šance, že on zase zaplatí za něco jiného dalším a ten další možná nakoupí něco u mně. Je zde však stále početná skupina, která by nejraději měla všechno zadarmo a tak potřebuje bloker, šarika a emu. Ale nedej bože, kdyby jsi jim nezaplatil za něco ty ...

mvavrusa

chápu, nějak si musíš odůvodnit, že to ten tvůj přístroj snů
neumí... ;) :)))

drobeček
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra