![]() |
|
Mimo misu....Ahoj všem. Potřebuji pomoc. Mam disk v pc a potřeboval bych obnovit data.Není to systemový disk, ale jiný. Takže sou tam: fotky, hudba atd..... Disk je WD green 2TB.64 mb. Vše šlo až jednou jsem se podíval do programu od WD Acronis a tam byl žlutý trojuhelník z vykřičníkem. Kdo je skusený, tak ví očem tu tady píšu. Tak jsem to projel WD acronis. Pak vše ukazovalo - aktivní. Ale Widle XP home - ho nevyděli. Dal jsem vlastnosti a vydím, že to je typ souboru: RAW. Což je špatné. Tak jsem ten disk musel odstranit oddíl a sformátovat ho. A data su prič. Tak se tady ptám.... Jde to jěšte obnovit a čím? Prosím o pomoc... Projel jsem i google a nevím co je nato dobrý. Klidně si ten prográm i zakoupím, aby byl ofico. Ale moc potřebuji té data...... Děkuji a nezlobte se, že jsem zase zavedl jiné vlákno. Děkuji, kutil. :( :( :( :crying: |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: Mimo misu....Vypal CD s poslednym Ubuntu a nabootuj PC v nom, skus pripojit ten HD a pozriet v tom linuxe,ci su tam tie data, inac este su viacere linuxove nastroje na " padnute " media,ale takto z hlavy Ti nazov nepoviem. Good luck!:))) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Mimo misu....Zeptat jsi se měl před formátováním, ne po něm. Nejsem odborník na počítače, ale asi záleží na tom, jak jsi disk zformátoval a zda jsi s ním dále pracoval, resp. nahrával na něj. Formát je až to poslední. Programů na záchranu dat vygogluješ hafo i bezplatnejch. Klidně to s některým zkus a uvidíš.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Mimo misu....Jak povedal Kuba,tu su dkazy!http://www.edownload.cz/systemove-nastroje/obnova-dat Da sa to vytahnut ale pitaju dost penazí. |
vito1
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
Mimo misu....Peep: Můžeš mí říci, který Ubuntu máš namysli? Nebo máš skype?kuba: Zatím jsem na nej nic nezapysoval. Dělal jsem to v programu: File scavenger 3.2. Ten mi data - složky našel a na pohled to vypadalo dobře ako před havárii. Ale, když jsem něco spustil ve složce,tak to hrálo něco jiného. Bylo to rozházené. Příklad: Divoké vlny-pohádka, tak tam bylo něco jiného - mp3 hudba nebo jiný film. Ale nešlo to od samého začátku. Data sou tam, ale rozházená. Tak teď nevím co stím dále... Uvítam další pomoc....Možná, že se to tady také někomu hoděj informace co a jak z diskem...... Dík, kutil. |
kutil
![]() |
|
Re:Vo windows je nastroj na kontrolu a opravu dat na hdd. Preco si to nepouzil?Nastroje na obnovu dat tiez su,ale s freware po formate neviem,ci uspejes. Skus googla a obnova dat. Pouzival som uz viac programov,ale nikdy po formate. Ale nazvy si teraz nespomeniem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
Re:Nerob nic bez druheho disku! S hdd nesmies pracovat,data sa ti prepisu! Iba kopirovat na iny hdd! |
Kasr
![]() |
|
RE: Mimo misu....Kutil to si dokutil.Formatovat a potom zachranovat!Pozri si tie free programy osobne si myslim ked si tam pustil surovy format asi tie free moc nepomozu,ale vyskusaj...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Mimo misu....Jdu se na ně mrknout. Díky za tip všem. Pokud by tady jěšte někoho něco napadlo nebo má dobré skušenosti s nejakým programem. Tak je rád uvítam.... Přeji at se Vám něco podobného nestáva. Stále se učíme, díky všem, Kutil. |
kutil
![]() |
|
RE: Mimo misu....ja mam zase problém s hdd naformátovanej ve vistách tam vše ok sedmičky ho vidí ale na něm už nic a xp ho ve správě pčítače sprava disku mistni ani nevidí? :bomb:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Mimo misu....skús r-studio |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Mimo misu....Zachraňovat filmy(pohádky) či mp3 to je trošku "Ujeté...".Maximálně rodinné foto........ale to by jsi měl míti už někde zazálohované. :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
kristus pan@kutil: TY si obnovoval udaje z sformatovaneho disku na to iste miesto - na tu istu partition kde si to stratil?!?!?Ty si neobnoval tym nastrojom (hocicim) na iny disk?!?!?!?! Tak uz si to doye8al a krajsie sa to neda povedat prepac! Najprv ten "vykricnik" a potom toto... Ja by tebou sa toho uz ani nechytim a ked ti teda naozaj zalezi na tych udajoch tak to zoberies co najskor odbornikovi (a nie takym co tu pisu ze pouzi prave tlacitko mysi vo Windows atp) - to ti fakt naozaj seriozna vazne dobre radim! Cuz! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Mimo misu....Tu stiahnes ubuntu: http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/downloadSamozrejme to kopcis na iny hdd, nie na ten isty!!!! Ak si uz cast prepisal , tak ta je nenavratne v pede*i. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
Re:Hdd s filmami ahudbou k odbornikovi? Neblazni! Inac,kvôli hudbe by som sa snazil obnovit data-skladbu popocuvam aj x-krat,film mi staci raz. A aj ked hudbu tiez nie je problem stiahnut,alebo nagrabovat z cd,trva to niejaky cas a este na niektorych interpretov a skladby si ani nespomeniem,tak sa kludne môze stat,ze o nich do konca zivota nezakopnem. A ja mam dobru hudbu(nie väcsinu terajsich sraciek) velmi rad. |
Kasr
![]() |
|
GetdatabackJiž snad před 5 lety jsem si vlastní blbostí zformátoval disk s fotkami, filmy a svými dokumenty.Téměř všechny soubory jsem obnovil pomocí programu "Get data back", který jsem našel na internetu (Getdataback V 3.03, verze pro FAT32 a verze pro NTFS). Aby program fungoval, musí být registrován. V roce 2006 jsem našel někde registrační jméno (name) a "License Key". Nevím zda ještě budou platit, ale mám je uložené, sem je nedám. Jedině na soukromý mail. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
GetdatabackStanda3: Ahoj hod to sem, odskouším to. kury32@centrum.cz Pak se ozvu....Cau, kutil. |
kutil
![]() |
|
RE: Mimo misu....taky jestli mužu k500i@centrum.czdik Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
GetdatabackStanda3: Našel jsem tu verzi co si nabýzel, ale mám jenom free verzi. Nechám to oscenovat. Děkuji za pomoc,kutil. |
kutil
![]() |
|
GetdatabackStanda3: Prosím tě můžeš mi ozvat na email co jsem uvedl výš....? Potřebuji s něčím pomoci.Zatím to skenuji ten disk. Ale chci se ujistit, jěstli to dělám dobře. Ozvi se mi, prosím na email. Dík, kutil. |
kutil
![]() |
|
KutilNejsem doma a za 5 minut mi vyprší týdenní paušál na mobilní internet. Mohu se ozvat pak až v úterý, to má T-mobile "Happy úterky" mobilní internet na 24 hodin zdarma.Ale asi ti moc nepomůžu, za těch 5 roků jsem zapomněl všechno jak jsem řešil problémy s Getdataback. Ale pokud jsem to vyřešil já, jistě si s tím poradíš sám. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
KutilFree verze GetDataback ti sice disk "oskenuje", ale nedovolí ti to opravit...GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
![]() |