![]() |
|
NHLNevíte buds někdo visílat v ČR nova ročník NHL. |
jajijaja
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: NHLVsadil bych se,že schlamstl plná práva Digi sport.V programech Nova sport a Sport TV na týden 0d 3.10-9.10.2011, není po NHL ANI PAMÁTKA.Bohužel. :fuming: |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: NHLstejná situace jako s Premier League. NHL se rozhodla, že už by ráda z toho měla taky nějaký zisky v těch východních státech kde je hokej populárnější než fotbal. a Nova z toho není zrovna nadšená. stejně jako ESPN (to se týká celý Evropy). takže zatím se vůbec neví jak to budeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: NHLtyhle emaily rozesílá NHL jako odpověď na dotazy:Hello (***your name***) We hope to make an announcement soon on how fans in (***your country***) will be able to watch NHL games this season. Stay tuned. All the best Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: NHLMě osobně je jedno, kdo bude NHL dávat v televizi, pro mě je nejpodstatněší, kdo bude poskytovat službu online streaming. 3 roky jsem si platil NHL center ice přes ESPN player, letos tato služba nebude. Ovšem ta lepší zpráva je ta, že bude poprvé k dispozii v Evropě NHL GAMECENTER LIVE! Takže na tom možná fanoušek co se online sledování týče vydělá. Je to služba, která nabízí mnoho užitečných f-cí, a hlavně u každého zápasu výběr away či home feed. Nebudu tak muset sledovat mé milované plameny při utkáních venku na TV domácího týmu, ale prostě si přepnu na feed plamenů. Senzační. Co jsem zjišťoval, tak bitrate je cca stejný jako u espn playeru /highest cca 3,2 Mbit/ připojeno na plazmu bomba, přenosy jsou v HD. Takže sám jsem samozřejmě zvědav, kdo bude vysílat NHL v TV, ale i kdyby nikdo, nijak se mě to nedotkne, NHL GAMECENTER LIVE nabízí všechny zápasy, takže máte za cca 2-3 litry vystaráno na celou sezónu. Já se osobně moc na tuto službu těším a po třech letech to bude zase změna z Espn playeru na Gamenter live. Vidět všechny mače Flames, to je oč tu běží.... :-) |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: NHLje to tak. já jsem pátral na těch fórech z německa a švýcarska, tam se taky připravujou na ty online přenosy.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: NHLPřesně tak. Tato služba by byla docela dobrá i pro Premier League. Uvidíme, jak dopadne ten případ Karen Murphy. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: NHLJeště k těm TV přenosům, můj osobní názor je ten, že někdo ty přenosy v Evropě 100% vysílat bude. EMI nejsou tupci a když už ta práva koupili, budou je muset prodat, jinak by to mohli soukromě sledovat tak doma na kanapi :-) Takže půjde o to, kde se střetnou v ceně. Ale sami by prodělali neskutečný balík, ono koupit přenosy NHL na 5 let není zrovna zadax :-) Takže si myslím, že se těsně před novým ročníkem někdo s držitelem práv dohodne. Nevím jestli to tu někdo zmiňoval, ale současná práva pro TV, která tato společnost koupila jsou koncipována tak, že by některá TV klidně mohla vysílat namísto 160 zápasů ročně až 480! NHL trvá cca 250 dní, dostáváme se tím pádem k číslu až 2 zápasy na den.......nějak to dopadne, uvidíme, já jsem hlavně rád, že bude GAMECENTER live a už teď se těším, jak to spustí. Registruju se okamžitě :-)Tady ještě odpověď přímo z NHL na můj dotaz ohledně GAMECENTER LIVE a Evropy - ptal jsem se konkrétně na ČR. As of the end of the 2010-11 season, ESPN Player will no longer be covering NHL hockey in Europe. NHL GameCenter Live is now available in all regions of the world, registration for the 2011-12 season should be available starting the last week of September. Registration for the 2011-12 season of GameCenter Live will be available starting the last week of September, please check back on NHL.com periodically for updates. Pricing will be announced once the packages go on sale. NHL zdar a plamenům zvlášť :-) |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
ESPN AmericaESPN America je bez NHL v několika zemích úplně nezajímavý kanál. Snad si to uvědomují.Vzhledem k počtu obyvatelů (potencionálních předplatitelů) v ČR, Slovensku, Skandinávie, Rusko, Polsko, Německo, UK, pobaltí to je dohromady více než 250 milionů - druhé USA! ESPN America je v několika pay-TV tak snad tam myslí hlavou. Být UPC Dir, tak bez NHL to nechci! T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
ESPN na 15WVčera jsem skenoval oblohu motorem a na 15st.W jsem narazil na předvolbě programu BYU TV na program ESPN HD.Satelit.programy jsem už delší dobu neaktualizoval(Humax 5400z).Možná to byl nějaký záznam(basket).Ale obraz byl vcelku slušný,ikdyž v SD. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: NHLMám ESPN jen kvůli NHL. Ten jejich "bejzbol" je nuda. Nic tam taky nedávají . Jestli nedají NHL tak to budu hodně zklamanej . Navíc Jaroušek v mém oblíbeném klubu :)VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@:mikylepsie by som to nenapisal R^ |
SURDA
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
![]() |