Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Časť Slovákov príde o české stanice v DVB-T.

Vysielače Gerecse (K29) a Šoproň (K40) tak značne znemožnia príjem českých staníc východne od Karpát - napríklad v Trnave, Senci, Galante či Nitre.Od 1. októbra sa podľa stránok operátora na týchto frekvenciách bude vysielať nový maďarský multiplex B.

peko59
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Časť Slovákov príde o české stanice v DVB-...

No jo,aspon si potom kupia sat.komplety so Skylink,alebo CSlink kartou a jedu dal :))) ;)

Power150
Registrace: 3/2009

Ale mna osobne potesia aj madarske programy,aj ked madarsky neviem,iba zopar slovicok a viet R^ :)

Power150

RE:časť...

Ano ohrozí,ale iba vo východnej časti západného Slovenska.
čiže v Bratislave tam kde dnes ide CZ DVB-T niet mať strach,lebo na západe BA sa madari chytiť nedajú už dlhé roky.
Lokality kde CZ DVB-T určite pojde:Devínska n.Ves,Dúbravka,Lamač,Záhorská Bystrica,Stupava,Kramáre(čiastočne),Karlova Ves(čiastočne).

Dlhe diely kde dnes bolo možné prijmať CZ DVB-T budú musieť siahnuť po inom zdroji CZ programov lebo ich madari budú rušiť od chrbta ako sa povie.

furioso
Registrace: 1/2011

Ako vraví furioso: Ano ohrozí,ale iba vo východnej časti západného Slovenska. A myslim ze tito "lovaci" sa celkom potesia.

PEPE8989
Registrace: 12/2007

Ale aka ponuka ....

No, Madari pekne miesaju karty, Multiplex B: Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV + Dorcel TV. Samozrejme je to platene, ale nad tymto by som urcite uvazoval, keby som vedel po madarsky :-)

ingmatik
Registrace: 5/2010

Ja by som to kludne platil,aj ked neviem po madarsky,lebo su to zaujimavejsie stanice,ako tie nase slovenske,bohuzial :( R^

Power150

Vidite co vsetko by sme mali keby bola monarchia.... :laughing:
rakuske aj madarske cistocne polske,slovinske a kedze nemci boli spriateleny este aj to...teraz mame .....co mame TA3 kde velky boh King na otazku ci si pamata s akym slovakom robil rozhovor povie ze s Jagrom!a inymi cechmi,nic proti cechom ale opat len dokazal ze je to bielorusky primitiv z ktoreho robia svetovu hviezdu co je v amerike caste...... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Slovensko a nová vláda
za chvílu budeme učit po maďarsky
na slovensku menšina nechce učit
po slovensky :)))

Vladi
Registrace: 8/2006

aj slota už učí madarský

aj Slota sa učí už maďarsky aby rozumel v muxe b stanici dorcel očom tam hovoria isten kutya faja :laughing: :laughing:

koso77
Registrace: 8/2007

:laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

RE:čast slovenska príde o cz dvb-t

Ved madari vysielajú v MPEG-4 a CZ v MPEG-2 to by sa nemalo rušit... jedine že tomu nerozumiem.

Trnava
Registrace: 5/2009

No ja chytám na k29 a 40 české tv dosť solídne, no to ste ma potešili.Mamu nemožem naučiť zapínať satelit kvôli českým programom, technický antitalent, aspoň na tom tv si to dokázala prepnúť.Uvidím, čo to urobí, keď maďari spustia tie vysielače.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

ja obavy nemam, od juhu mam cinziaky. ale silnejsie ako 29/40/59 su klobouky zatial len 33k mux 1 a od 1.12. na 49 aj mux 2 rovnakym vykonom. na slovensku po slovensky.

satan
Registrace: 1/2006

madarske dvbt

Ja sa teda necham prekvapit,, ale ak tymto krokom naozaj pridem o prijem ceskeho dvbt v okoli TT tak sa tym znacne narusi moja mienka na tych nasich uzasnych susedov . Tiez nevedia iny kanal pouzit ...

MaTToS
Registrace: 11/2010

Madari nic nerobia nahodne, ale cielavedome. Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Maďari budú mať 31 TV staníc v troch muxoch..Slovensko spolu 6 programov v dvoch..to naše DVB-T je zatiaľ v plienkach.. :(

PeterHumax
Registrace: 3/2007

a na 33k pojde nejaka lokalna tv ta tieš može zarušiť valašske klobouky a je po čechoch a montuju sa satelity :)))

jopo166
Registrace: 1/2009

chválabohu že DVBT neriešim :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra