![]() |
|
PVRKoupil jsem TV SENCOR SLT 24F67DVD,nejde mi PVR a TXT u sat.příjmu jenom u pozemního příjmu. |
grandfunk
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
DVB-Sasi nechapem ale teraz som velmi zbezne zadal do gugla a to nema DVB-S len -T tuner, ci ako to myslis?!K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
DVB-SDVB-S to nemá,ale to by nemělo vadit |
grandfunk
![]() |
|
RE: PVRKdyž to nemá DVB-S, tak je celkem logické, že ti nefunguje PVR ani TXT u sat příjmu. Já taky nemam rozbité BMW, protože ho nemam a taky mi to nevadí...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: PVRTXT mi u satelitu funguje,ale ne když ho chci zpřímo z televize. |
grandfunk
![]() |
|
RE: PVRTak si pořádně přečti návod od STB i od TV.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
grandfunka aky mas sat.prijimac? |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
peko59opticum HD x402p |
grandfunk
![]() |
|
RE: PVRAko saxon napisal citaj navody!Nato sa prikladaju.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: PVR...a mas USB HDD pripojeny k satel.prijimacu???? nemas ho zapojeny k TV???? |
peko59
![]() |
|
peko59Mam ho zapojeny k TV a co mám na HDD, video nebo hudbu,tak všechny formáty televize přehraje v poho. |
grandfunk
![]() |
|
RE: PVRtak zapoj ten externy HDD k sat.prijimacu a pojde to |
peko59
![]() |
|
peko59to jsem zkusil a nic |
grandfunk
![]() |
|
na TV chce nahravatja ked som to dobre pochopil chce nahravat na TV ktora bude mat pripojeny PVR signal privedeny na Scart alebo dokonca HDMI a nechape preco to neide.Napodobne dekodovanie TXT na TV signalu zo Sat... Nemam naladu sa rozpisovat, staci zapnut logiku... |
krikri
![]() |
|
RE: PVRSLT 24F67DVDUhlopriečka 60 cm (23,6") Full HD rozlíšenie 1920x1080 bodov Jas 300 cd/m2 Integrovaný DVD/DivX prehrávač HDTV tuner (MPEG4&2 DVB-T), TXT Nahráva na USB (TS) / prehráva z USB (PVR) Timeshift (časový posun) na USB disk DivX, XviD, MP3, WMA, JPEG Viacjazyčné menu, Podpora CZ titulkov v DivX Digitálny hrebeňový filter (DCF 3D) Progressive Scan AVL, ZOOM, Ekvalizér HDMI, USB Rozhranie CI SCART, AV vstup, S-Video, VGA, PC Audio vstup Napájanie: 230V / alternatívne 12V Treba logika alebo citat navod! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
grandfunkProč sis nekoupil televizor nějaké skutečné značky? Švagr si koupil něco podobného, obraz příšerný a polovina funkcí nefunguje. Navíc ten krám neumí ani změnit pořadí stanic, i když podle návodu by to jít mělo. Musel to vrátit jako "nevhodný dárek". |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@martin cenamartin, ono ked som guglil tak ta telka stala asi 169-199 juro max a to ma uz aj DVD v sebe... -chces viac argumentov?! :))) |
krikri
![]() |
|
pro všechny co mi tak dobře poradiliTXT mi už ze satelitu jde ,nejde mi PVR(pozemním sig. mi funguje)a nejde EPG,dělal jsem to podle návodu,ale při sat.signálu PVR není aktivní,USB nelze aktualizovat,nejde rozpoznat,přitom video nebo hudbu co mám na HDD(všechny hud. i video formáty to v klidu přehraje. |
grandfunk
![]() |
|
RE: PVROno to bude tím, že ta věc umí nahrávat pouze a jenom stream ze svého DVB-T tuneru.Z externího zdroje nenahrává. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
dakujemenemas zac!ono my sme reagovali tak ako sme mohli lebo aka otazka taka odpoved!! akoze vies a potvrdilo sa ze TV ma len -T tuner a Ty napriek tomu chces aby signal privedeny na Scart (to je aky prosim Ta analogovy?!) TV zdigitalizovala a dovolila Ti nahrat v digitalnej podobe podobne ako -T integrovany tuner. Detto dekodet teletextu. K PS: sorry ze sme (som) nezodpovedal tvoju otazku zodpovedne-jsie PS2: nahravat a prehravat je rozdiel |
krikri
![]() |
|
re:dakujemeNepoužívám scart,ale HDMI |
grandfunk
![]() |
|
grandfunkFurt si meleš dokola, fundované odpovědi jsi už dostal.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: PVRZisti si ci existuje novsi FW ci sa vobec da aktualizovat cez USB na tu telku.Ten txt asi pojde len cez box ak mas HDMI,ale pojde.To nahravanie ma svoje obmedzenia ako uz bolo pisane.Ale ten tvoj sat. box - ak ma PVR nevidim problem to ozivit tam a mas po probleme!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereTak dík,sat.box má PVR,ale bylo mi divný,když to tam je v Tv.že to nejde. |
grandfunk
![]() |
|
RE: PVROno to funguje tak ako ma,mozne je to ze ten navod je velmi skrateny a nevysvetluje vsetko,preto si sa mal mozno opytat predavaca,ake si to nekupoval cez net.Druha vec je ,ze velakrat aj predavac vie trt!Cest vynimkam!Zaroven si aj ty nieco zle pochopil ale riesenie uz vies....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |