![]() |
|
problem flesh diskymam satelit showbox vitamin 5000 a soft 99.57 a nejedou mě tam flešch disky.skoušel jsem tam datatraveler 100g2-4gb,a kinstom 4gb a 8gb a nebere to.mužete my někdo poradit jaky fleshky to bere.byl jsem v obchodě a tam my je nechcou rozdělávat.že už jim je nikdo potom nekoupi ty rozdělany.tak jse proto bbracim na vas kdo mé tento satelit aby mě poradil jeke flesch disky to vubec bere značky tim myslím.rady mě mužete posílat na muj email, tor131@seznam.cz. dekuji vam za rady. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
Admine!Admine,smaž mu ten "email" snad mu někdo odpoví tady na "Foru"... R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: problem flesh diskyK tomotu krámu si kup portable HDD Samsung a na nějaké flešky se vyser. Spočítej a porovnej si poměr koruna/GB a možná tě trefí!například tento disk s Vitaminem určitě chodí. http://www.levne-pc.cz/samsung-externi-250gb-hxmu025da-g42-vinovy-2-5-5400-usb2-0/ Jen doufám, že do Vitamina nestrkáš media s NTFS? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: problem flesh diskyNo Saxon to trafil. kurz na tento typ "závady" je tak 1,001Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
PS pre saxonaTy si sa istú dobu dosť na Showboxy orientoval...tak sa Ťa spýtam, či nemáš nejaké info o fw podpore do budúcna, lebo sú také hlasy že "finished".Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
PS pre Saxona 2Pardon... zabudol som upresniť radu... SD 300/301/500/700Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
RE: problem flesh diskyTaky jsem to slyšel od majitele z OLMI. Ale u modelů SD mi to vůbec nevadí, tyto mašinky jsou v podstatě bez vážnějšího problému. Dneska jsem koupil poslední dva a pěkně se s nimi rozloučim. Byly to hezké roky s Showboxem SD. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: problem flesh diskyTak Tak. Skoro tak dobré a spoľahlivé ako Openboxy X 8XX. Ja som s nimi začal kvôli Unicable a našiel som mnoho ďalších pozitív. Mašiny s licenc. čítačkami mi nikdy neprirástli k srdcu a dupľom nie tieto nove "READY" krápy. Nie som zástanca šrotovania funkčných prístrojov, preto by som uvítal Irdeto PIsys v ich CNX čítačke...no toho sa asi nedočkáme...škodaPokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
RE: problem flesh diskyJá jsem ještě nekoupil ani jeden "READY". Mám prostě z nich strach, nevěřim jim.Openy mi jedou u lidí do dneška bez problému, nic takového nás už nečeká. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: problem flesh diskyo openboxoch čo sme predali a namontovali v podstate ani neviem (spomeniem si, len keď mi niekto volá ako si naladí xy TV).Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
showbox vitamin a flesh disky.ja nepotřebuji zadny hdd,ja chci nahravat jenom hudební klipy a zadné dlouhe filmy.ten kdo má showbox vitamin 5000hd a soft 99.57,aby my poradil co použiva za fleschky.jinak tento soft je na 95% dobrej.dekuji vam za rady |
ferencik
![]() |
|
RE: problem flesh diskytak si tú flešku naformátuj ako FAT 32 !Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
problem s fleschky disky.fleschku jsem už včera formatoval fat 32 a ten showbox 5000 hd ju nebere.budu muset vyzkoušet jiny značky,nebo někdo poradte jake fleschky vtom jedou.diky za rady |
ferencik
![]() |
|
![]() |