![]() |
|
feedhorn kovosat 120Zdravím pánové,Kdyby někomu doma ležel ozařovač na kovosat 120 a dokonce by ho i prodal, tak by mě to udělalo radost......antonin.fiala zavináč seznam.cz Předem dík..... |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
šlápnul jsivedle,to se stane,sekce bazar, tam je tvoje štěstí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: feedhorn kovosat 120Alebo si ho daj urobiť...http://www.dxsatcs.com/content/vyber-vhodneho-lnb-pre-antenu-kovosat-120-cm Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
120Děkuji.Když není původní, tak to zkusím nechat udělat...neznal jsem ani rozměry...Děkan Snad jen jak utěsnit otvor vpředu... |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: feedhorn kovosat 120Mel jsem original,take testoval ruzne dalsi ozarovace,nejlepsi byl a dodnes pouzivam universal SMW.Obrazky na dxsatcs.sk |
leousek
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
Snad jen jak utěsnit otvor vpředu...když jsem tuto parabolu vlastnil,dal jsem tam teflon a vše OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
![]() |