![]() |
|
Bulda sat irdeto 2zdravím, někde jsem se dočetl že momentálně funguje v emu buldasat jen 16 programů v I2 je to pravda že tam tedy fungují už jen méně atraktivní kanály,nebo funguje zatim vše?díky za info,poplašenej. :O :lookaround: :scared: |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2✞ EMU je mrtvý ☠ꘐ bystřejší už to pochopili když skončila Nagra 2 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2ano to je,ale uvidíme jak dlouho,takže funguje vše nebo jen 17 programů prosím o odpověd,díky |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2http://www.dvbsupport.net/paytvpackages.html#bulsat tu nájdeš všetko čo potrebuješ.... :-/ |
rastysko1
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2mě to zajímá pač bulda by mě stačil ,dříve jsem měl jen d2mac a stačilo,později tps a taky stačilo,ted jsem pár let byl mimo...,ale pokud funguje jen 17programů tak si radši připlatim za něco lepšejšího... |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2děkuju R^ |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2to vypadá že funguje jen opravdu těch šílenejch 17programů tak to mě pěkně napalil jeden pán...,spíš se mnou vychcal díky mé neznalosti, říkal že funguje bulsat i HD ale neřekne že na to mjede 17kanálů k hovínku |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2nebo někomu funguje na více jak 17 programů na emu v bulsatu?Tomu nechci uvěřit že by mě po tolika letech prodejce obelstil...kua |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2jo a mimo jiné co je živé... :scared: |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2internet je živej. jednak jako share a jednak i samostatně. bez spojení se satelitem. podle nějakýho průzkumu preferuje nějaký šílený procento online video služby před televizíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2Na bulsate nefunguje nič viac a postupne skape aj to,čo teraz ide.Irdeto končí nastupuje BULCRYPT!A čo je živé? :laughing: tu to máš ;P http://najmsat.com/ |
rastysko1
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2když internet je hrozně pasivní...,to není ono ale share už zní zajimavě jen mít možnost dobrého share nejen s .cspr |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2televize se bude muset hodně změnit aby vůbec přežila. proč myslíš, že u nás i ten největší televizní fenomén (NOVA) si buduje základnu na internetu. vytváří neustále nový a nový servery, který se díky tomu názvu ihned řadí mezi nejvíce populární na internetuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2většina já nejsem,mám rád satelit a ten pocit komplikace tv signálu skrz družici ve vesmíru a ten pocit že jsi to našel růčo fůčo i aktivně,internet je zdegenerovaný ale asi pro většinu konzumentů nejvhodnější asi i méně náročnější na provoz atdd? :)) |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2jistě. ale je to zábava. i když to zůstává narozdíl od pořadů na placených TV kanálech spíše na povrchu. mně třeba tohle zajímá mnohem víc než dokumenty na History nebo Nat Geowww.youtube.com/watch?v=JXSYCVAjJsc www.youtube.com/watch?v=VhHA4kZlJM4 www.youtube.com/watch?v=pGW0-wYo48E Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2Bulhaři jsou i na 23,5E,pro zde nebude nic?? :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2hmm to mě zajímá též ,někdy jsou i podobné z via.hystory kde vystupuje i pan danyken ...:-)) nevíš jestli to je někde i s tytulky ,bohužel neumít tak anglicky abych to pochopil |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2ale to jsou bulhaři kteří nejdou na emu ty srandysto ,tak možná na share a v těchto končinách kde máme satelit nemáme internet takže ani share,musim jedině doma a tam je pro změnu internet ale ne satelit a ani nebude...takže jsem závyslí na kartách čí emů |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2tak si předplať skylink nebo UPC, ne? EMU prostě je mrtvýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2ted se pokoušim nacpat 32 mistnej kod z ovladače do code iditoru a vejde se tam jen 28 místo 32 čísel,nevíte někdo co s tím...chci to aspon odzkouset to minimum co jde na emu,jo a neco jsem zaslechl že jsou i nějaké jiné možnosti,ale to nemam ověřené a tady to raději nebudu rozebírat, mimo jiné s tytulkama ty dokumenty nejsou asi nikde že? díky! |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2Vorti,"král je mrtev,ať žije král",neříká ti to něco,i Fenix vstává z popele,pokud bude potřeba prodeje,někoho přidusit,(ještě se možná dočkáte) :))) |
zzaner
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2výborné franouzské přísloví,to se Vám povedlo klucí,už víte, :-))) |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2omlouvám se že jsem tak poplašený, ale nevíte jak na emu kde musim zapsat providera bulsatu mám přez dálku zapsat 32 míst když jich tam má jen 28,to jsem takovej moula nebo co myslíte? :scared: :scared: :scared: |
zori
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2Nejhezčí na věci je vždy očekávání,myšlenka je vždy předchůdkyní realizace a když hodně lidí očekává,myšlenka se stává realitou. :) |
zzaner
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2Napíš,do akého receiveru sa to snažíš ,,nacpat",potom ti možno niekto pomôže :))) |
rastysko1
![]() |
|
RE: Bulda sat irdeto 2máš pravdu zzaner co na to říct, bigsat s67... :scared: |
zori
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |