![]() |
|
UPC Direct @ FreeSatZdravím vás borci, chcel by som sa spýtať, či už máte niekto tú skúsenosť a objednali ste si teraz niekedy služby od "FreeSat@UPC Direct"?Mňa zaujíma, či je možné prijímať ich balíčky pomocou ich karty i na iných sat. prijímačoch, ja nechcem ten ich, rád by som použil svoj terajší box a prijímal ich kanály... Celkom sa mi páči ich ponuka, len tá nová stránka sa mi zdá dosť neprehľadná a túto možnosť príjmu som tam nikde nepostrehol... Konkrétne by som chcel nejaký ten základný balíček SD programov (nie iba SK a CZ základ, ale to rozšírené) + HD kanály... Díky... |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatSkús toto: https://order-sk.upcdirect.com/order/addoffer?offerid=52+9 |
Lusopka
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatZákladný balík + Balík+ 13 Eurhttp://www.tpplus.sk/?p=productsMore&iProduct=27&sName=freeSAT-Medium-samostatna-karta R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatProgramové súbory mesačnePo roku, Pozor! Mesiac výpovedná lehota 1.freeSAT karta 0 € 2.freeSAT light (predtým Direct Light) 13.00 € 3.freeSAT medium (predtým Direct Medium) 26.52 € 4.freeSAT medium karta (predtým Direct Medium Karta) 24.00 € http://sk.upcdirect.com/pdf/freesat-cennik.pdf :fuming: |
Vladi
![]() |
|
DirectHDtazke moze mat HD BEZ ich prijimaca?Dik aj ja za odpoved! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatMám FreeSAT Mediu Karta a přijímač Openbox X810. Vše jede bez problému.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatTo už neviem či môže HD Programy bez ich prijímačaale málo programov HD čo majú CZ-SK Audio Stopu Keď chceš pozerať HD tak SkyLink R^ |
Vladi
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatNo mne konkrétne ide o ESPN America HD...škoda, že ho nemá Skylink...u neho si predplácam Multi + HD + HBO HD mesačne...lenže NHL nebude na čom pozerať... :-(((A aké kódovanie používajú? Mám prijímač Clarktech E9000... |
street
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatJa mám UPC Direct Médium Karta, vlastný prímač Dreambox 800HD Se. Pred skončením ročnej viazanosti som zavolal.okamžite mi predĺžili na ďalší rok za tú istú cenu, 9 evri. Treba sledovať kedy končí zmluva a podľa toho sa zariadiť, lebo keď to prešvihnete tak si naučtujú plnú cenu. ESPN America HD majú v ponuke, balíček stojí 5 Euro. Čo tak si pozrieť ponuku? Google nájde všetko. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatPozeral som tú ich novú stránku, ale je to neprehľadné, teda aspoň čo sa týka toho, či je treba ich prijímač alebo nie, nikde to tam nieje spomenuté...Ale díky za info "satoshi" ;-) |
street
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatHD jde bez jejich prijimace uz od ty doby co to HD maj . alespon tady u nas bezproblemuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatTak mě napadlo, dají se předplatit jen HD kanály na FreeSatu? :-) |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatKdyby se daly věci předplatit opravdu samostatně, tak by to bylo fajn. Ten jejich balík s AXN za 100 Kč bych bral, ale nechci k tomu za 199 Kč balík věcí, co nechci. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
baliky Kbalik HD ani Plus nemozes mat bez zakladu |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: UPC Direct @ FreeSatNechápu jednu věc ,pokud je v záhlaví napsáno Free musí to být bezbplatné tz. bez jakýchkoliv poplatků zda měsíčních či ročních to je naprosto jedno čili je to více jak zavádějící a lež dohromady a měl by se tím zaobírat patřičný dohledový a kontrolní orgán protože větší voly z lidí už dělat nemohou.Max. bych připustil nějaký aktivační poplatek včetně karty tod vše ostatní dostanou zaplaceno královsky z reklam.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
DVBJJ, mal by sa tym zaoberat europsky parlament a aj OSN :))) |
paraman
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
![]() |