Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Showbox Vitamin 5000HD- NEJDE

zdravim, mam tu uvedeny satelit, ale nejde vobec zapnut, satelit ma len 3 mesiace a kamarat nema fakturu o kupe, dolu je nalepka SAPRO, pravdepodobne odišiel zdroj alebo niečo ine, PLS nenajde sa niekto kto by sa nato pozrel, ja som okres Nove Zamky, pripadne doveziem

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

Antoš

Jakej zloděj??Antoši i ten powerkod mi na 9E valí,to tak může valit akorád ráno do záchodu výměšek!!!!Jsi chytrý jak hodiny ,ale nic Ti to není platné,Ty možná nemáš ani pitomou Cyfra+,že???

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

peto75

S FW 99.49 chodí zápisy i se starými 285... TT, takže s Gitalkou by to mělo být v cajku také.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

RE: Showbox Vitamin 5000HD- NEJDE

Jsem viděl HERYHO na vlastní oči a konzultovali jsme přátelsky - OK chlap, Saxona jsem si našel na netu a už vím jak vypadá - to dalšíííííííííí ...... ???? :) :) :)

CES
Registrace: 4/2007

daj si tam 99.45,na tomto softe idu zapisy

stefan5
Registrace: 2/2007

A´t si tam dá co chce,je to stejně křáp přístroj.
CeS: dlouho jsem s Tebou nehovořil,vše OK?
Saxon: vždy se mi jevil kolem Vantage jako OK clapec,ale vidím,že když někdo přejde k systému jinému,jsi zarputilý blázen,
Saxon čas,doba a technologický výzkum jde dopředu,proto Tě prosím,už nikomu nenabízej Vantage/to je cesta zpět a do pekel/ a přitom za hříšné peníze.Znám lepší cestu!!!!!!
Ale nesmníš urážet osoby,které zde občas píši,a věř mi,že pravdu!!!!!!,kterou Ty asi nechceš znát,že???? :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Hery - Já budu klidně Vantage nabízet dál o tom to neni.
S těmito přijímači mám jistotu, že se mi během dvouleté záruky nevrátí. To mi jako montérovi stačí. Navíc chodí uplně bez problému i s ICE.

Hery, já tě neurážim, urážíš a (nevhodné slovo)a tady ze sebe děláš sám. kdykoliv tady zahlídnu tvou reakci, tak to neni o ničem jiném, než o chlubení - je to trapné a úsměvné. Věř mi, že ti nezávidim jediný pixel, jediného tvého obrazu, který "máš".

Opravdu jsi úsměvnej, nic víc.
Měj se.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Hery

Dík za optání, přestavujem chalupu - řemeslmíci - firma na kulové, tak doděláváme jinýma a dlouho to trvá. Elektrikář mi zapojil odborně anténu v ložnici na DVB-T průběžnou učast. zásuvkou - netestoval a na kulové - tak jsem ho napravil - dal to na přímo.!!!!! V obýváku polovička rozhodla, že chce jen jednoduchou Tv na ovládání a ty SAT kabely ji nezajímaj !!!! Tak mám co řešit . Jsem si koupi v Chocni z Aukra pozicioner Femer za 250,- kč OK funkčni, ale to vlastní seřízení katastrofa - kam to míříly "a co za odborníky",ten můj postvený, už toho má motor dost jen musím doma na balkoně vymakat nové uchcení na konzole,
je konstrukčně horizontálně dlouhý a chodí docela po tichu. Tak fajn svátek. CES. R^

CES
Registrace: 4/2007

@hery

:laughing: :laughing: :laughing: ty si nějvětší borec,jen když do sebe naliješ bečku piva.To se pak rozepíšeš a pourážíš kdekoho.si směšný pindˇa :sly: :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra