Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

NHL Gamecenter ?

Dobrý deň mám otázku k tomu NHL Gamecenter, aby som to pozeral je my potreba nejaký satelit? Či stačí internet a počítač ? ďakujem pekne

hrenss
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NHL Gamecenter ?

potřebuješ internet a něco na čem to budeš sledovat. to znamená PC nebo PS3, iPAD a podobně. zatím ta aktivace ještě nefunguje, ale brzy bude.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Díky ti vortimond dúfam, že tam bude dobrý obraz lebo si ani neviem predstaviť či to bude taký jako satelitný ?

hrenss

Dle tvého připojení, možnost až 3,2 Mbit/s. Takřka všechny mače v HD, jen na espn playeru bývaly některé v SD 4:3 /MSG a spol./ Doufám, že i tomuto se už letos vyhneme.......

cgyfan
Registrace: 8/2007

PC prepojiť s telkou a môže to začať, už som si zakúpil aj bezdratovú myšku :-)

Paterliny
Registrace: 1/2006

ja mám ešte otázku. Keď si zakúpim registráciu na celú sezonu. Budem môcť sledovať aj na PC a aj na mobile (anroid).
resp. bude stačiť jedna registrácia alebo to musí byť na každý zdroj zvlášť? dik

Paterliny

Super už sa teším hneť si to aktivujem, mám ešte jednu otázku kamoš má tiež záujem a zaujímalo by ho či sa to dá aj po mesačnej splátke ?

hrenss

dá, ale celkově zaplatíš o dost víc. myslím že je to závazný na jeden rok prostě.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

....na jaké adrese se je možno zaregistrovat,děkuji

afti

zatím to nefunguje. můžeš se akorát čistě jenom zaregistrovat tj. založit si účet. odkaz je vpravo nahoře.
http://www.nhl.com/ice/gclanding.htm?intcmpid=intlrdr

vortimond

Já stále doufám že to budou dávat na ESPN America HD a na Nova Sport HD. Jinak by mě to snad mělo na tom netu jet mám 8mb/s od T-Mobile .

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

ESPN už určite nie a Novasport hovorili že za práva pýtaju až 7x viac ako naposledy...Tak tam asi tiež nič. Ale ja sa teším na Gamecenter, môžeš si vybrať hociktorý zápas iba komentár bude anglicky a to vôbec nevadí.

Paterliny

Mňa len to štve že ako to zaplatím, keď neviem anglicky sakra

hrenss

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra