Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat HD8-SX vs TechniStar S1

Dobry den, muzete nekdo porovnat pristroje Technisat HD8-SX vs TechniStar S1? Uvazuji o tom, ze bych si koupil dva totozne pristroje a pokud se pro tuto moznost rozhodnu, tak otazka je ktery z tech dvou vzit dvakrat... Zajimaji me rozdil ve funckcih i v komfortu ovladani... Asi bych mohl na webu najit nejake srovnavaci tabulky, ale nevim kde... Muzete poradit?

madu1110
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

madu,

u TechniSatu je to jednoduche - www,technisat,cz ešte lepšie keď ovládaš trochu švábsky tak technisat.de.
Nemusíš brouzdat po forach, je tam pekne všetko spolu s návodmi vo všetkých jazykoch, video, parametre, garantovaný FW, registrácia prijímača atď. Proste podpora taká aká má byť.
V princípe HD8SX je vybavený lepšie - má 2xCI slot, nahrávanie a prehrávanie okrem USB aj na pamäťové karty.
Menu a ovládanie je identické.

Dagy2
Registrace: 11/2010

doplněk

TechniStar S1 má jen jeden USB konektor a to zezadu (já k němu mám půlmetrový USB kablík), HD8-SX má jeden vzadu a jeden vepředu.
S1 má jen sedmisegmentový display (číslo předvolby, hodiny ve standby), HD8-SX má bodový display a může zobrazovat i různé popisy a hlášení (ale to je asi ta nejmíň podstatná věc).
S1 mi nechtěla zobrazit některé fotky z foťáku při větším rozlišení (myslím, že nad 1600x1200).
S1 má jeden scart, HD8-SX má dva scarty.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

doplněk 2

HD8-SX má 3 favoritní seznamy, S1 má jen jeden favoritní seznam.
A jen taková domněnka. U HD8-SX už asi byl vývoj firmware ukončen, u S1 by ještě něco nového mohlo být. I když by to asi byly stejně jen "kosmetické" úpravy.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Technisat HD8-SX vs TechniStar S1

HD8 SX modul CI IRDETO na rozdíl S1 modul CI+ IRDETO se Smitem CI+ OK funkční, karta IR a rychlé přepínání programů - instaloval jsem. Doma do HD8 SX stále nevím jaky CI modul Irdeto koupit Mascom/Smit ??? R^ :ogre:

CES
Registrace: 4/2007

CES

Mascom modul jsem vrátil-na můj vkus strašná prodleva při přepínání a hlavně dlouhá doba při načítání až 10sec.V jednom přijímači mám "Skylink modul IRDETO CI+" a taky pomaleji přepíná a tak jsem si nechal v hlavním přijímači starý osvědčený "Cryptoworks"-ten je zatím nejrychlejší.To je můj názor,někomu ta prodleva při přepínání nevadí mě ano.
:) R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

Ahoj,ten Mascom je lenoch, já to vidím na Irdeto Smit secure CI, ten je dle diskusí v HD8 SX - OK funkční. R^

CES
Registrace: 4/2007

RE: Technisat HD8-SX vs TechniStar S1

1/ určite nebrať CI+ modul
2/ za najlepšiu kombináciu by som považoval TS TechniCrypt + ICE
3/ najlepšie referencie z frejku sú Mascom FW 1.23
zásada 2 totožné moduly ak sa používa SL + CS v jednom stroji

Dagy2
Registrace: 11/2010

rozhodnuto

Diky vsem, kteri prispeli do diskuse! Nektere prispevky mi opravdu pomohly a verim, ze nebudu litovat sveho rozhodnuti (nakonec jsem se rozhodl pro nakup 2x(HD8+modul SMIT), objednavka byla odeslana:-).

madu1110
Registrace: 9/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra