![]() |
|
pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S2 TPváš názor na tohle?https://www.parabola.cz/zpravicky/15109/skylink-na-dvb-s2-transponderu-by-mohlo-byt-az-13-hd-kanalu/ Já si myslím, že přestože nelze popírat určitý pokrok v téhle oblasti v posledních letech... tohle je absolutní nesmysl. Samozřejmě, že je možné vysílat s těmito novými enkodéry HDTV s průměrným bitrate 4 Mbps. Ovšem nikoliv v dobré kvalitě. Je to řešení pro extrémní případy. Taky je nutno podotknout, že tyto enkodéry Harmonic nejsou žádný zázrak. Není to nic ojedinělého. Na trhu existuje spousta konkurenčních řešení (např. Thomson ViBE) a platformy v Evropě je běžně používají. Přesto se drží z dobrého důvodu té minimální hranice kolem 6-7 Mbps dejme tomu. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...Co je statistický multiplex?Statistický multiplex je technologie, která nabízí optimální přizpůsobování kvality vysílaného programu jeho nárokům. Jednoduše řešeno, pořad, který momentálně potřebuje, díky složitosti obrazové scény velké rozlišení, si „půjčí“ potřebnou šíři kanálu od programu jiného, kde jsou momentálně nízké nároky na zpracování obrazu. Statistický multiplex je jedním z důvodů zpoždění digitálního vysílání oproti analogovému, protože před odesláním signálu je nutné nejdříve spočítat šířku pásma, která bude jednotlivým programům přidělena. Proto má Travel channel tak velký datový tok...prostě ho potřebuje, jelikož ty scény jsou náročnejší. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...ale to nebude pridany ani jeden program sd? |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
nikonoPoužívate termín "už nie je pozerateľné" je fakt přehnané.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...iConcerts HD vůbec nemá špičkový obraz ,docela často se tam objevují kostičky. Rv |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...Z h*vna neuplete bic ani ten nejstatistictejsi multiplexor ze vsech statistickych.Proto jsou urcita doporuceni k doporuceni... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@tdhenry :všetko ale závisí od toho, ako je pre každý program nastavený kóder. Min, average, max. To nie je tak, že to ide hala-bala. |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...Takze z lidra HD vysielania stal obycajny provincny provider. Ti co v SL rozhoduju bud nemaju doma HD tuner a HD televizor, alebo je im to uplne jedno. Platte a drzte huby zakaznici. To je take slovenske (ceske).Takto ti obycajni ludia, co uvida HD program v Skylinku nepochopia rozdiel medzi SD a HD, pretoze Skylink HD je az na 1 vynimku len lepsie SD. A potom si ani ziadne HD neobjednaju. Akekolkvek dobre spravene mkvcko co i len 720p s velkostou 10-14 GB je kvalitnejsie, ma viac detailov, nez Skylink HD. Naprilad teraz bezi na HBO HD film Velka ryba, to s HD nema absolutne nic spolocne (film z roku 2003 rozhodne nebol remastrovany do HD). HD bublinu na ceskoslovensky sposob rovnako demaskuje ked JOJ ci Markiza uvadza, ze co si odvysiela v HD rozliseni, ale uz nepovedia, ze to co uvidi vacsina nie je HD, pretoze HD sa vysiela len u niektorych tv operatorov. A joj si tak kludne narve logo HD. Kreteni. Sa ani necudujem, ze v HD ludia nevidia ziaden zazrak... |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
losparaboTak teď jsi to všem nandal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...to si nam toho oznamil joscer, si plateny SLkom od poctu prispevkov? |
losparabo
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...Škoda si šoupat klávesnici.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...co vyplakavas, ved ti chlebodarca kupi novu, cinsku za 180 Kc |
losparabo
![]() |
|
Ještě žejsem už vyměnil skylink za cslink irdeto a nemusím řešit/možná by mě to lákalo/ nějaké pseudo HD,a tím i zbytečně vyhazovat peníze !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: pohádka o 13 HD programech na jednom DVB-S...A jeje, další. Někteří už se unavili, tak vylezl jinej.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Joscerja přeci respektuji tvou povinost vůči zaměstnavateli,tvá reakce je zbytečná./někdy už začíná být i směšná-bez urážky/ :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
SpykoPovinnost vůči zaměstnavateli? Kdes na to přišel? Nechápu, proč bych nemohl pochválit něco, co mi vyhovuje a funguje k mé spokojenosti.Ty možná kritizuješ něco, cos na rozdíl ode mne nikdy neměl. Nebo máš s tím pseudoHD na mysli tu Primu HD, kterou jsi s CSlink kartou získal? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Re:Na ho...o je nam HD,ved Ct1 a 2 v sd mali niekedy lepsi obraz,ako niektore dnesne hd-cka.Na ho...o je nam HD,ved Ct1 a 2 v sd mali niekedy lepsi obraz,ako niektore dnesne hd-cka. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
Joskerneumíš číst,vyměnil jsem skylink,tak proč tvrdíš,že nemám zkušenosti,ono loajalita a zaslepenost s bezmeznou oddaností jsou dvě absolutně odlišné věci,sám si řekni ,která je lepší !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spyko1. Proč Josker?2. Číst umím. A proto jsem do textu vložil slůvko "možná". A netýkalo se to toho jestli jsi někdy měl nebo neměl Skylink, ale toho, jestli jsi někdy měl placené HD programy, abys mohl posuzovat jestli je to pseudoHD nebo ne. Takže nejde o to "umět číst", ale ty máš problémy s pochopením právě přečteného textu. 3. A oddanost (dokonce bezmezná)? Ke komu? Kromě karet Skylink mám i kartu CSlink. A znovu opakuji. Prostě jen chválím (a třeba i hájím) to, co mi více vyhovuje a s čím jsem spokojen. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE:pohádka o 13 programech na jednom DVB-S...A stejně to nikdo nepoznáte :O :laughing:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Josceromlouvám se za to K,máš pravdu v tom,že dlouhodobě z skylink jsem HD neobjednal,důvod-promo,dál už to nechci rozebírat,každý má právo se dívat na co se mu zlíbí! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |