![]() |
|
SKYLINK novinkySom zvedavy kedy to chce SKYLINK prezradit a co to bude hlavne v HD. |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 591 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
zzanerNechci skončit na black listu ;) , ale jako starýmu známýmu na email... :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: SKYLINK novinkyMůj e mail je známý,nejlepší na centrum. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: SKYLINK novinkyDocela zajímavá diskuze,jak může někdo říct,že výměna karet je vydírání,nikdo to nemá za povinnost,jde jen o to co chce kdo sledovat.Jak byste se chovali vy,kdyby jste měli firmu podobnou Skylinku?Poslali byste všem karty gratis? |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: SKYLINK novinkyPokud změní system kodování,tak by to měla být povinost.Tuto kartu kupovali občané v dobé víře(dle inzerce),že je to na věky(lépe řečeno:pokud firma nevyhlásí bankrot,),tak že pokud nebude banrot,měli by plnit!! :lookaround: Nebo néé??? Rv |
zzaner
![]() |
|
RE: SKYLINK novinkyKaždý by si měl přečíst obchodní podmínky.. |
Bob24
![]() |
|
RE: SKYLINK novinkyNejlépe psané,že to nelze přečíst ani lupou??Doufám,že i u nás bude časem vše tak,jak je v civilizovaných oblastech zvykem(nebo né,co myslíte??) :lookaround: |
zzaner
![]() |
|
RE: SKYLINK novinkyA když si koupím prošlou tatarku,že na to nevidím,může za to výrobce?Snad prodejce... |
Bob24
![]() |
|
RE: SKYLINK novinkyToto se snad může stát jen v Lidlu,a už žačínají padat pokuty,zatím nepřiměřeně malé,časem se to jistě zlepší(není to něco o vymahatelnosti práva,osobní zotpovědnosti za rozhodnutí).Pokud by to bylo.tak by tu byl samý kriminálník.Do basy by se chodilo dle přadníku(zase kšeft pro někoho. :))) :))) :))) |
zzaner
![]() |
|
RE: SKYLINK novinky@alfa, "v podstate ak odhliadnem od faktu, ze uzivatel nemusi mat primac ktory bude spolahlivo pracovat s ICE (a teda asi si bude musiet zakupit novy primac, minimalne Skylink ready)"Myslím, že stále nebereš v potaz jednu skutečnost. Nutí někdo někoho ke sledování nových programů? Je výměna karty povinná? Jestli argument o prolomeném zabezpečení není na místě, pak nechápu, proč je tu vůbec nějaké irdeto. Ale určitě máme v tomto oboru každý jiné možnosti a zkušenosti. Je jedno, zda jde o placenou či neplacenou nabídku, rozhodující je, zda mi nový program přinese či nepřinese zisk. Nebo jsou tyto společnosti neziskové organizace, či charitativní společnosti? Rozšiřují svou nabídku jen pro zájem zákazníka, nebo i svůj vlastní prospěch? "porovnavat auta a sat vysielanie, nuz neviem neviem" Porovnával jsem pouze stejný princip. Příkladem nemusely být auta, ale cokoliv jiného. Ale v postatě když píšeš, že nevíš, nemusí to být samozřejmě nesouhlas. "Marketingové vydírání" v situaci, kdy sledovat nový program, či využívat nového zabezpečení třeba kvůli novému typu zakoupeného přijímače není povinné, nebudu rozebírat. Jen nechápu jak mě může někdo vydírat něčím, co udělat nemusím. Tuto logiku jakkoliv nemůže ovlivnit skutečnost kolik má kdo kartiček. Jaképak dotahování, když se zde přispívá dobrovolně. Nejde přece o žádnou soutěž o ceny, jen obyčejnou svobodnou výměnu názorů. Krásnou neděli. :) Zrovna na Deluxe music George Michael - Older. Po dlouhé době měl letos super koncert v pražské státní opeře, bohužel tento omezený počet vstupenek byl okamžitě pryč. Chtěl jsem na něho zajít, ale 7 litrů za lístek na bleším trhu nedám. Jeho druhý koncert v Praze tuším v listopadu už někde na stadiónu mě neláká, z hudby poloviční zážitek. Já už jen takový komorní unplugged. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
![]() |