![]() |
|
Hello HD - Digisport HuChtel bych si kvuli PL poridit z Kosic kartu Olcso TV. Cetl jsem na foru, ze dokumentarni kanaly maji jen madarskou mutaci. Plati to same i o sportovnim kanalu Digisport. Dekuji. -batt- |
bat
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 45 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Hello HD - Digisport Huneuvěřitelný. a jak se může hrát zápas co není napsanej na oficiální stránce premier league? jak na to vůbec můžou přijít diváci? to jako jim to někdo sdělí osobně nebo co?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Hello HD - Digisport HuTo se jako bavite o dnesnim 21:00 Norwich-Sunderland? Da se sledovat i v emu na Idman Azerbaijan 42E nebo NOVAsport 39E.Proc by to nemelo byt na ofic. webu PL? http://www.premierleague.com/page/FixturesResults/0,,12306,00.html |
bat
![]() |
|
RE: Hello HD - Digisport Hujá se bavím celou dobu o následujícím víkendu :laughing:nevím kde mám najít např. program Digisportu HU na minulý týden. pravda je taková, že ten následující víkend vysílají jeden zápas. Cyfra+ (stejně jako Sky Italy) vysílá tři zápasy Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Hello HD - Digisport HuJasne, puvodni vlakno jsem zalozil ohledne audio mutace Digisport, pak jsem zjistil ze existuje jeste Digisport plus. Nakonec vidim ze Cyfra+ (na dvou kanalech) dava vsechny SO+NE hraci casy za cenu 68E(pulrok karta start), navic jeste jeden (canal+sport) dokonce v HD! Zase jsem diky foru o neco chytrejsi! |
bat
![]() |
|
RE: Hello HD - Digisport Hupřesně tak. DIGISPORT 2 existuje, ale Hello HD ho nemá v nabídce. takže příště z maďarska jedině paprikyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
OT..Tak toto je moc, musel som to sem dať. :))http://srandovna.cz/sport/119-nejvetsi-fotbalovy-pruser-2010.html |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |