![]() |
|
Mimo mísu-Strong DCZdravím,vím že to sem nepatří ale zkusím to.Dříve jsem používal na starém počítači Strong DC a muziku tento program nacházel v hojném množství(Přímé připojení).Nyní mám notebook připojený přes ADSL wifi router a při volbě Přímé spojení nenajde ani jednu písničku v mp3.Muziku to najde pouze při volbě Firewall(pasivní, nejhorší případ), ale zdaleka ne tolik co dříve při přímém spojení.Nevíte jak to správně nastavit aby to šlo?Nebo jaké porty nebo jakou volbu připojení zvolit?Byl jsem vlezený i v routeru ale nevím přesně jak to nastavit-modem TP-Link W8960NB.Díky za každou radu. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-Strong DCMas pravdu nepatri to sem!Pokial je to klasicky P2P program predpokladam,ze musis cislo portu ktory je nastaveny v nom uvolnit v tom TP-Linku.Precitaj si manual k routru tam by to malo byt popisane ako sa nastavuju porty.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-Strong DCNení logické, že co sem nepatří je správně mimo mísu?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-Strong DCVed preto som dal za pravdu oldies-ovi.Hned v prvej vete to pise... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-Strong DCvlez do routeru a najdi tam polozku port forwarding alebo take nieco, tam zadam ip pocitaca na ktorom chces dc pouzivat, v nastaveni dc opzri ake porty su zadefinovane, a tie potom povol spolo s tvojou ip v routri a budes active.🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
![]() |