![]() |
|
Samsung Plazma 2011 + CI modul SkylinkCaute,viem ze sa to tu uz preberalo, ale mna by zaujimala aktualna situacia s CI modulmi v TV Samsung 2011 + Skylink karta (mam ICE): - moje poziadavky su bezproblemova funkcnost programov a nahravania - podla prispevkov od ludi tu na fore by mali byt najlepsie moduly SMIT Irdeto (nevie nahravat) a Neotion Skylink (pomale prepinanie) - ako su skusenosti pouzivatelov? Pre info: skusil som CW Modul Techisatu + Skylink ICE, ale mal som problemy s kockovanim na niektorych (aj SD kanaloch)...pricom ten isty modul a karta v Technisat HD8 funguje na 100% Model TV: Samsung PS51D8000 |
lianaboy
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
jaky tedyJaky Cam modul tedy pouzivate. Me to take dela problemy nejdou nektere programy. Nepotrebuji nahravat. |
Apofis
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Samsung UE37D6510, DVB-S/S2-SkylinkAhoj,s dekódovací moduly mám špatné zkušenosti.S technikem jsme jich vyzkoušeli několik druhů a vždy byl nějaký problém.Nakonec jsem skončil u CA modulu SMIT Irdeto CI+ Skylink ready.V zákl. verzi byl ale problém že nešlo nahrávat pořady a občas se sekal obraz se zvukem.Dne 5.12.2011 vyšla aktualizace a šlapalo to ok.K mé smůle mi ale po 14 dnech karta asi odešla.Po zapnutí se mi TV několikrát restartovala a pak to zůstalo stát na hlášce "start autentizace-prosím,čeká se na ověření",dál to nenajelo.Mám teď půjčený CA modul Irdeto Cryptoworks Mascom CAM v1.23.S touto kartou mám problém že mi neběží HD programy jako HBO HD,Spektrum HD,Markíza HD atd.ČT HD a Nova HD mi šlapou.Máta s tím taky někdo takové zkušenosti.Poradí te co dál? :8) |
Stezi
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Samsung Plazma 2011 + CI modul SkylinkKolegové, s moduly v TV-s je často potíž a výrobce TV za to ne vždy může a neodpovídá za kódovací systém providerů. V praxi to kvalitní montážníci a servisáci při instalaci ke spokojenosti zákazníka dělají tak : že mají několik typů od různých výrobců moduly a ten co OK na 100% funguje v TV doporučí ke koupi. TV - není SAT.!!!! R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |