Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreambox DM800 přehrávání Divx pomocí VLC

Ahoj všem,

mám problém s přehráváním DivX/Xvid souborů z PC na Dreamboxu.
Neměl by někdo osvědčený návod, jak to udělat?

Zkoušel jsem nějaké návody a dostal jsem se až tam, že ve VLC pluginu v DM800 vidím soubory na disku v PC, ale nejdou mi přehrát. Na PC mi běží také VLC přehrávač s parametrem --extraintf=http.

Nevím, jestli není problém ve verzích. V PC mám VLC verze 1.1.11 a Enigma je následující verze Image Version: Experimental 2010-07-21
Webinterface Version: 1.6.2

Děkuji předem za každou reakci.

nomatch
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreambox DM800 přehrávání Divx pomocí VLC

vlc 1.0.5,jinak ve vlc v boxu staci zadat ip pc a ve vlc v pc povolit web rozhrani a a nechat vlc spustene

kapr3
Registrace: 1/2008

Musis si najst vhodnu verziu klienta na pccku. Vseobecne plati, ze aktualna verzia image/pluginu vlc podporuje aktualnu verziu vlc.

kono
Registrace: 10/2006

Filmy stažené z netu a podobně, mě též většinou nešly přehrávat přez USB na satelitu. Pokud máš podobný problém, tak stahl jsem si a nainstaloval program FormatFactory (je zadarmo ;) ) na kterém nastavím "vše do AVI" a nechám to přelouskat. Jednak se více či méně zmenší velikost souboru a pak to přehraje každé video.
Pokud ale potřebuješ přehrávat obráceně (DVR), tak na to mi nefunguje žádný program free :(

člověk
Registrace: 3/2006

Tady to mas i s navodem
http://clasicrock.freeforums.org/jak-p-ehravat-filmy-s-pc-na-dreamboxu-t216.html

kapr3
Registrace: 1/2008

Díky za reakce. Odpoledne to zkusím. Pokud se týká verzí, tak by měly být obě aktuální, protoe jsem jak plugin do Dreama, tak přehrávač v PC instaloval v sobotu.

nomatch
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra