![]() |
|
PaypalDnes jsem si zaregistroval a založil paypal platby kreditní kartou a vložil na účet peníze v Kč(vkladovým bankomatem ráno u ČSOB,stav před vkladem byl nula). Chci provést platbu do SK v eurech a nejde platba provést,stav paypal účtu stále ukazuje nula. Můžete poradit? Peníze musí být u příjemce do 30.9.11. Dík. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: PaypalZaloženie paypal účtu chvíľu trvá, najprv ti príde na kartu skúšobná platba (cca 1,5€) kde by sa ti mal v popise platby objaviť štvormiestny overovací kód. Ten následne zadáš na paypal stránke a tým potvrdíš existenciu karty. Po overení by sa ti tých 1,5€ malo vrátiť. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: PaypalA taky když se přihlásíš na Paypal, tak ti NEukazuje stav tvého účtu v bance. Tam máš pořád nulu. A stejně můžeš platit. Částku tam máš zobrazenou jedině tehdy, že by sis tam nějaký peníze poslal jako rezervu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Paypalteda dufajme ze mas karticku verified :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Re:Paypal je způsob placení.Pokud si vytvoříš účet u PayPal, zcela určitě nemusíš na něj vkládat ani korunu. Po zadání platby po tobě bude chtít akorát přihlašovací heslo do účtu, který sis vytvořil, prakticky ani do něho nevstoupíš, a peníze ti budou z tvého stávajícího účtu u domovské banky strženy tak, jako by si platil např.přes internet dle platného současného kurzu. Nic víc,nic míň. Funguje naprosto spolehlivě a k plné spokojenosti. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: PaypalBuď musíš tu kartu ověřit jak ti napsal majoSK a nebo si tam poslat určitou částku, k tomu ani kartu nepotřebuješ (volba Top-up). Třetí možnost neexistuje.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Re:Karta musí samozřejmě splňovat požadavek možnost platby PayPal.Kartu ti zprovozní na požádání nebo vystaví novou domovská banka. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: PaypalNěkteré karty mají internetové platby defaultně zakázané a je potřeba si to v bance povolit. Ideální je to když si to mohu dělat z domu sám. Minutu před transakcí to odemknu, po transakci zase zamknu a jsem klidnější. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: PaypalDíky, Nikdy jsem tuto službu nepotřeboval,je to pro mě now. Tak že mám čekat na ten ověřovací kód. R^ |
grower
![]() |
|
RE: PaypalJá vždycky nabootuju z Live-CD Ubuntu Linux a takhle platím.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: PaypalTen kód najdeš ve výpisu plateb v tvojí bance. I ve výpisu na internetu. Tam najdeš to jedno odečtený euro a u toho bude jako popis ten kód. Zadáš ho potom jako ověření na stránce Paypal.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Paypaljestli jsi dnes vkladal penize na ucet tak prevod trva 2-3 pracovni dny |
kapr3
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Paypalurob si ucet vo fio banke, platby cz-sk mas zadarmo |
matej37
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
nabootuju z Live-CD Ubuntu LinuxProč je vhodné nabootovat z Live-CD Ubuntu Linux? Kvůli bezpečnosti nebo proč? |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Paypalkvůli škodlivýmu softwaru. existujou různý keylogery například. takže když zadáváš heslo, tak ho uloží a odešlou :sly: ale naděje, že máš takovou infekci na PC je relativně malá. linux je jistota.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Téma: PaypalJeště dotaz: co přidat k Astře 19 a 23 ? |
grower
![]() |
|
RE: Paypalastru 28.2 |
kapr3
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
matej37paypal je u nás takovým synonymem zbytečnosti a nekvality. ale existuje pro něj i jiný využití než jenom nákup karet sky italia. existuje takový jedno zajímavý fórum (www.cs-kings.biz) který potěší doslova každéhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
re:No neviem pre koho je zbytočné a pre koho nie, ja na Paypal nedám dopustiť je to jeden z najbezpečnejších spôsobov platby a ochrany zákazníka pred podvodnými obchodníkmi, jedine Paypal dokáže vrátiť a vymôcť od špinavého obchodníka peniaze späť... takže ja doporučujem pre platbu či už do Ebay obchodov alebo Amazon.co.uk jedine platbu cez PayPal, ale je to každého osobná vec... ja používam PayPal už 5 rokov a som nadmieru spokojný, Tvoja banka veľmi ťažko ti vrátí peniaze od podvodného obchodníka, ale Paypal vždy... :) Pekný deň.... R^ |
poldo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Paypalnapříklad v sousedním Německu má Paypal 10 miliónů registrací. je to něco jako standard. umožňuje to dokonce spoustě lidem se projevit na internetu. když má třeba někdo talent vyrábět zábavný videa s velkou sledovaností (který potom přebírá z youtube náš český stream.cz :laughing: ) tak si může i vydělat značný částky ve valutách. jako za komančů. tam se za to platí. když máš vysokou sledovanost a registruješ se jako youtube partnerVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Paypalteď už píšou, že je to 15 miliónů registrací. jenom v Německu. deset to bylo v roce 2009Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: PaypalJeště k paypalu,založil jsem si ho a budu převádět nějaké euro do SK nevím na jakou banku(ještě jsem to pořádně neprokouk),kolik si bude účtovat ČSOB za ten převod? Paypal asi půl euráče a ČSOB? |
grower
![]() |
|
RE: PaypalTo jsou tak minimální poplatky že to nemá ani smysl sledovat. Placení přes Paypal je bez poplatků (když platíš v eshopu za zboží) a nebo za minimální poplatky (když posíláš soukromě peníze na Paypal účet jiného uživatele. To tam máš napsaný.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondHej vorti,byl jsem na ČSOB a tam mi ta baba za stolkem tvrdila,že to je 250Kč a víc za převod paypalem do zahraničí,sem se málem pos... nebo ona? To raději šoupnu prachy do obálky a pošlu jako cené psaní pojištěné na 1000,Kč. Kujva vrtá mi to bednou. |
grower
![]() |
|
RE: Paypalje to absolutní kravina. já mám totiž taky ČSOB :laughing: náhodouVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: PaypalPayPal má účet v Unicreditu, vyčkej 2-3 prac. dny, než se prostředky načtou. |
kmasek
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 45 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |