![]() |
|
Showbox Vitamin 5000HD- NEJDEzdravim, mam tu uvedeny satelit, ale nejde vobec zapnut, satelit ma len 3 mesiace a kamarat nema fakturu o kupe, dolu je nalepka SAPRO, pravdepodobne odišiel zdroj alebo niečo ine, PLS nenajde sa niekto kto by sa nato pozrel, ja som okres Nove Zamky, pripadne doveziemVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
AntošJakej zloděj??Antoši i ten powerkod mi na 9E valí,to tak může valit akorád ráno do záchodu výměšek!!!!Jsi chytrý jak hodiny ,ale nic Ti to není platné,Ty možná nemáš ani pitomou Cyfra+,že???Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
peto75S FW 99.49 chodí zápisy i se starými 285... TT, takže s Gitalkou by to mělo být v cajku také.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin 5000HD- NEJDEJsem viděl HERYHO na vlastní oči a konzultovali jsme přátelsky - OK chlap, Saxona jsem si našel na netu a už vím jak vypadá - to dalšíííííííííí ...... ???? :) :) :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin 5000HD- NEJDEdaj si tam 99.45,na tomto softe idu zapisy |
stefan5
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin 5000HD- NEJDEA´t si tam dá co chce,je to stejně křáp přístroj.CeS: dlouho jsem s Tebou nehovořil,vše OK? Saxon: vždy se mi jevil kolem Vantage jako OK clapec,ale vidím,že když někdo přejde k systému jinému,jsi zarputilý blázen, Saxon čas,doba a technologický výzkum jde dopředu,proto Tě prosím,už nikomu nenabízej Vantage/to je cesta zpět a do pekel/ a přitom za hříšné peníze.Znám lepší cestu!!!!!! Ale nesmníš urážet osoby,které zde občas píši,a věř mi,že pravdu!!!!!!,kterou Ty asi nechceš znát,že???? :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin 5000HD- NEJDEHery - Já budu klidně Vantage nabízet dál o tom to neni.S těmito přijímači mám jistotu, že se mi během dvouleté záruky nevrátí. To mi jako montérovi stačí. Navíc chodí uplně bez problému i s ICE. Hery, já tě neurážim, urážíš a (nevhodné slovo)a tady ze sebe děláš sám. kdykoliv tady zahlídnu tvou reakci, tak to neni o ničem jiném, než o chlubení - je to trapné a úsměvné. Věř mi, že ti nezávidim jediný pixel, jediného tvého obrazu, který "máš". Opravdu jsi úsměvnej, nic víc. Měj se. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
HeryDík za optání, přestavujem chalupu - řemeslmíci - firma na kulové, tak doděláváme jinýma a dlouho to trvá. Elektrikář mi zapojil odborně anténu v ložnici na DVB-T průběžnou učast. zásuvkou - netestoval a na kulové - tak jsem ho napravil - dal to na přímo.!!!!! V obýváku polovička rozhodla, že chce jen jednoduchou Tv na ovládání a ty SAT kabely ji nezajímaj !!!! Tak mám co řešit . Jsem si koupi v Chocni z Aukra pozicioner Femer za 250,- kč OK funkčni, ale to vlastní seřízení katastrofa - kam to míříly "a co za odborníky",ten můj postvený, už toho má motor dost jen musím doma na balkoně vymakat nové uchcení na konzole,je konstrukčně horizontálně dlouhý a chodí docela po tichu. Tak fajn svátek. CES. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@hery:laughing: :laughing: :laughing: ty si nějvětší borec,jen když do sebe naliješ bečku piva.To se pak rozepíšeš a pourážíš kdekoho.si směšný pindˇa :sly: :sly: :sly:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |