![]() |
|
Skylink čisté IrdetoZdravím,potreboval by som radu od tých čo majú prijímač Edision Argus MINI SAT IP či im ide korektne karta čisté Irdeto od Skylinku,po prípade v akom softe to valí OK.Mám s ňou problémy v softe AmstarSAB 1.4.16FFTeam.Do softu 1.4.08 bolo všetko OK.Záhada je,ale v tom,že ked som si tam dal soft 1.4.08 od AmstarSAB tak zasa nešla a predtým šla v pohode.Nerozumiem čo sa mohlo stať(žeby Skylink znovu experimentoval?)Pol roka bolo v softe Amstar všetko OK a potom to začalo blbnúť,neustále reautorizácie karty.Vo Fergusone Ariva200 a Ariva200 Combo ide čistá karta Irdeto OK v najnovšom softe 2.15B5patch.Máte niekto podobný problém?MOC díky chlapy za rady,lebo som písal aj na abfórum ojojovi,ale problém z kartou v Arguse pretrváva,už som v koncoch... :bomb: :fuming:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: Skylink čisté IrdetoKúp siCAM Irdeto Skylink Ready Neotion Aktualizacia cez STV1 http://www.ipbox.sk/dekodovacie-karty/skylink-karta.html Manuál http://www.skylink.sk/web/document/download_file/101.pdf R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Skylink čisté IrdetoKed to ma CI slot tak kup CAM modul Irdeto a mozes tam mat software jaky chces. A pojde to urcite lepsie ako so super softwarom. Nemam ziadny extra prijimac ale mam v nom origo citacku irdeto aj kartu a slape to v pohode. Jede na 100 % bez problemov. Na soft som ani nesiahol. Je povodny od vyrobcu. Tak porozmyslaj. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Skylink čisté IrdetoMá tam až 2 CI Slotyhttp://www.edision.sk/argus-family/argus-mini-sat |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
kostik123Napíši Ti to znovu, karty čisté Irdeto na zmiňovaných Tebou použitých SW v Argus Mini IP jedou jak z praku(nikdo si nestěžoval).Takže si někde pujč modul na Irdeto kartu a vyzkoušej v šachtě (máš jich tam 2x), pokud nepojede, reklamuj kartu u Skylinku. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Skylink čisté IrdetoMě by zajímalo, proč by měl reklamovat kartu? Rozhodně, když už jsou u někoho pochybnosti, by to chtělo kartu otestovat v přijímači např. Humax 5100 a pak by bylo jasné v čem je problém, osobně si myslím, že problém je v přijímači, nikoli v kartě. Z několika tisíc karet jsem reklamoval jen jednu a to už je hooodně roků (byla CW). Prostě klasika, něco nejede, může za to bez důkazů Skylink! |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
ZipA co mu radil ojoj?! Modul! Nie je to jedno? Ty by si chcel len tie vase "certifikovane" stb. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
RE: Skylink čisté Irdetomám v argusech poslední kunibert http://www.ichliebe.tv/ a zatím vše běží, u posledního argusu jsem měl napsáno, že je třeba zkusit vypnout u ca - mscas - první řádek emmu nebo nahrát loňský soft |
pasikpe
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Skylink čisté Irdetopasikpemcas - první řádek emu se vypíná jen u ICE karty, u karty čisté Irdeto i cryptoworks jede spolu s EMU, nic se nevypíná. Kasr radil jsem mu použít modul, aby se zjistilo, zda třeba nemá vadnou čtečku. Taky jsem mu dnes - napsal na majl: Ahoj, vyzkoušej ještě na své pozici 23,5E jakýkoliv jiný přijímač s kartou ICE. Na Mini nic neblbne, když vypneš 1.řádek, EMU, jak jsem Ti psal, na všech SW to normálně jede. Máš na stanicích signál??? Čisté Irdeto jede bez nutnosti vypínat..... odpověď: Iný prijímač z kartou ICE ide v pohode - myslím tým Ferguson Ariva200,ba dokonca v novom softe ide aj čisté Irdeto úplne v pohode.Na staniciach mám signál 81% takže nechápem kde je chyba.Už som z toho na nervy.No nič pôjdem z kartami do sat.obchodu nech mi ich pozrú.Robil som všetko ako si mi radil a blbne to,je to záhada.Maj sa OK. Tak to už ani já nechápu co vlastně testuje a co mu nejde, když v otázce píše o kartě čisté Irdeto a teď odpovídá o zkouškách v Arivě s kartou ICE::::::: Nevylučuji chybu v přijímači, ale spíše bych vyčistil zcela paměť - tovární nastavení, pak nahrál nový SW a do něj naskenoval znovu stanice. Pokud by nebylo vše v pořádku, reklamoval bych přijímač-čtečku.... Ale je potřebné si ujasnit, jakou kartu vlastně má!!!! Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
ojojJa som narazal na to,ze si radil dobre. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
@kostik123toť http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=344058#p344058 ;) typ STB si nevšímaj ,toť pre teba nepodstatné. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153Jen bych zrekapituloval, pokud je přijímač v pořádku (vyčistěn-tovární nastavení, nový SW+naskenované programy)jak se obecně Argus mini IP chová při použití příslušných karet: karty čisté Irdeto a Cryptoworks bez jakýchkoliv nastavování v menu korektně hrají, načítají zápisy - nová karta-do 5 min, žádný refreš... U karty ICE nutno pouze vypnout, aby se nezastavoval obraz (stačilo by pouze přepnout na jiný program a vrátit se), vypnout v menu - CA nastavení - Mcas Config - -EMU Ecm -1.řádek vypnout! Toto platí i pro Edision Argus piccollo. U Argus VIP a VIP2 není potřebné nic vypínat, lepší čip, karta ICE zvládá jak EMU tak vše ostatní... Vše ostatní co se tady probírá je už jen o nějakém problému v nastavení přijímače či vada třeba čtečky přijímače či karty.... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
![]() |