![]() |
|
OpenBox S6 nejdu ceske programi ?Zdravim vasProsim vas mam velky problem mam primac OpenBox S6 HD PVR a Skylink Irdeto/ICE. Vsetko ide OK mam aj zasuvny modul. Ale CT1, CT2, CT4, CT24, Prima mi vypisuje Scrambled Service. A pri TV Barandov, Ocko, Nova HD, CT HD vypisuje No Signal. Ale pritom mi vsetky isli zacalo to tak pred necelim tyzdnom. Volal som aj do Skylinku posielalimi niake aktualizacne kody a nic. A ked davam prehladat frekvencie nove podla stranky skylinku tak mi na tej frekvincii nic nenajde. Ale ked vymenim kartu Irdeto za staru kartu Cryptowoks tak mi to po niekolkych sekundach nabehne a idu mi vsetky programi. Pritom ked dam kartu Irdeto do stareho primaca Strong 6505 tak tam idu vsetky programi tiez. Neviem co mam robit prosim vas o radu. Za Odpoved dakujem |
Ivory500
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: OpenBox S6 nejdu ceske programi ?skus poziadat o radu predajcu u ktoreho si tu masinu kupil, ved si mu zaplatil, tak snad vie co predava a vie kde co treba, aby ti to islo |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: OpenBox S6 nejdu ceske programi ?no lenze ja som to objednaval cez internet takze tak ... a prislo mi to kurierom lebo oni nemaju predajnu iba takto cez net predavaju |
Ivory500
![]() |
|
RE: OpenBox S6 nejdu ceske programi ?A co internetovy predajca neposkytuje zakaznikom podporu? |
losparabo
![]() |
|
RE: OpenBox S6 nejdu ceske programi ?Pozrel si ci mas zapisy na karte?Aky tam mas firmware a soft, aka verzia? Co sporedskuva citanie karty firmware ci plugin? Predpokladam, ze ti neprechadzaju na Irdeto kartu zapisy a druha karta zapisy ma a preto ide. |
losparabo
![]() |
|
pohádkao tom,jak jeden šetřil,až ušetřil,zabalit ten šrot a poslat zpět internetovému překupníkovi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: OpenBox S6 nejdu ceske programi ?zapisi na karte no tak to fakt netusim ako sa tomto proimaci najdu ... ale mozem ti toto napisat co som zistil :DModel: S6 HD PVR Loader Version: L 5.24 H/W Version: HS 7810A 1.00 Application version: HS v1.09.20 API Version: API Jun 16 2011 Data Version: FDU v1.3 |
Ivory500
![]() |
|
RE: OpenBox S6 nejdu ceske programi ?A plugin nepouzivam mam zasuvny modul |
Ivory500
![]() |
|
RE: OpenBox S6 nejdu ceske programi ?Nevhodny modul, nespolupracuje bud s kartou, alebo primacom.Nafot a niekde upni co ti pise primac v menu pre CI A to ze ti nechce nieco naladit je iny problem, na dialku to asi nikto hadat nebude. Lacny primac bez podpory nie je nakoniec vobec lacny... |
losparabo
![]() |
|
RE: OpenBox S6 nejdu ceske programi ?no uz som to vyriesil restartoval som primac na tovarenske nastavenia a uz to ide OK |
Ivory500
![]() |
|
![]() |