Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sat4you

prosím máte někdo skušenosti s nakupem na těchto stránkách zdají se my dost podezřelé ceny za které prodávají

například lnb single invacom 0.3 db za 2,17 euro

H-2-H Mount Jaeger HQ 1224 SMR
profesionální polární závìs pro natáèení paraboly, vhodné pro natáèení parabol do prùmìru 2,40m
7,29 EUR

parabola 240 ALU prime focus
58,49 EUR

http://2011.sat4you.at

vendy1968
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sat4you

konvertor za 0,5 éčka.-)a měřák za dvacku - probůh co to je za obchhod?

pf09
Registrace: 8/2010

re take nevím

také nevim nabizejí i montáže za směšně nízkou cenu.

Instalace satelitního pøijímaèe + parabolické antény u zákazníka zahrnuje:
pøíjezd k zákazníkovi - Brno paušál 200Kè (zahrnuto do ceny za montáž) , mimo Brno 1km - 10,- Kè
montáž parabolické antény:
- montáž držáku ze zemì na zeï ve výšce cca 180cm - vrtání, zašroubování vrutù držáku
- anténa natoèená smìrem na jih
- montáž 1 x LNB na držák
instalace satelitního pøijimaèe:
- umístìní pøijímaèe na místo urèené zákazníkem
- vzdálenost od antény max 10 m
- protažení koaxiálního kabelu od LNB k pøijímaèi ( pøípadné vrtání do døeva pro protažení kabelu)
- naladìní pøijímaèe - nastavení kanálù èi favoritních skupin dle pøání zákazníka
- krátké seznámení zákazníka s pøijímaèem jeho obsluhou a funkcemi
- vystavení daòového dokladu na provedené práce a materiál (záruka na práci 1/2 roku, na materiál 2 roky nenní-li uvedeno jinak)

vendy1968

A co tvůj selský rozum, když se ti zdá něco podezřelého, ha ??

polulin
Registrace: 10/2007

to asi budeš muset vyzkoušet. mně se nedaří o tom eshopu vůbec nic najít např. na fórech nebo kdekoliv jinde. nevím jak vám. myslím nějaký zkušenosti

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

také hledám informace a nikde nemohu nic najít toto jsem našel nahodně přes googla když jsem hledal nějakou tu větší parabolu pokud by ty ceny byli dopravdy takové tak by to bylo super ale mám docela strach tam něco objednat přece jen se mi zdají jejich ceny až moc podezřelé.

vendy1968

Diablo 2 za 6 EUR
opatrnost je rozhodně na místě.
jenom blbec by jim tam poslal třeba jenom 50 centů. to je evidentní hra na známou českou šetřivost

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Za koruny jsou tam ceny ještě zajímavější. Euro za 4 koruny.

Hujer
Registrace: 4/2004

je tam adresa do OEReichu: Solutions EDV GmbH. Sídlo ve Vídni.

pf09
Registrace: 8/2010

to je internetová firma. vsadil bych se, že o tom ani neví. stejně tak bych se vsadil, že stránka je provozovaná z ČR nebo ze Slovenska

vortimond

Nech poslat dobírkou a zaplať až podle toho co ti přijde.Pokud na to "nepřistoupí",tak nic nekupuj.... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

platba předem je při nakupování na západě naprosto běžná. i oni trakhle nejčastěji nakupujou v domácích eshopech. problémů s touhle konkrétní stránkou je vícero :))) mimo jiné ani vůbec nevypadá jako stránka provozovaná v Rakousku. takhle vypadá pro srovnání jedna z mnoha stránek kde můžeš nakupovat bez obav. rozdíl je vidět na první pohled a ceny jsou taky někde úplně jinde: www.satking.de

vortimond

hehe staci ceny vynasobit kurzem eura a jsme doma, asi nejaky spatny kalkulator nebo chyba v programu

rj45
Registrace: 6/2007

to vypadá jako nějaká běžně dostupná eshop aplikace, kterou někdo upravil do češtiny. původně tam asi byla jiná měna, proto ten divnej kurz. rozhodně ten autor pochází od nás, protože ty názvy kategorií vůbec nejsou dostupný jinak než v češtině.

vortimond

hele a co kdyz chce nekdo o nas prodavat treba v rakousku? to jako nejde?

rj45
Registrace: 6/2007

jasně že to jde. ale takhle asi těžko :)))

vortimond

RE:

No je ale vůbec zajímavé že i když tam mají langue také v němčině tak se to do němčiny nezobrazí nějaký nejspíše nějaký fake nebo žeby už byl apríl ???Docela by mě zajímalo zda si tam někdo z pisatelů tohoto vlákna něco objednal a podělil se o zkušenost byt jen s nějakou halířovou položkou ?

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

RE:

Jak se tak dívám už tento server zavřeli a uvědomili si chybu omlouvají se s tím že e-schop bude brzy zprovozněn snad už bez chyb v cenách mimochodem jedná se o ryzí českou firmu.

DVB

Topfield SBI 2050 za 12 Euro, to jde :)))

TDHenry
Registrace: 3/2010

re sat4you

kdepak nezavřeli odkaz na eshop stále funkční v goooglu jsem našel ještě jeden kde bylo že eschop bude brzy otevřen

ale tento odkaz je přímo na zminovaný eschop:
http://2011.sat4you.at/index.php?cPath=138_139
terý by měl být funkční.

vendy1968

RE:

Hm zajímavé napsal jsem na jejich kontaktní adresu v rakousku německy co to má znamenat atd. a oni mě kupodivu odpověděli že neví a nechápou jak jsem na tuto stránku mohl narazit a najít prý se jedná pouze a jen a jakousi zkušební stránku což nechápu a nedává rozum i tak protože tam jsou ceny postavené na hlavu a mystifykují případné zájemce ne druhou stranu nevím co jim na to pořádně napsat a reagovat,pro začátek jim stroze odpovím že je to snad jedno kde a jak jsem na tuto stránku narazil uvedu mu link tohoto vlákna a at si to nějak přebere.

DVB

re:

já jsem ji našel náhodou na googlu když jsem scháněl velkou parabolu ale to je asi jedno tato stránka by asi neměla vůbec existovat pokud uvádí potencionáního zájemce v omyl.

vendy1968

RE:

Ano naprosto s tebou souhlasím to jsem jim ostatně mimo jiné i napsal zatím nedošla odpověd až dojde dám vědět ,to je celkem šum a fuk jak jsi k ní přišel prostě ji tam měli a vyhledávač apod. ji jednoduše našel jakápak zkušební testovací stránky jak se snaží ospravedlnit ,nejspíš si chtěli tímto ne zrovna vhodným způsobem z našich lidí vystřelit nebo nalákat jak se to vezme napsali mi jejich prý udajně správnou oficiální stránku jenže jak se po kliku na ní ukázalo,uvádějí že se na stránce pracuje a bude zanedlouho spuštěna takže tím opět dávají najevo že v tom mají rumrajd.

DVB

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra