Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Paypal

Dnes jsem si zaregistroval a založil paypal platby kreditní kartou a vložil na účet peníze v Kč(vkladovým bankomatem ráno u ČSOB,stav před vkladem byl nula). Chci provést platbu do SK v eurech a nejde platba provést,stav paypal účtu stále ukazuje nula. Můžete poradit? Peníze musí být u příjemce do 30.9.11. Dík.

grower
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

grower

já mám ČSOB a je to tzv. "aktivní konto". tak jedině jestli v tom není rozdíl

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Téma: Paypal

A nebo ta bába v Čsob co mi to povídala asi byla mimo. :laughing:

grower

RE: Paypal

to je nejvíc pravděpodobný ;) :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Skúšal som posielať peniaze z účtu na účet (z SK do CZ), ale bol tam vysoký poplatok, paypal som zatiaľ používal len na platby v eshopoch. Je možné poslať z paypalu peniaze na cudzí účet?

majoSk
Registrace: 6/2007

Je možné poslat na jiný Paypal účet. Kdybys to chtěl vyzkoušet, můžeš peníze poslat mě. ;)

visper
Registrace: 5/2008

Kujva,všici si tady děláte prd..,ale sakra napište,kolik jste platili poplatek bance za převod třeba 10éček do SK nebo naopak,celkem by jsem tuto informaci přivítal. Dík.

grower

Posílání přes banky je vždycky drahé, asi si nevybereš.
http://zkracovatko.cz/p3Df9N
Ideální je když má protistrana Paypal nebo možnost přímého stažení ze tvé karty.

visper

co má společného založení

účtu někde v bance se satelitním příjmem? :O Rv spam jako hrom. :lookaround: Co na to admin?Zítra tady může být co uvařit k večeři či jaké si koupit boty-jsme na sat foru či blešinci? :O

slávista
Registrace: 11/2010

No půjde to z mého paypalu v česku do sk na účet paypalu. To snad nebude taková darda? R^

grower

@slávista

No,určitě to sem patří(na toto fórum)spousta členů zde nakupuje sat.techniku a kartice,atd paypalem. Nevím co ti na tomto vláknu vadí? Rv

grower

Pokud to půjde mezi účty Paypal, tak to je úplně zadara. Vydělávají jen na převodu měny, ale méně než banka.

visper

to:visper

Tak že je lepší nalejt peníze přímo na paypal účet?

grower

To není nutné. Nejlepší je mít účet Paypal ve stejné měně jako máš v bance. Na účtu může být nula. Při jakékoliv platbě si stahují z tvé karty a dělají převod do jakékoliv měny v lepším kurzu než banka. Vše bez poplatků, takže se vyplatí kupovat i drobnosti.

visper

@visper

Díky,tak jsem to nepodělal R^

grower
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra