![]() |
|
NHL Gamecenter ?Dobrý deň mám otázku k tomu NHL Gamecenter, aby som to pozeral je my potreba nejaký satelit? Či stačí internet a počítač ? ďakujem pekne |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?potřebuješ internet a něco na čem to budeš sledovat. to znamená PC nebo PS3, iPAD a podobně. zatím ta aktivace ještě nefunguje, ale brzy bude.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?Díky ti vortimond dúfam, že tam bude dobrý obraz lebo si ani neviem predstaviť či to bude taký jako satelitný ? |
hrenss
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?Dle tvého připojení, možnost až 3,2 Mbit/s. Takřka všechny mače v HD, jen na espn playeru bývaly některé v SD 4:3 /MSG a spol./ Doufám, že i tomuto se už letos vyhneme....... |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?PC prepojiť s telkou a môže to začať, už som si zakúpil aj bezdratovú myšku :-) |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?ja mám ešte otázku. Keď si zakúpim registráciu na celú sezonu. Budem môcť sledovať aj na PC a aj na mobile (anroid).resp. bude stačiť jedna registrácia alebo to musí byť na každý zdroj zvlášť? dik |
Paterliny
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?Super už sa teším hneť si to aktivujem, mám ešte jednu otázku kamoš má tiež záujem a zaujímalo by ho či sa to dá aj po mesačnej splátke ? |
hrenss
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?dá, ale celkově zaplatíš o dost víc. myslím že je to závazný na jeden rok prostě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?....na jaké adrese se je možno zaregistrovat,děkuji |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?zatím to nefunguje. můžeš se akorát čistě jenom zaregistrovat tj. založit si účet. odkaz je vpravo nahoře.http://www.nhl.com/ice/gclanding.htm?intcmpid=intlrdr Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?Já stále doufám že to budou dávat na ESPN America HD a na Nova Sport HD. Jinak by mě to snad mělo na tom netu jet mám 8mb/s od T-Mobile .VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?ESPN už určite nie a Novasport hovorili že za práva pýtaju až 7x viac ako naposledy...Tak tam asi tiež nič. Ale ja sa teším na Gamecenter, môžeš si vybrať hociktorý zápas iba komentár bude anglicky a to vôbec nevadí. |
Paterliny
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter ?Mňa len to štve že ako to zaplatím, keď neviem anglicky sakra |
hrenss
![]() |
|
![]() |