![]() |
|
Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Jaký dvoutunerový SAT si pořídit k TV Panasonc TX-P50G30E? SAT přijímač s vestavěným nebo externím hardiskem ? Jakou značku? Provozuji Skylink. Děkuji za vaše názory.Jirka. |
Jirka250
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Vlastním i přístroje AMIKO, které to umí, ale absolutně mě nenapadlo toho využít a začíst krást (nic jiného to totiž není). Jednoduše jsem do nich pořídil další karty. |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?To se dívím, že najednou AMIKO... ;) :))) , ale chápu, tak je to správné, tak to má být, dovolte mi odejít :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?No to je jednoduché, v ložnici a dětském pokoji připojené k CRT TV 72 cm to AMIKO bohatě stačí. Ale k HD plazmám Panasonic to už frčí přes Technisaty. Každopádně u Technisatu za 2 roky 0 upgrade FW. U AMIKO za cca 1 rok už více jak 10. verze FW. |
mvavrusa
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?To znám, u některých Technisatů S2 nejdou ICE karty do dneška aupgrade FW nikde, podpora tragická, nulová... :O Rv Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Jenže to není problém Technisatu, ale vložených CI modulů. Mám všude TechniCrypt CW + ICE Skylink a nemám problém. |
mvavrusa
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Ale jsou i Technisaty, které CI sloty nemají, pouze čtečku karty a ICE tam nejede, opravný FW nikde, tak to je jejich problém.Ale ty Amika mě teda zarazila, jsou to přeci přijímače s nelegální UNI čtečkou, né ;) :))) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Nevím, který Technisat nemá CI slot. Mám doma hodně letitý Technisat DIGIT MF4-S CC a ICE tam běží i bez CI modulu (upravený FW byl výrobcem vydán a to i přesto, že je přístroj více jak 6 let starý !!!). Ale i tomto starém přístroji je volný CI slot. AMIKO má taky CI slot a CW čte jen s alternativním EMU FW, je to tedy problém uživatele, zda si ho tam nahraje. |
mvavrusa
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Třeba Technisat DIGIT S2, který se hojně prodával ještě před dvěmi lety v různých verzích a nejsou schopni za rok vydat opravný SW... Rv ,Doufám, ze v Amiku je vložen modul a nahrán ofi FW... :8) ;) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?drobečku ty toho Mirka Dušína ale nepěkně dráždíš... :))) |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Já jenom, aby to měl v pořádku, protože kdyby jel na nelicencovanou UNI čtečku, ze které nebyl odveden licenční poplatek, tak to by nebolo OK :O :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekHD-box,ten šrot ani zadarmo! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
prosattak doporuč nějakej šrot za peníze ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
Skylink Readyto je kšeft,chceš prodávat přijímače?,tak zaplať,dáme ti Ready,jinak se odval,v česku a slovensku si neškrtneš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Ale jo, proti časopisu S&V nic nemam, taky jsem ho roky odebíral/už je to dávno/, ale když píšou něco o SAT technice, tak je to hodně k smíchu.Zrovna tak Technisat jsme měl v minulosti celkem rád, ale to bylo v té době, kdy se ještě dělal CCI2. Od dob tabatěrek a dvoutunerových mašinek, ktere neumí zdílet kartu pro oba tunery jsem s nimi skončil. Mneu maji přehledné, jak by také ne, když v něm nic neni. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Ach ach ... technisat umi sdilet kartu, ale samozrejme v internim dekoderu!! Sdileni karty v CI modulu jsem snad videl jen u jednoho prijimace v zivote. Bohuzel dvoutunerovy prijimac s vestavenym Irdetem neexistuje a hned tak nebude ... takze to ze umi technisat pracovat s dvema modulama s kartamy soucasne(!) je velka vyhoda, nikoliv nevyhoda, napr. se ho nebude tykat planovany surflock :) |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?vy budete tak dlouho blbnout s tím surflockem, až se vám většina na ty předražený mazanice vybodne ;) :)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
ProsatHD Box je ještě poměrně slušnej, daleko horší je takovej AB IPBox ;PNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?to sme už počuli, keď zdraželo pivo na 5Kčs, benzín na 18Kčs, Sparty na 10Kčs a podobne...Veľká parabola, lepšie dve na baráku, digitálna mazanica(najlepšie od najlacnejšieho providera) a plazma od panaka je kamaráde dneska vec cti. A samozrejme pokiaľ za to všetko neplatíš ale ukradneš si tak si v očiach krčmových priateľov ešte vyššie. R^ Preto prijímač bez emu, šerovania a veľkého červeného hríbikového vypínača na prednom paneli s nápisom EMERGENCY STOP už nikdy. :laughing: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
eemilIpbox uz je dobre odladeny.A je nan uz s4 enigma,nie iba stare prekopane verzie.Bezproblemova funkcnost.Pri spravne nakonfigurovanom bez mrznutia a zelenacov. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
to drobečekTo si piš, AMIKO + Mascom Cryptoworks/Irdeto= 100% záruka zápisů na ICE. Věnuji se ve volném čase raději jiným sportům a koníčkům, než je sdílení, emulování, hackování a pod. |
mvavrusa
![]() |
|
drobečekVsechna opatreni jsou a budou namirena proti lumpum, kteri nehorazne okradaji operatora. Radne platiciho zakaznika se to nesmi dotknout. Jestli si nekdo mysli, ze nekam utece, tak maximalne k digi tv, protoze kazdy rozumny operator si bude chtit sve sluzby zabezpecit, zejmena pokud to jejich system (Irdeto) bude umoznovat. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
Re:Nie s4,ale sh4.Preklep. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?@Jirka250TechniSat Digit ISIO S1 nebo TechniSat DigiCorder ISIO S1. |
Promax
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?Asi změnil nick...jj stroj snů Technisat... :laughing:VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?to:mvavrusa,ještě napiš,že máš doma veškerý soft,audio a video jen origoš a já se dám k jehovistům... |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |