Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Hello HD - Digisport Hu

Chtel bych si kvuli PL poridit z Kosic kartu Olcso TV. Cetl jsem na foru, ze dokumentarni kanaly maji jen madarskou mutaci. Plati to same i o sportovnim kanalu Digisport. Dekuji. -batt-

bat
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hello HD - Digisport Hu

neuvěřitelný. a jak se může hrát zápas co není napsanej na oficiální stránce premier league? jak na to vůbec můžou přijít diváci? to jako jim to někdo sdělí osobně nebo co?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

To se jako bavite o dnesnim 21:00 Norwich-Sunderland? Da se sledovat i v emu na Idman Azerbaijan 42E nebo NOVAsport 39E.
Proc by to nemelo byt na ofic. webu PL? http://www.premierleague.com/page/FixturesResults/0,,12306,00.html

bat

já se bavím celou dobu o následujícím víkendu :laughing:
nevím kde mám najít např. program Digisportu HU na minulý týden. pravda je taková, že ten následující víkend vysílají jeden zápas. Cyfra+ (stejně jako Sky Italy) vysílá tři zápasy

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Jasne, puvodni vlakno jsem zalozil ohledne audio mutace Digisport, pak jsem zjistil ze existuje jeste Digisport plus. Nakonec vidim ze Cyfra+ (na dvou kanalech) dava vsechny SO+NE hraci casy za cenu 68E(pulrok karta start), navic jeste jeden (canal+sport) dokonce v HD! Zase jsem diky foru o neco chytrejsi!

bat

přesně tak. DIGISPORT 2 existuje, ale Hello HD ho nemá v nabídce. takže příště z maďarska jedině papriky

vortimond

OT..

Tak toto je moc, musel som to sem dať. :))
http://srandovna.cz/sport/119-nejvetsi-fotbalovy-pruser-2010.html

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra