Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

problem flesh disky

mam satelit showbox vitamin 5000 a soft 99.57 a nejedou mě tam flešch disky.skoušel jsem tam datatraveler 100g2-4gb,a kinstom 4gb a 8gb a nebere to.mužete my někdo poradit jaky fleshky to bere.byl jsem v obchodě a tam my je nechcou rozdělávat.že už jim je nikdo potom nekoupi ty rozdělany.tak jse proto bbracim na vas kdo mé tento satelit aby mě poradil jeke flesch disky to vubec bere značky tim myslím.rady mě mužete posílat na muj email, tor131@seznam.cz. dekuji vam za rady.

ferencik
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

Admine!

Admine,smaž mu ten "email" snad mu někdo odpoví tady na "Foru"... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

RE: problem flesh disky

K tomotu krámu si kup portable HDD Samsung a na nějaké flešky se vyser. Spočítej a porovnej si poměr koruna/GB a možná tě trefí!

například tento disk s Vitaminem určitě chodí.

http://www.levne-pc.cz/samsung-externi-250gb-hxmu025da-g42-vinovy-2-5-5400-usb2-0/

Jen doufám, že do Vitamina nestrkáš media s NTFS?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

No Saxon to trafil. kurz na tento typ "závady" je tak 1,001

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

PS pre saxona

Ty si sa istú dobu dosť na Showboxy orientoval...tak sa Ťa spýtam, či nemáš nejaké info o fw podpore do budúcna, lebo sú také hlasy že "finished".

Pokoj a bratská láska...

disdzo

PS pre Saxona 2

Pardon... zabudol som upresniť radu... SD 300/301/500/700

Pokoj a bratská láska...

disdzo

Taky jsem to slyšel od majitele z OLMI. Ale u modelů SD mi to vůbec nevadí, tyto mašinky jsou v podstatě bez vážnějšího problému. Dneska jsem koupil poslední dva a pěkně se s nimi rozloučim. Byly to hezké roky s Showboxem SD. ;)

On Air!

Saxon

Tak Tak. Skoro tak dobré a spoľahlivé ako Openboxy X 8XX. Ja som s nimi začal kvôli Unicable a našiel som mnoho ďalších pozitív. Mašiny s licenc. čítačkami mi nikdy neprirástli k srdcu a dupľom nie tieto nove "READY" krápy. Nie som zástanca šrotovania funkčných prístrojov, preto by som uvítal Irdeto PIsys v ich CNX čítačke...no toho sa asi nedočkáme...škoda

Pokoj a bratská láska...

disdzo

Já jsem ještě nekoupil ani jeden "READY". Mám prostě z nich strach, nevěřim jim.
Openy mi jedou u lidí do dneška bez problému, nic takového nás už nečeká.

On Air!

Saxon

o openboxoch čo sme predali a namontovali v podstate ani neviem (spomeniem si, len keď mi niekto volá ako si naladí xy TV).

Pokoj a bratská láska...

disdzo

showbox vitamin a flesh disky.

ja nepotřebuji zadny hdd,ja chci nahravat jenom hudební klipy a zadné dlouhe filmy.ten kdo má showbox vitamin 5000hd a soft 99.57,aby my poradil co použiva za fleschky.jinak tento soft je na 95% dobrej.dekuji vam za rady

ferencik

tak si tú flešku naformátuj ako FAT 32 !

Pokoj a bratská láska...

disdzo

problem s fleschky disky.

fleschku jsem už včera formatoval fat 32 a ten showbox 5000 hd ju nebere.budu muset vyzkoušet jiny značky,nebo někdo poradte jake fleschky vtom jedou.diky za rady

ferencik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra