, sekce: Pořady v televizi |
|
NHL Gamecenter-registrácia už fungujeTak, už spustili registráciu a možnosť to zaplatiť. Cena je 159 USD na celú sezonu.Keďže moja angličtina je na nič...tak sa pýtam Vás.Platí cena iba na základnu časť, alebo aj play-off? Po zaplatení 159usd, budem mať aj aplikáciu na mobile (android), alebo musím znovu zakúpiť aplikáciu LIVE Gamecenter z android marketu? dik |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeA uz to mám a daju sa aj pripravne kukat live v noci ? |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už funguje...není něco podobného kde by se dala sledovat Premier League?Děkuji |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujene. na Premier league nic takovýho neníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujejedine streamy to stačíhttp://www.sportlemon.tv/c-1.html 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeJa som to zaplatil ale chce to odomna nejaky PROMOTION CODE aj od vas to pitalo ? |
hrenss
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujetoho si nevšímej. to jsou nějaký kódy pro speciální slevyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeMusíš čakať, ak ti prišlo na email že to máš zaplatené tak do 30.minút ti to nabehne. U mňa to bolo aspoň tak. Ten promotion code si nevšímaj.Pokiaľ nebudeš mať v pravo hore "Welcome tvoje meno- Go to NHL GameCenter LIVE?, tak ti to nepôjde. |
Paterliny
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeChcel som si kuknut vcerajsie pripravne a vyhodi my to ako keby to nebolo zaplatene a mail my prisol ze je to zaplatene tak neviem, a vobec neviem najst tie vcerajsie duely |
hrenss
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeMusíš čakať, ani mne to hneď nešlo...A zase prípravné sa všetky pozerať nedajú, napr. včerajšie idú iba Calgary-NYI, Ottawa-Toronto. Proste je to iba príprava... |
Paterliny
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujePresne tak ide my teraz celý zápas calgary - ny islanders takze by to malo byt v poriadku ? |
hrenss
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujemaš to v poriadku :-) a pôjde ti aj Ottawa-Toronto, ale iba streem Toronta |
Paterliny
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeVau parada som zvedavy ci nieco pojde dneska v noci :D dikes |
hrenss
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeDetroit-Chicago |
Paterliny
|
|
vortimondďakujem pekne.Mne test ukazuje , že to mám 560, takže zrejme by to malo ísť. Ešte počkám chvíľu či to predsa len niektorá TV nekúpi ale keď nie, tak za tú cenu nie je čo váhať. Boli tu tiež otázky či sa platba vzťahuje na celú sezónu, t.j. aj na play off. Hovoria, že je to na 8 mesiacov, liga začína zač. októbra, t.j. malo by to byť do konca mája, play off to teda určite bude.Posledné zápasy riadnej súťaže sú totiž 7.4.2012. Ešte raz dík. |
ivusko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeAsi by se nenasel nikdo kdo by se semnou na pul ze? 160 dolaru se mi do toho davat nechce Kdyby do toho nekdo sel ozvete se a domluvime se Chci jen solidni jednani! |
Spy
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 107 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeAhojvčera jsem to nestihnul ale ted to chci koupit . Ještě se zeptám musím dávat pin u karty?? Nebo jak je to jištěné? Mám m-bank kartu to je Visa . Dík za odpověd.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeJo a to jméno celé jak je na kartě? tj. Jméno a příjmení? Potom celé číso karty? Dík za info ještě jsem takhle nic neplatil tak mám obavy :) Nejde mě dohlavy kdyby někdo měl mojí kartu tak mě to z ní strhnou? asi tam potom bude ten pin ne?VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeJako, že ti vyjede na těch stránkách bankomat s virtuální klávesnicí a ty zadáš pin?? Tak to je síla. Obrať se na svou banku a zjisti si, jestli můžeš s tvojí kartou vůbec platit na internetu. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeSamozdřejmě můžu je to visa ale jako pochop kdyby někdo viděl číslo mojí karty tak potom to je dost nebezpečné. Ale ty to neřeš z takovejch vrtáků jako seš ty je mě ;PVU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujePíše se samozřejmě, nikoliv samozdřejmě. Že je to VISA, ještě neznamená, že s ní můžeš platit na netu. Ale jinak jsou tvé obavy oprávněné, de facto stačí vědět číslo karty, datum platnosti a CVCčko. Proto je lepší pro tyto účely využívat služeb bankovních institutů, kteří mají ve svém portofliu něco, jako je tzv. virtuální karta. Snad jsi to pochopil, kdyby ne, tak se zase ozvi. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeUž mě to jede tady jsem se nic nedověděl tak jsem to risknul . Ale to že se napíše jen číslo karty a jméno je teda síla . Ještě že mám dvě karty a na tomto učtu jen málo peněz co tam pošlu jinak bych do toho nešel .VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeNormálna vec pri platení cez internet. Takto sa dobíjajú bežne internetové stavkové kancelárie atď aj na Slovensku. |
Paterliny
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujecsob uz ma pre svoje karty 3-D Secure protokol, kde by to malo byt bezpecnejsie |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 714 |
|
|
Live zápasyZdravim vsechny co maji predplaceno. Mam jediny prosty dotaz, daji se u nas sledovat LIVE prenosy libovolnych teamu? Trosku me v popisu sluzby mate ta furmula "live out-of-market". Proste se chci koukat na jake chci NHL zapasy, kdyz uz teda to zadna televize nekoupila |
Jendis
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 42 |
|
|
RE: NHL Gamecenter-registrácia už fungujeMôžeš si kľudne vybrať aký zápas budeš pozerať, proste čo chceš. Dokonca naraz na obrazovke sa da pozerať až 4 zápasy. |
Paterliny
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|