Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?

Jaký dvoutunerový SAT si pořídit k TV Panasonc TX-P50G30E? SAT přijímač s vestavěným nebo externím hardiskem ? Jakou značku? Provozuji Skylink. Děkuji za vaše názory.Jirka.

Jirka250
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?

Vlastním i přístroje AMIKO, které to umí, ale absolutně mě nenapadlo toho využít a začíst krást (nic jiného to totiž není). Jednoduše jsem do nich pořídil další karty.

mvavrusa
Registrace: 7/2009

To se dívím, že najednou AMIKO... ;) :))) , ale chápu, tak je to správné, tak to má být, dovolte mi odejít :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

No to je jednoduché, v ložnici a dětském pokoji připojené k CRT TV 72 cm to AMIKO bohatě stačí. Ale k HD plazmám Panasonic to už frčí přes Technisaty. Každopádně u Technisatu za 2 roky 0 upgrade FW. U AMIKO za cca 1 rok už více jak 10. verze FW.

mvavrusa

To znám, u některých Technisatů S2 nejdou ICE karty do dneška a
upgrade FW nikde, podpora tragická, nulová...
:O Rv

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Jenže to není problém Technisatu, ale vložených CI modulů. Mám všude TechniCrypt CW + ICE Skylink a nemám problém.

mvavrusa

Ale jsou i Technisaty, které CI sloty nemají, pouze čtečku karty a ICE tam nejede, opravný FW nikde, tak to je jejich problém.
Ale ty Amika mě teda zarazila, jsou to přeci přijímače s nelegální UNI čtečkou, né ;) :)))

drobeček

Nevím, který Technisat nemá CI slot. Mám doma hodně letitý Technisat DIGIT MF4-S CC a ICE tam běží i bez CI modulu (upravený FW byl výrobcem vydán a to i přesto, že je přístroj více jak 6 let starý !!!). Ale i tomto starém přístroji je volný CI slot. AMIKO má taky CI slot a CW čte jen s alternativním EMU FW, je to tedy problém uživatele, zda si ho tam nahraje.

mvavrusa

Třeba Technisat DIGIT S2, který se hojně prodával ještě před dvěmi lety v různých verzích a nejsou schopni za rok vydat opravný SW... Rv ,
Doufám, ze v Amiku je vložen modul a nahrán ofi FW... :8) ;)

drobeček

drobečku ty toho Mirka Dušína ale nepěkně dráždíš... :)))

Maxim
Registrace: 6/2006

Já jenom, aby to měl v pořádku, protože kdyby jel na nelicencovanou UNI čtečku, ze které nebyl odveden licenční poplatek, tak to by nebolo OK :O :)))

drobeček

@drobeček

HD-box,ten šrot ani zadarmo!

Prosat
Registrace: 8/2005

prosat

tak doporuč nějakej šrot za peníze ;) :)))

drobeček

Skylink Ready

to je kšeft,chceš prodávat přijímače?,tak zaplať,dáme ti Ready,jinak se odval,v česku a slovensku si neškrtneš R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ale jo, proti časopisu S&V nic nemam, taky jsem ho roky odebíral/už je to dávno/, ale když píšou něco o SAT technice, tak je to hodně k smíchu.
Zrovna tak Technisat jsme měl v minulosti celkem rád, ale to bylo v té době, kdy se ještě dělal CCI2.
Od dob tabatěrek a dvoutunerových mašinek, ktere neumí zdílet kartu pro oba tunery jsem s nimi skončil.
Mneu maji přehledné, jak by také ne, když v něm nic neni.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Ach ach ... technisat umi sdilet kartu, ale samozrejme v internim dekoderu!! Sdileni karty v CI modulu jsem snad videl jen u jednoho prijimace v zivote. Bohuzel dvoutunerovy prijimac s vestavenym Irdetem neexistuje a hned tak nebude ... takze to ze umi technisat pracovat s dvema modulama s kartamy soucasne(!) je velka vyhoda, nikoliv nevyhoda, napr. se ho nebude tykat planovany surflock :)

koudelka
Registrace: 4/2009

vy budete tak dlouho blbnout s tím surflockem, až se vám většina na ty předražený mazanice vybodne ;) :)

drobeček

Prosat

HD Box je ještě poměrně slušnej, daleko horší je takovej AB IPBox ;P

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

to sme už počuli, keď zdraželo pivo na 5Kčs, benzín na 18Kčs, Sparty na 10Kčs a podobne...
Veľká parabola, lepšie dve na baráku, digitálna mazanica(najlepšie od najlacnejšieho providera) a plazma od panaka je kamaráde dneska vec cti.
A samozrejme pokiaľ za to všetko neplatíš ale ukradneš si tak si v očiach krčmových priateľov ešte vyššie. R^
Preto prijímač bez emu, šerovania a veľkého červeného hríbikového vypínača na prednom paneli s nápisom EMERGENCY STOP už nikdy. :laughing:

Dagy2
Registrace: 11/2010

eemil

Ipbox uz je dobre odladeny.A je nan uz s4 enigma,nie iba stare prekopane verzie.Bezproblemova funkcnost.Pri spravne nakonfigurovanom bez mrznutia a zelenacov.

Kasr
Registrace: 8/2008

to drobeček

To si piš, AMIKO + Mascom Cryptoworks/Irdeto
= 100% záruka zápisů na ICE. Věnuji se ve volném čase raději jiným sportům a koníčkům, než je sdílení, emulování, hackování a pod.

mvavrusa

drobeček

Vsechna opatreni jsou a budou namirena proti lumpum, kteri nehorazne okradaji operatora. Radne platiciho zakaznika se to nesmi dotknout. Jestli si nekdo mysli, ze nekam utece, tak maximalne k digi tv, protoze kazdy rozumny operator si bude chtit sve sluzby zabezpecit, zejmena pokud to jejich system (Irdeto) bude umoznovat.

koudelka
Registrace: 4/2009

Re:

Nie s4,ale sh4.Preklep.

Kasr
Registrace: 8/2008

@Jirka250
TechniSat Digit ISIO S1 nebo TechniSat DigiCorder ISIO S1.

Promax
Registrace: 12/2005

Asi změnil nick...jj stroj snů Technisat... :laughing:

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47
Registrace: 12/2005

to:mvavrusa,ještě napiš,že máš doma veškerý soft,audio a video jen origoš a já se dám k jehovistům...

Maxim
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra