Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

LNB KO?

Zdravim lidi potreboval bych poradit ohledne jestli mam LNB kaputo. Jedna se o to mam 2 praboly jednu na astru 23.5 a druhou na 1W na astre vsechny programy jedou v poradku ale na Thoru mi nic nejede pres den kdyz sviti slunce a je jasno, ale kdyz se setmi tak mi programy na Thoru naskakuji ze je signal cca 79% ale pres den jsem na 0% myslel jsem ze je pootocena parabola tak jsem zkousel hybat a ladit vsemi stranami ale signal jsem nenasel. Kabel jsem kontroloval a vypadal ze je OK koncovky jsem dotahl. Nevite cim by to mohlo byt ze nejede mi Thor?

therock
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LNB KO?

Zkus je prohodit s druhou parabolou.A hned víš načem jsi.

koax
Registrace: 2/2008

23-ku natoč na "jedničku" a 1-čku na "dvacetrojku" a hned víš na čem jsi.......případně prohoď jen konvertory. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

:O a máš po cestě jistě ještě něco že by nějaký přepínač??

pit178
Registrace: 11/2007

Tak jsem to LNB to co jsem mel podezreni ze je KO na Thoru dal na pozici Astra 23 a ctvrtka programu nemelo signal vubec a ty programy co meli signal mi vypsali ze program je zakodovam a pokud jsem to zapl na ocko tak mi vypsalo chyba programu na CT24 nemel jsem vubec signal. Pokud jsem tam dal na astru zpet puvodni LNB vsechny programy sly i se dekodovali. Prepinac co jsem tam mel jsem zkusil prehodit z A do B a naopak a prepinac byl v pohode. Kabel je v poradku.Takze by to mohlo bat LNB KO?

therock

Kup si za 150,- jinej a máš to. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

therock

Akurat,ze ked si pretocil,tak si bol inde ako 23,5e.(ocko-chyba programu,ine-kodovane...). To bude vsetko rukami. Aj ten zly lnb.

Kasr
Registrace: 8/2008

Poslu LNB na reklamaci a uvidime, jestli to je rukama nebo LNB.

therock

pokud máš lnb single, tak neposílej, ale kup nový
vždyt poštovné stojí tolik, co nový

ardno01
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra