Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB T2

Máte někdo zkušenosti s tímto příjmem, jedná se mi o možnost příjmu testovacího vysílání z Bratislavi a Vídně na Jižní Moravě, díky za každé info

frigo13
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB T2

potrebujes prijimac kt dvs t2 zvladne

tomko
Registrace: 1/2006

pozri http://dxforum.vysielace.sk

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat

To tomko

Ten přijímač, to je mi jasné, jen mi není jasné, zda se vyplatí, když jde jen o testy, vím že v Anglii to jede a na kontinentě se zatím testuje.
To Enosat, studuval jsem tu stránku, díky za info.

frigo13
Registrace: 1/2011

chcel si akekolvek info, a ci sa oplati to ti nikto dopredu povedat, pretoze ide o test a nevie sa ako to dopadne. ci sa bude i nadalej vysielat. ak si takyto prijimac kupis a iny nemas, tak ho vyuzijes i pro klasike

tomko

Oplati sa to, ale kedy.. Neoplatilo by sa to len ak by vymysleli DVB-T3 skor ako u nas zacnu pouzivat T2, co je ale velmi nepravdepodobne IMHO.

To ako dlho budes moct sledovat tie programy ti nikto nepovie, DVB-T sa testovalo roky a islo to takmer bez prestavok az do spustenia oficialneho vysielania, lenze teraz tam tusim vysielaju aj platene programy a tie tak dlho v nekodovanej podobe asi nepojdu.

Dreamer
Registrace: 7/2004

neoplatí! je to spotreba...ako sa to môže oplatiť... jedine, že by si to prenajímal miestnej krčme :)))

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

http://www.teleoff.gov.sk/data/files/18461.pdf

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra